En luksus lejebil i USA, som eksempelvis Mercedes GLC, er ofte bedre udstyret end tilsvarende bilmodeller i Europa. Billigste versioner er desuden så godt som altid med benzinmotor.

I starten af 2020 er der rigtig gode tilbud fra SIXT USA på leje af denne lækre Mercer-SUV.

Mercedes GLC 300- lej luksus SUV i USA

Mercedes GLC 300 – lej en luksus SUV i USA.

TIP: Søg billig lejebil på din USA-destination.

Mercedes GLC SUV – godt tilbud på luksus USA lejebil

Køber eller lejer man billigste Mercedes GLC SUV i Staterne, er der som standard baghjulstræk og 255 hestekræfter til rådighed.

En Mercedes GLC 300 med denne motor koster fra omkring 750.000 kroner i Danmark og hører dermed til i den eksklusive del af Mercedes model-programmet. I USA slipper man med omkring 45.000 USD for billigste version; svarende til omkring 300.000 danske kroner (ved kurs 6,70 USD/DKK).

Guide-USA anbefaling: Lej en eksklusiv Mercedes SUV for kun 3000 kroner i 12 dage med fri kilometer og forsikring. Se eksempel på leje af luksus SUV i compact / intermediate klassen herunder. Tilbud set med leje-periode i januar-20.

Mercedes GLC - Cartrawler billeje tilbud

Anbefaling: Godt tilbud på leje af SUV – her 7 dage fra Miami Lufthavn hos Sixt.

Prøv vores USA billeje-søgemaskine her – og se de seneste aktuelle tilbud.

Sagt på en anden måde: I stedet for at leje en Toyota RAV4 for omkring 2000-2200 kroner (pris for RAV4 leje set i samme 12-dages periode hos Sixt), venter der luksus-oplevelse for en ekstra ‘lille tusse’.

Fakta om Mercedes GLC – luksus-SUV

Bilen er rummelig. I USA er der dog tale om en relativ lille SUV og derfor kan Daimler-Benz ikke helt tage ved prismæssigt, som i Europa. Billigste GLC koster fra ca. 46.300 Euro i Tyskland; svarende til 350.000 kroner. Den tyske producent ser ud til at have valgt at satse på volumen i USA.

Længden er 4,66 meter – præcis som en Toyota RAV4, der er standard-udlejningsbilen i denne klasse (intermediate SUV).

Premium modeller i intermediate klassen (nogen gange også angivet som premium compact SUV) er udover GLC den fortrinlige Audi Q5, BMW X3, Jaguar F-Pace og Cadillac XT5.

Standard i denne Mercedes SUV er en 9 trins automatgearkasse. Der er power folding rear seats, således at bagsæde automatisk kan lægges ned. Med alle 5 sæder i brug er bagagerumsplads hele 550 liter, hvilket er normalt i klassen. I den lidt større Jaguar F-Pace er der dog 650 liter plads til bagage.

Bilen er særdeles repræsentativ med sit afdæmpede design. Mercedes stjerne-kvaliteten er legendarisk.

Salgssucces i USA – BMW X3 slået

GLC modellen er én af de største salgssucceser i compact premium SUV segmentet i USA.

Der sælges op mod 75000 enheder årligt af GLC modellen, hvilket er en præstation. Til sammenligning sælger den populære BMW X3 typisk 55-65.000 enheder per år i Staterne.

Fun fact: Langt de fleste Mercedes GLC biler solgt i Nordamerika er produceret i Indien.

Der findes ganske vist en Mercedes-samlefabrik i Tuscaloosa, Alabama, men her produceres der udelukkende de større SUV biler af modellerne GLE, GLE Coupe og GLS. Tidligere kom amerikansk-solgte GLC biler fra Bremen fabrikken i Tyskland, hvorfra også de danske versioner kommer fra.

Mere information om denne bilmodel kan ses på:
Mercedes USA officielle hjemmeside.

Relaterede artikler og links

Regler for biludlejning i USA – hvordan booker man billigste bil?

Biludlejningsselskaber USA – hvilket billejeselskab skal man vælge?

SUV anbefaling til USA billeje – sådan kender man forskel på de forskellige typer

Denne artikel er senest opdateret: 3. januar 2020.