Billig transfer i USA – sammenlign priser på lufthavnstransfer

Book billig transfer i USA – sammenlign priser på lufthavnstransfer

I transfer-søgemaskinen ovenfor kan man søge priser på transport til og fra lufthavne i hele USA. Priserne er ofte væsentligt billigere end almindelig taxi-kørsel i Amerika. Man kan også bestille minibus med chauffør, hvis man skal bruge transport til mange personer eller ekstra bagage.

I nogle lufthavne i USA findes også mulighed for at booke billigere transport i en fælles shuttle-bus, der deles med andre passagerer. Indtast afhentningssted og afleveringsted i søgemaskinen og se straks muligheder og  priser.

Lufthavnstransfer USA - taxi fra lufthavn til hotel

Book lufthavnstransfer i USA hjemmefra – det er ofte billigere end taxi i USA.

Mange kan med fordel benytte denne mulighed for at forudbestille transfer mellem lufthavn og hotel i USA – særligt hvis man ikke har brug for billeje under opholdet, og ofte opnår man også de bedste transferpriser ved forudbestilling hjemmefra.

Online transfer-platformen er udviklet af Cabforce der er ejet af Cartrawler, og de samarbejder udelukkende med professionelle transportudbydere, og kan dermed ikke umiddelbart sammenlignes med f.eks. Uber, der i højere grad samarbejder med private chauffører i egen bil.

Transfer i USA – Vejledning til at booke billig transfer i USA hjemmefra

Når følgende oplysninger er valgt/indtastet i transfer-søgemaskinen ovenfor, vil man automatisk og straks få præsenteret en række tilbud fra mange transport-udbydere på den valgte destination i USA.

Transfer USA booking vejledning – find den billigste transport fra lufthavn/hotel

  • Vælg om du/I ønsker en enkelt (envejs-transfer) eller en returrejse
  • Indtast afhentningssted (Typisk Lufthavn, hotel, eller øvrig specifik addresse)
  • Indtast afleveringssted (Typisk Lufthavn, hotel, eller øvrig specifik addresse)
  • Vælg dato og tidspunkt for afhentning (samt aflevering, hvis I har valgt returrejse)
  • Vælg antal passagerer og klik “Søg” i USA transfer søgemaskinen ovenfor

Dernæst præsenteres man automatisk for forkellige transport-muligheder med tilhørende transfer-priser fra den pågældende lufthavn/by. Ønsker man at benytte sig af ét af de mange transfer-tilbud, klikker man blot “Reservér nu” og udfylder passageroplysninger samt online betalingsoplysninger.

Når betaling er gennemført modtager man et transfer-bevis per e-mail, som blot skal medbringes ved ankomst til chaufføren. Da transferprisen forudbetales ved booking, skal man naturligvis heller ikke tænke på betaling til chaufføren ved ankomst.

Relaterede artikler og links:

VisitTheUSA.com