Den danske New York guide, Maria-Leena Kerr (Turist i New York – NYC & Tours) og USA-blogger Rene Frederiksen (Road Trips i USA) sender den 4. december 2017 kl. 19:00 Facebook Live om New York direkte fra Danny’s American Diner i Valby, hvor man også er velkommen til at kigge forbi.

Danmark USA Rejsetips

Hvem er Maria-Leena Kerr fra Turist i USA?

Danske Maria-Leena Kerr er NYC Licenced Tour Guide og indehaver af firmaet, Turist i New York – NYC & Tours. Maria-Leena Kerr tilbyder bl.a. hjælp til planlægning af New York rejser, guidede ture på dansk i New York samt en række forskellige New York concierge services.

Som lokal dansk guide i New York kan Maria-Leena Kerr give mange anbefalinger til oplevelser og sightseeing i New York. Firmaet Turist i New York servicerer ikke kun almindelige danske turister i New York, men samarbejder også med danske rejseselskaber og tour operatører. Firmaet kan desuden assistere med planlægning og afholdelse af studieture til New York samt firmarejser.

Læs også: Delta Airlines: Større fly mellem København og New York i 2018

Hvem er Rene Frederiksen fra Roadtrips i USA?

Rene Frederiksen er rejseblogger, roadtripper og ekspert i rejser til USA. Rene Frederiksen driver selskabet Roadtrips ApS og har siden 2005 stået bag den danske blog Renefrederiksen.dk, som dog først i 2008 udviklede sig til en målrettet USA rejseblog med særligt fokus på roadtrips i USA.

Rene Frederiksen har igennem en årrække via sin danske USA blog og sin Roadtrips i USA Facebook profil, besvaret et stort antal spørgsmål om rejser til USA samt givet råd og vejledning om roadtrips i USA. (særligt med tips om billeje, overnatning og ruteplanlægning).

Event: Facebook Live med anbefalinger om New York og andre nærliggende storbyer i USA

Dagens Facebook Live emner er primært fokuseret på anbefalinger om New York, hvor danske Maria-Leena Kerr bor til daglig og bl.a tilbyder lokale guidede ture på dansk.

Rene Frederiksen og Maria-Leena Kerr vil bl.a. give råd og anbefalinger om New York i forbindelse med:

  • Ankomst, overnatning og transport i New York (både fra lufthavn og rundt i byen).
  • Oplevelser for store og små turister i New York.
  • Rejse med børn i New York City.
  • Dagsture fra Manhattan (Shopping, Coney Island, Hamptons mv.).
  • Heldags/flerdages ture til Washington DC, Boston og Philadelphia.
  • Jul og nytår i New York.

Desuden vil der kunne stilles spørgmål om New York og andre amerikanske storbyer via Facebook Live.

Facebook Live om New York kan følges live på Rene Frederiksens Facebook side: Road Trip i USA.

Læs mere om Danny’s American Diner, Valby, der ligger Gl. Jernbanevej 1, 2500 Valby.

Relaterede artikler om New York:

Denne artikel er senest opdateret: 4. december 2017.