Las Vegas oplevelser – prøv at køre Ferrari i USA

Amerikas underholdnings-by nummer ét byder på et utal af adrenalin-fyldte oplevelser. Har man bare en anelse benzin i blodet, er en Ferrari Experience blandt de mest unikke Las Vegas oplevelser.

Book Ferrari oplevelse i Las Vegas her.

Lej Ferrari Las Vegas

En Ferrari 458 Italia – USA oplevelse på Las Vegas Motor Speedway.

Prøv at køre en Ferrari, Lamborghini, McLaren eller Porsche

Der findes flere udbydere at Ferrari/superbil-oplevelser i Las Vegas.

Se også: Lej en spændende bil via Turo (også for danskere).

Langt de fleste finder sted på Las Vegas Motor Speedway racerbanen tæt på Nellis Air Force Base i den nordøstlige del af Las Vegas.  Kør af Interstate Highway 15 fra Las Vegas centrum (The Strip) mod Mesquite og Salt Lake City.

Exotics Experience i Las Vegas – Ferrari-leje til banekørsel.

Generelt annonceres der med lave ‘fra-priser’ hos de event-firmaer, som har specialiseret sig i racer-oplevelse på bane i Las Vegas. Det er muligt at få en Las Vegas oplevelse på racerbane fra ca. 90-100 USD, svarende til fra ca. 600 kroner per person. Til denne pris får man dog ikke lov at køre selv, og turen rundt på banen er kort (typisk 2 omgange) med chauffør ved rattet af en knap så eksotisk Corvette eller lignende.

Læs også: Lej billig campervan i Las Vegas

Las Vegas oplevelser – bag rattet i en Ferrari eller Lamborghini

Skal der være fest, så lad der være fest. Billigste Ferrari-oplevelse bag rattet starter som regel ved USD 299.

For de små 2000 danske kroner får man instruktion, intro-lap og herefter 5 omgange på Las Vegas Motor Speedway med en instruktør i passagér-sædet. Billigste Las Vegas oplevelse med en Ferrari foregår typisk i en Ferrari F430 med F1 gear (dvs. automatgear med paddle-shift). Alternativt kan man til samme pris eksempelvis vælge en Lamborghini Gallardo.

Lamborghini Huracan udlejning USA

Nyeste Lamborghini sportsvogn kan prøves i Las Vegas.

Dyreste bil er en Ferrari 458 Italia, en McLaren 570S eller en Lamborghini Huracan, som alle kan opleves fra USD 399. Vil man gerne opleve to forskellige biler, kan der bestilles eksempelvis Ferrari F430+Lamborghini Gallardo combo oplevelse fra USD 549 (5 omgange i hver).

Bilerne er gadebiler, som dog er udstyret med ekstra sikkerhedsudstyr (hjelm). Inden man lukkes ud på banen, får man ca. 12 minutter i en simulator. Simulatoren er i 3D og har en 60″ skærm.

Book superbil-oplevelse på Vegas.com – Oplevelsen kaldes Exotics Racing.

Har man lyst til at lære banen lidt at kende inden man sætter sig i en Ferrari, tilbydes der eksempelvis Porsche Cayman GTS fra omkring 199 USD (intro-lap + 5 omgange bag rattet). Samme pris er ofte muligt i en Maserati GranTurismo Sport.

Se også: Lej spændende bil fra Las Vegas McCarran Lufthavn.

Racer-oplevelse – Ferrari 430 GT, Ferrari 458 GT, Porsche 911 GT

I den mere hard-core ende af Las Vegas oplevelser, kan man booke en rigtig racerbil sat op til banekørsel.

Der er tale om specialbiler, som ikke er godkendt til offentlig vej. Mest populær er Ferrari F430 GT, men udvalget er bredt med alt, hvad man kan ønske sig af Porsche 911 GT, Lamborghini Hurracan GT, Lamborghini Gallado GT eller Ferrari 458 GT.

Når de 5 omgange er slut, vil du med sikkerhed overveje 5 mere.

Oplevelsen inkluderer instruktion og simulator-kørsel, test-runde og 5 omgange bag rattet med instruktør som passager. Af de mange superbil Las Vegas oplevelser er denne nok den mest fantastiske.

Book den rå racer oplevelse i Las Vegas hos Dream Car Racing.

De langt hurtigere racerbiler er uden begrænsninger på motoreffekt, så regn med 500-plus hestekræfter. Priserne er lidt højere end for gadebilerne.

