Find billig motorcykeludlejning i USA via BikesBooking

Find billig motorcykeludlejning i USA.

Når man søger billig motorcykeludlejning i USA via BikesBooking får man  generelt færre søgeresultater end via søgeportalen Eaglerider. BikesBooking finder derimod oftest de billigste lejemuligheder, idet der udover Eaglerider også kan komme resultater op fra mindre udlejningsselskaber.

På nuværende tidspunkt er det muligt at vælge 14 forskellige byer i USA på BikesBooking søgesiden – og pga. årstiderne vil det i nogle perioder ikke være muligt at finde udlejning af motorcykler på visse lokationer.

Sådan finder du billig motorcykeludlejning i USA via BikesBooking

Gå ind på BikesBooking søgesiden via dette link.

Vælg valuta øverst på søgesiden (Euro er valgt som standard).

Find billig motorcykelleje i USA

Billig motorcykelleje i USA via BikesBooking.

Præcis som ved billeje vælger man ved søgning på motorcykelleje både land, by, afhentningstidspunkt og afleveringstidspunkt. Der er ligeledes mulighed for envejsleje – dvs. afhentning af motorcykel i én by samt aflevering af mc i en anden by.

Via søgemaskinen BikesBooking er det udover motorcykler også muligt at søge efter både scooter, cykler og ATV (quad bike).

Efter søgningen er foretaget dukker søge-resultaterne op, og man kan ved at klikke sig videre via “MORE INFO” på de enkelte resultater få uddybende detaljer om motorcykel, udstyr, lejevilkår mv.

Tilvalg ved booking af mc-leje i USA

Ved det enkelte søgeresultat kan der tilvælges forskelligt – eksempelvis antal motorcykler, intercom, pick-up/drop-off ved hotel/lufthavn, ekstra forsikring mv.

Læs uddybende om forsikring ved motorcykelleje i USA

Efter evt. tilvalg er foretaget indtastes navn, e-mail og mobilnr. I feltet “Comment on the reservation” kan registreres evt. flynr. eller adresse for pick-up i lufthavn eller ved hotel. Til slut  vælges “Reservation”, og herefter er der mulighed for at indtaste betalingskort oplysninger til brug for forudbetalingen.

mc-leje USA

Vær opmærksom på forudbetaling af motorcykelleje i USA

En detalje, der er vigtig at være opmærksom på, når man lejer motorcykel i USA via BikesBooking er, at evt. forudbetaling ved booking af motorcykel ikke returneres, såfremt man efterfølgende annullerer bookingen.

Det er imidlertid muligt at ændre i booking uden omkostninger via e-mail til BikesBooking indtil 48 timer inden afhentning af motorcyklen.

Tegning af en afbestillingsforsikring kan være en måde at sikre sig pengene retur, såfremt man skulle være uheldig at måtte annullere bookingen.

Der er forskel på hvor meget af det fulde lejebeløb, der skal forudbetales ved de forskellige udlejningsselskabet – ved eksempelvis selskabet 2 Wheels Deluxe i Los Angeles forudbetales ca. 12% af den samlede lejepris, mens man ved udlejningsfirmaet EagleRider skal forudbetale det fulde lejebeløb ved booking gennem BikesBooking.

Ved at booke via EagleRiders egen søgemaskine slipper man for 100% forudbetaling.

Hvem er BikesBooking?

BikesBooking.com er en af de førende online booking services for udlejning af motorcykler, scootere, cykler og ATV’er – og vel at mærke ikke kun i USA.

BikesBooking arrangerer motorcykeludlejning i 70 lande og er nok verdens største reservationstjeneste for motorcykeludlejning. BikesBooking samarbejder med førende udlejningsfirmaer og tilbyder en flersproget hjemmeside, hvor brugerne kan finde og booke et bredt udvalg af motorcykler i alle hjørner af verden online. BikesBooking.com garanterer de bedste tilgængelige priser, verificerede anmeldelser fra tidligere lejere og sidst men ikke mindst ingen reservationsgebyrer.

BikesBooking.com kan hjælpe dig med at finde og leje en motorcykel eller en scooter i USA. Det er muligt at booke på næsten 1700 steder i hele verden.

Motorcykler og scootere er et godt alternativ til biludlejning og kan være med til at give folk en anderledes oplevelse af deres valgte område i USA.

Kan man annullere sin forudbestilte MC-leje?
Ja! Planer ændres nogle gange, og du kan altid annullere eller ændre din reservation. Afbestilling uden ekstra omkostninger er altid mulig mere end 48 timer før lejeperiodens start.

Efter 48 timer opkræves den fulde lejepris. Bemærk venligst, at den del, som du har betalt online for at sikre din reservation, ikke kan refunderes. Tjek altid de konkrete lejebetingelser på hvert enkelt MC-lejetilbud.

Relaterede artikler: