Når man er på udkig efter at leje en SUV i USA er der næsten for mange muligheder.

Avis, Hertz, Enterprise, Dollar osv. lokker ofte med billige subcompact Sports Utility Vehicles (SUV’s). Det kan ligne super-tilbud og lave priser, men billigste Jeep Renegade SUV udlejningsbil i USA er basalt set er en ringe udgave af en middelmådig Fiat 500X fra Italien.

Toyota RAV4 udlejningsbil SUV

En rigtig SUV er eksempelvis en Toyota RAV4.

En Jeep Renegade er desværre, hvad man typisk får i den billigste SUV-leje ende. Bevares, det er da et frisk design, men det er gået rent galt efter at Fiat har slået sig sammen med Chrysler med hensyn til kvaliteten; mest på grund af masser af billige løsninger.

Man kan kun håbe at det bliver bedre, når/hvis Renault kommer med i familien 😉 NOT! En Jeep Renegade har intet – absolut intet, med en Jeep at gøre. Denne udefinerbare lille-bil med sort-of-good-looks er og bliver en halv-fancy Fiat.

Vi anbefaler i stedet til din USA-rejse alt, hvad vi kan, at leje en rigtig SUV til næsten samme pris som den ringe Jeep Renegade: Lej en Ford Escape eller endnu bedre: Lej en Toyota RAV4, hvis du er på udkig efter billigste SUV lejebil.

Flere tips til valg af SUV: Sådan vælger du din SUV billeje i USA.

Bedste SUV i USA – når man ikke vil leje en Ford Edge

Efter at Toyota har introduceret sin nye RAV4 2019-2020 model er der sat en ny standard i klassen af compact SUV biler til leje.

Sammenlign priser på leje af bil i USA.

Toyota RAV4 2019 Florida

Den tidligere Toyota RAV4 var en udmærket bil om end efter amerikanske forhold en anelse ‘klein’. Derfor er den nye model Toyota RAV4 vokset en halv klasse.

Bagageplads med alle 5 sæder i brug er hele 580 liter i den nye RAV4. Pladsforholdene i en Ford Edge er stadig bedre, men det store bagagerum i en Edge sluger faktisk kun 602 liter.

Toyota RAV4 er efter manges mening blevet kønnere. Ikke alle synes dog om det nye design, men pladsforholdene i en Toyota RAV4 er væsentligt bedre end før.

Video-anmeldelse af RAV4 SUV fra Toyota.

Når vi får spørgsmålet om, hvilken stor bil, vi anbefaler at booke i USA i den billige klasse, siger vi ALTID: Toyota RAV4 – med tilføjelse af at nogen gange, til næsten samme pris, kan man booke en Ford Edge, som er større og efter de flestes mening endnu bedre.

Man skal huske på at selv om den mindre bil, som eksempelvis Jeep Renegade SUV/crossover, er en halvdyr bil i Europa, kan man få meget mere for pengene i USA, så det gælder om at udnytte dette.

Som altid kan man ikke være 100% sikker på at få en given bilmodel ved booking af USA billeje med mindre der udtrykkeligt står ‘garanteret bilmodel’ på tilbuddet. Chancen for at få en RAV4 er dog meget stor i klassen af Compact SUV biler; især hvis der vises en RAV4 på pågældende tilbud.

Mere information: Toyota RAV4 på Toyota.com.

Rejsetip:

Få personlig rådgivning om billeje i USA.

Envejsleje i USA – gratis eller envejsgebyr?

Denne artikel er senest opdateret: 4. juni 2019.