For begge typer Ferrari-oplevelser på Las Vegas Motor Speedway er der tale om en bane på 2 km længde (1,2 miles). De 5 omgange går lynhurtigt. Forsikring af bil er med i prisen på alle bane Las Vegas oplevelser.

Mulighed for leje af Porsche eller Ferrari til kørsel på offentlig vej

Man kan også leje en Ferrari, Porsche, Corvette eller en anden superbil til privat kørsel, som i enhver anden udlejningsbil.

Porsche 911 Convertible Las Vegas

Sportsvogn til leje i Las Vegas – Porsche 911 fra eksempelvis Hertz Dream Cars.

De store udlejningsselskaber har fået øjnene op for dette segment, som der kan tjenes mange penge på. Samtidig er moderne superbiler meget mere driftsikre end for år tilbage, hvor enthusiaster skulle budgettere med at købe to Lamborghini’er eller to Ferrari’er – i og med at de temperamentsfulde italienere havde det med at holde på værksted halvdelen af tiden.

Blandt de mest kendte superbil/Ferrari-billeje services findes:

 • Sixt Luxury Cars – med blandt andet Jaguar F-Type, Mercedes S-klasse og Range Rover
 • Avis Select Series / Avis Signature – Jaguar F-Type, Corvette Coupe, BMW 740i og Mercedes GL 450
 • Hertz Prestige Collection /Hertz Dream Cars / Adrenaline Collection – eksempelvis Mercedes C63 AMG, Porsche Cayenne, Range Rover, Cadillac Escalade, Mercedes SLK, Dodge Challenger R/T, Porsche 911, Corvette
 • Enterprise Exotic Car Collection – Aston Martin (flere modeller), Bentley Continental GTC, Audi R8, Ferrari California, Lamborghini Huracan, Mercedes AMG GT, Porsche 911 Convertible og mange flere

Hertil kommer en lang række specialister, som til relativt høje priser udlejer superbiler i Las Vegas på time-basis/dags-basis. Leje af Ferrari, Lamborghini er generelt dyrt og kræver kreditkort i eget (førers) navn og af og til høj limit på kreditkort. Flere steder tilbydes betaling med Bitcoin eller kontanter, men man skal stadig stille med et kreditkort (her er VISA-Dankort ikke nok).

Lej en Chevrolet Corvette Z06

Eksotiske biler og sportsvogne udlejes i Las Vegas fra en lang række selskaber.

Søg billeje i Las Vegas inklusiv forsikring for danske statsborgere med bopæl i Danmark/Europa

Kan man leje sportsvogn eller superbil i USA?

Kan man leje bil direkte i USA? – Ja – det er muligt! Generelt er minimumsalder 25 år (kan være højere eller lavere) for leje af superbiler/exotics, og det forventes at fører/lejer har personlig forsikringsdækning i form af full coverage automotive insurance (transferable), idet det er normalt i USA. Forsikringen følger med andre ord fører og ikke bilen.

For udenlandske statsborgere med bopæl i Europa er sagen derfor at fører/lejer ikke på forhånd er forsikret til billeje i USA. Det gælder for langt de fleste danske statsborgere med bopæl i Danmark med mindre man eksempelvis har en forsikringsaftale via sit kreditkort. Billeje-forsikring skal derfor normalt tilkøbes ved leje af bil direkte i USA, med mindre man har booket bilen via en broker uden for USA og har fået forsikring med i købet (søg billeje inklusiv forsikring via Guide-USA link ovenfor).

Det sker heldigvis at forsikringen for at køre superbiler/sportsvogne, som bookes direkte af den europæiske kunde, kan tilkøbes ved skranken, men undersøg i forvejen. Grænserne for Las Vegas oplevelser i bil afgøres kun af pengepungen. Se en liste over nogen af udlejerne af superbiler og sportsvogne her:

 • Royalty Exotic Cars
 • Dream Exotics
 • Diplomat Exotic Rentals
 • Diamond Exotic Rentals
 • Carhopper
 • Dream Cars Las Vegas
 • Las Vegas Exotic Rentals

Se den aktuelle model line-up på Ferrari.com – udlejerne af sportsvogne i Las Vegas er gerne et par år eller 3 bagefter, men de første har købt eksempelvis Ferrari 488 GTB og Ferrari GTB Spider til flåden.

Relaterede artikler om Las Vegas: