Skærpet konkurrence på markedet for streamingtjenester gør nu, at gratis Apple TV+ bliver en realitet for mange af Apple’s kunder.

Gratis Apple TV+ til mange Apple kunder

For All Mankind – ny serie på Apple TV+.

Helt konkret har alle kunder, som har købt et af nedennævnte Apple produkter siden 10. september 2019, fået et års gratis abonnement til Apple TV+.

Det gælder køb af følgende Apple produkter:

  • Apple TV boks
  • iPad
  • iPad Touch
  • iPhone
  • MacBook

Apple TV+ blev lanceret 1. november 2019, og med den nye streamingtjeneste vil den amerikanske mastodont forsøge at kapre kunder fra bl.a. Netflix, HBO Nordic og Amazon.

Læs også: Apple TV+ streamingtjeneste – billigt alternativ til Netflix VPN

Egentlig var det planen, at gratis Apple TV+ kun skulle gælde for kunder, som købte Apple produkter efter lanceringen af streamingtjenesten. Dette er imidlertid ændret, således gratis Apple TV+ gælder alle kunder, som har købt et af ovennævnte Apple produkter siden 10. september.

Hvad kan man se på Apple TV+

Udbuddet af indhold på Apple TV+ er i begyndelsen begrænset – ikke mindst når der sammenlignes med indhold hos de store konkurrenter Netflix og HBO Nordic.

Indhold på Apple TV+ omfatter primo november 2019 bl.a.:

The Morning Show – Satirisk dramaserie med bl.a. Jennifer Aniston og Reese Witherspoon. Viser morgennyhedernes hensynsløse verden og sætter fokus på de ansattes hverdag på en morgennyhedsredaktion.

See – Science fiction drama, som foregår 600 år ude i fremtiden efter en virus har udslettet det meste af menneskeheden og gjort resten blinde.

For All Mankind – Dramaserie, som følger et fortsat rumkapløb i verden, hvor menneskehedens stræben efter fortsatte teknologiske fremskridt er i fokus. USA’s håb og drømme indenfor rumfarten lever i bedste stil i denne serie.

Dickinson – Serie som er bygget over Emily Dickinson’s liv. Man følger den kreative, komplekse og frygtløse Emily, som udforsker begrænsninger i familien, køn og det overordnede samfund.

Apple TV+ Dickinson

Dickinson – ny serie på Apple TV+.

Oprah’s Book Club – Samtale-udsendelser, hvor tv-stjernen Oprah Winfrey interviewer aktuelle forfattere.

Læs også: VPN giver sikkert internet på åbne WiFi netværk

Brugerflade og billedkvalitet i top ved Apple TV+

Kritikere af den nye streamingtjeneste har naturligvis stor fokus på det nuværende begrænsede udbud, men derimod er de fleste anmeldere enige om, at teknikken er i top, og brugervenligheden ligeledes ikke halter bagefter.

Apple TV+ supporterer både 4K og HDR streaming.

Når først Apple TV+ får mere indhold på hylderne vil denne tjeneste for alvor blive en hård konkurrent til både Netflix, HBO, Amazon og den nye Disney Plus streamingtjeneste.

Læs også artikel på Techradar: The original Apple TV Plus shows are all being picked for second seasons

Relaterede artikler:

Denne artikel er senest opdateret: 13. november 2019.