Biludlejning USA regler – hvordan booker man billigste bil?

Guide-USA.dk rådgiver om regler for biludlejning i USA og anbefaler gode deals og spændende biler, der kan lejes til ferie og roadtrip i Staterne.

For personlig rådgivning om biludlejning:
Skriv til os via dette link! (Se nederst på siden)

Vi er også leveringsdygtige i rådgivning om leje af specialbiler, motorcykler og mobile homes.

Lej Ford Mustang Cabriolet

Mustang Cabriolet lejebil – især i Florida og Californien.

I denne artikel ser vi på, hvordan man booker den billigste bil til ferien i USA, og hvilke regler man bør være opmærksom på.

Biludlejning USA regler og anbefalinger

Som udgangspunkt er det lettere at booke billeje i USA, end det er i Europa.

Der er dog nogen regler og forhold, som det er meget vigtigt at være opmærksom på.

 1. Book lejebil i USA hjemmefra
  Book altid bilen fra Europa – vi gentager: book ALTID fra Europa – dette er afgørende for at kunne booke billigste lejebil.
  Årsag er at hvis man booker bilen i USA, vil man blive betragtes som US-kunde, hvilket betyder langt højere betaling for forsikring. Når man booker fra Europa er forsikring inkluderet.
  Se mere om forsikringsregler ved USA billeje.
  En finte, hvis man alligevel er nødt til at booke fra USA: Anvend VPN og simulér IP fra Danmark (du skal være bosiddende i DK, for at slippe afsted med dette).
 2. Husk internationalt kørekort – for en sikkerheds skyld
  Sørg for at medbringe internationalt kørekort (International Driving Permit – IDP)
  Man kan sagtens være heldig at det ikke er nødvendigt at fremvise, men man kan også risikere at blive nægtet bil og delvist miste sit lejebeløb, hvis man som chauffør ikke kan fremvise gyldigt internationalt kørekort.
 3. Et “rigtigt” kreditkort er påkrævet (ej debetkort som VISA-Dankort)
  Medbring et rigtigt kreditkort. Dankort og VISA-Dankort er hybrider, som man ikke forstår i USA. Det er muligt at et VISA-Dankort virker fint, men der er ingen garanti, så hav altid et ‘backup’ kort i form af et rigtigt kreditkort i lejers navn.
  Du kan fint booke bilen her på siden med VISA-Dankort eller Dankort. Også selv om der ingen restbetaling er i USA, er det imidlertid super-vigtigt at have et rigtigt kreditkort med – just in case.
 4. Book envejsleje uden bekymringer
  Vær ikke nervøs for at booke envejsleje (one-way rental). Ved booking via Guide-USA.dk er envejsgebyr ‘indbygget’ i tilbud, så du får samlet pris.

GMC Yukon leje USA

Store SUV biler er populære at leje – her en rigtig amerikaner: GMC Yukon.

Hvad hvis jeg vil leje en sjov bil /sportsvogn?

Hvis du allerede har prøvet at køre Ford Mustang og Chevrolet Camaro – og egentlig gerne vil prøve en Chevrolet Corvette, er der råd – og det er faktisk rimeligt billigt (om end lidt dyrere end normal USA biludlejning).

Prøv at tjekke Turo biludlejning – Airbnb for billeje i USA.

Chevrolet Corvette C8 rental Turo

Den nye Corvette C8 – en C7 eller C6 kan lejes på Turo for ‘peanuts’.

Via Turo kan der også bookes Porsche, Tesla, Ferrari, Lamborghini – and you name it!

De bedste Turo-deals fås netop på biler som Corvette, da det er et ret normalt køretøj i US og dertil billig at vedligeholde i forhold til europæiske sportsvogne, som Ferrari, Porsche og lignende = lav lejepris på Corvette.

Se mere på www.corvette.com.

Insider tips – de uformelle biludlejning USA regler 😉

Herunder vores tips baseret på over 10 års online billeje-erfaring:

 • Vælg farve på din udlejningsbil!
  Ofte kan man selv vælge farven på sin bil (især i Florida/Californien) og nogen gange bilmodel. Dette er dog kun muligt, hvis kontor / rental station tilbyder denne mulighed. Man kan ikke sikre sig farve/bilmodel 100% på forhånd.
 • Aflys gratis, og book ved andet biludlejningsselskab
  Får du bekræftet en Mustang på email (bekræftelse af booking), er der meget, meget stor chance for at du får en Mustang.
  VIGTIGT: Er man utilfreds med dén bilmodel, der er bekræftet, så aflys! – og bestil ved et andet selskab – denne metode virker her på siden og er 100% gratis med fuld refundering af betalt beløb så længe aflysning sker 24/48 timer før afhentning af bil. Kan også anvendes, hvis man senere finder billigere tilbud 😉
  Godt tip: Book bil ‘nr. 2’ først inden du aflyser bil ‘nr. 1’ (forudsat at du er inden for de 24/48 timer). På denne måde kan du sikre dig en bekræftelse og undgår at risikere at der ingen bil er til rådighed i den valgte klasse til den valgte pris. Dette er især vigtigt ved booking af lidt mere usædvanlige bilmodeller i højsæson. Husk at du ingen billeje har booket, før du modtager din bekræftelse på mail.
 • Særligt gode tilbud på udgående bilmodeller til udlejning
  Ved leje af SUV er der nogen gange virkeligt gode tilbud på ‘odd-ball’ biler. Bilimportører i USA ‘off-loader’ af og til en røvfuld enheder af en bil, som er lige ved at skifte model / modelår. Vi har set fantastiske tilbud på Range Rover Velar (som sælger langsomt i US), og også topmodellen Nissan Armada (SUV) kan være meget billig at leje.
 • Spørg om opgraderingsmuligheder ved skranken
  Man kan godt være lidt fræk ved skranken og spørge om de ikke har en bedre bilmodel end den tilbudte/bekræftede. Vær dog super-opmærksom på, hvad/hvis der skal betales ekstra.

Søgemaskine biludlejning:
Find tilbud på billeje i USA