NG Travel Group med USA Tours og beslægtede selskaber har vokseværk.

Med de mange nye rejse-selskaber har koncernen efterhånden udvidet til mange andre verdenshjørner end lige USA.

Asien Eksperten

Asien rejser – med Asien Eksperten.

Nyeste friske skud på stammen, af egen avl, er Asien Eksperten med Bali, Malaysien, Thailand og Vietnam som fokusområde. Hertil kommer de relativt nye separate rejse-bureau’er med hovedkvartér på samme Høje Tåstrup adresse: Australien Tours og African Spirit.

NG Travel Group / USA Tours – udvider med Asien Eksperten

Med Asien Eksperten har USA Tours fået selskab af endnu en ‘konkurrent’. Mange, som rejser til USA, vælger faktisk mellem USA og Thailand (eller Australien/New Zealand).

I Thailand slår turismen rekord år efter år.

Asian Eksperten tilbyder rejser til blandt andet Borneo, Cambodia og Myanmar (tidligere Burma). De nye tilbud på Asien rejser falder godt i tråd med danskernes ændrede rejsevaner. Flere og flere rejser ‘long-distance’ og synes ikke at samlet 8-10 timer i et fly er afskrækkende – eventuelt med flyskift i Frankfurt eller Amsterdam.

Dansk viden om USA er begrænset

USA Tours har tidligere ‘fået lidt røg’ af danske rejsemedier; især på Standby.dk for et par ‘smuttere’ i geografi-afdelingen og for at kalde sig USA ekspert. Vi kan kun tilføje at vi alle laver dem (fejlene) – også på Guide-USA.dk ; og vi forsøger konstant at luge ud i dem.

Skriv til os, hvis du som læser finder manglende oplysninger eller mangel på viden på Guide-USA.dk.

Relateret artikel:

Rejsenyt: USA Tours satser også på Australien

Denne artikel er senest opdateret: 23. januar 2018.