Netop nu kan man booke 2-4 personers campervan og spare 10% på den daglige lejepris. Når du booker via søgemaskinen Motorhome Republic senest 20. marts 2018 får du yderligere 3% rabat. Lej billig campervan i USA – spar 13% ved Escape Rentals og Wild Campers.

Tilbuddet gælder under følgende betingelser:

  • Book senest senest 20 marts 2018 for at opnå 13% rabat (ved senere booking opnås 10% rabat)
  • Lejestart / afhentning af campervan tidligst 1. juli 2018
  • Lejeafslutning / aflevering af campervan senest 31. december 2018

Gå direkte til lej autocamper i USA og find priser på campervans.

Wild Campers og Escape Rentals

Wild Campers og Escape Rentals er to udlejningsselskaber, som har et tæt samarbejde på det amerikanske marked for udlejning af autocampere. Selskaberne deler udvalgte udlejningslokationer, og køretøjerne de udlejer er også ens. Det er forøvrigt nemt at genkende campervans fra de to udlejningsselskaber pga. de flotte dekorerede køretøjer.

Forskellen mellem Wild Campers og Escape er primært, at Wild Campers ikke inkluderer gratis miles, køkkenudstyr og sengelinned i deres standardpriser – og derfor vil Wild Campers ofte være nogle af de billigste udbydere af campervans i USA, når du søger i søgemaskinerne. Escape har derimod både 100 gratis miles per dag, køkkenudstyr og sengelinned inkluderet i deres standardlejepriser.

Se priseksempler nederst i artiklen.

Escape Rentals og Wild Campers deler udlejningssteder i New York, Miami, San Francisco, Las Vegas og Los Angeles. Escape udlejer derudover også campervans i byerne Atlanta, Denver, Phoenix, Vancouver og Seattle.

Lej billig campervan i USA - spar 13%

Lej billig campervan i USA –  spar 13% ved Escape Rentals og Wild Campers.

Campervan mindre end Class C og Class A motorhome

En campervan kaldes ligeledes en Class B motorhome, og i princippet er der tale om en ombygget varevogn/kassevogn. Den store fordel ved en campervan er, at den minder mere om at køre en almindelig personbil end de noget større Class A og Class C motorhomes. Køretøjet er således nemmere at finde parkeringsplads til ved både seværdigheder og butikker, og ligeledes er det billigere at overnatte på campingpladser med en campervan i forhold til de større motorhome typer.

Læs evt. mere om autocamper typer i artiklen:
Hvilken autocamper størrelse skal du vælge?

Wild Campers og Escape udbyder tre campervan modeller – henholdsvis Ventura, Maverick og Big Sur.

Campervan Ventura

Ventura er den mindste af de tre modeller og er baseret på en Dodge Caravan, som er brændstoføkonomisk at benytte i forhold til de større autocampere. Bagsæde + lille bord bagved førersæderne kan laves om til en fin dobbeltseng om natten, og når bagklappen åbnes bliver et mini-køkken tilgængelig i form af 2 gasblus, en håndvask samt et mindre køleskab. Ventura er beregnet til 2 voksne og kan rumme 4 voksne såfremt tagboks tilvælges.

Ventura campervan

Ventura campervan fra Escape.

Campervan Maverick

Campervan Maverick er lidt større og er bygget på basis af en Ford E-150 med V8 motor, som dog alligevel er brændstof økonomisk i forhold til de større Class C autocampere. Der er rigtig fin plads til 2 personer i Maverick, og tilvælger man tagboks med telt kan 4 voksne nemt overnatte i camperen. Maverick er noget højere end Ventura, og den noget større kabine gør den mere komfortabel end Ventura. Ligesom i Ventura findes et minikøkken bag i bilen, som kan benyttes med bagsmækken åben.

Maverick campervan

Ventura campervan fra Wild Camper / Escape.

Campervan Big Sur

Den nyeste campervan ved Escape Rentals og Wild Campers er den forholdsvis nye model Big Sur. Big Sur campervan er en årgang 2016 eller nyere, og det er ligeledes den største campervan fra de to udlejningsselskaber, idet der kan overnatte 3 personer inde i selve kabinen.

Big Sur er baseret på en Ford T-350 van, og ligesom de to øvrige campervan modeller er den installeret med et mini-køkken i bagagerummet inkl. 2 gasblus, lille køleskab samt vandhane/vask.

Big Sur campervan

Campervan Big Sur – den nyeste model fra Escape Rentals og Wild Campers.

Priseksempler: Maverick campervan fra Escape og Wild Campers

Guide-USA har via søgemaskinen Motorhome Republic fundet følgende priseksempler på leje af en campervan Maverick fra henholdsvis Escape Rentals og Wild Campers:

Søgekriterier:

Afhentning af campervan i San Francisco 4. sept. 2018

Aflevering af campervan i Las Vegas 18. sept. 2018

Ialt 14 dages leje og med envejsgebyr for at aflevere campervan på en anden lokation.

 Wild CampersEscape Rentals
Standardlejepris fratrukket rabat
og inkl. gebyr for klargøring
$ 1.151,42$ 1.345,02
Tilvalg:
100 miles pr. dag$ 266Inkl. i leje
Startpakke: Køkkenudstyr,
sengelinned inkl. dyner/puder, campingstole
$ 50Inkl. i leje
Envejsgebyr$ 150$ 150
Statsskat (9,75%)$ 157,70$ 145,76
Ialt$ 1.775,12$ 1.640,78

Som det fremgår ovenfor vil Escape Rentals være billigst at leje såfremt du gerne vil inkludere 100 miles per dag samt køkkenudstyr og sengelinned. Nogle lejere af autocamper vælger at medbringe egne soveposer mv. samt købe billige tallerkener, bestik mv. for at undgå betaling af startpakke.

I stedet for at tilvælge miles-pakker kan du også vælge at afregne efter antal kørte miles, når du afleverer køretøjet. Prisen er $0,25 per kørte miles. Såfremt du har 100 miles per dag inkl. i lejen og eksempelvis har kørt 40 miles over det bestilte vil 40 x $0,25 ligeledes skulle betales ved returnering af autocamper.

Relaterede artikler om leje af autocamper i USA:

Denne artikel er senest opdateret: 15. marts 2018.