Deltag i gratis webinar om ferie i autocamper/motorhome i det vestlige USA med Autocampers og Henrik Lange.

Autocamper webinar afholdes den 11. februar 2021 kl. 19:30.

Lej autocamper i Las Vegas

Det er nemmere at køre autocamper i USA end mange tror.

Autocamper webinar 2021
Hvilke eventyr venter på en tur i autocamper gennem det vestlige USA? Hvordan er det at holde ferie i en autocamper? Hvad kan jeg opleve? Og hvordan finder jeg nogle gode steder at campere?
Tilmelding

Autocampers.dk ved Dorte Kuula og USA-ekspert Henrik Lange fra Highways USA vil på det to timer lange autocamper webinar gennemgå én af de mest populære autocamper ruter i USA blandt danskere.

Fra San Francisco til Las Vegas i autocamper – populær rute blandt danskere

Motorhome ruten fra San Francisco til Las Vegas og retur via Los Angeles og Highway 1 til San Francisco, er én af de mest populære ruter blandt danskere, der tager på autocamper ferie i USA. Undervejs skal naturparkerne i området naturligvis opleves.

Læs også: Roadtrip fra San Francisco til Las Vegas

Anbefalinger til autocamper rute og nationalparker i det vestlige USA

Hovedtaler på dette gratis autocamper webinar er Henrik Lange, der vil gennemgå nationalparker og ruteforslag i autocamper i det vestlige USA.

Blandt de anbefalede nationalparker på ruten kan nævnes bjergparkerne Yosemite, Kings Canyon og Sequoia samt det sydvestlige USA’s mest forrygende westernlandskaber i bl.a. Zion, Bryce Canyon, Antelope Canyon samt Monument Valley. Sidst vil der naturligvis være anbefalinger til Grand Canyon.

Blandt øvrige anbefalinger på ruten kan nævnes Route 66, Joshua Tree National Park samt Solvang og Monterey langs stillehavskysten.

Anbefalinger til storby oplevelser i San Francisco, Las Vegas og Los Angeles

Henrik Lange vil på dette autocamper webinar med fokus på det vestlige USA også anbefale oplevelser i de tre storbyer på den anbefalede motorhome rute – nemlig San Francisco, Las Vegas og Los Angeles.

Læs også: Gratis i Las Vegas – oplevelser til ingen penge (eller meget billigt)

Anbefalinger til valg af autocamper i USA

Dorte Kuula fra Autocampers vil gennemgå og anbefale typer af autocampere i USA, samt fortælle om hvordan man kan bestille autocampers i USA og finde de aktuelt bedste tilbud.

Læs også: Hvilken autocamper størrelse skal du vælge?

Autocamper webinar – stil spørgsmål om motorhome i USA

Den sidste time af webinaret er afsat til spørgsmål fra deltagerne. Der vil således være rig mulighed for at stille generelle spørgsmål om ferie i motorhome til Dorte Kuula og Henrik Lange.

Relaterede artikler, anbefalinger og links:

Gode råd om kørsel med autocamper i USA

Udlejere af autocampere i USA

Billigste autocamper leje USA – lej privat motorhome

Denne artikel er senest opdateret: 11. februar 2021.