Bedste familie hotel i Kissimmee – børnevenlig overnatning tæt på Orlando

Velkommen til Guide-USA artikel om bedste familie hotel i Kissimmee – udtales ‘ki-SIM-ee’ – ja, det lyder lidt sjovt!

Sjovt kan det også være at overnatte i Kissimmee – herunder vores bud på børnevenlig overnatning.

Børnevenlig overnatning tæt på Orlando

Kissimmee – mange muligheder for børnevenlig overnatning tæt på Orlando.

Politikerne har for længst indset at fremtiden (og nutiden) for denne by 30 km syd for Orlando er turisme, så der er sat fuld skrue på alverdens tivoliagtige underholdningstiltag. Samtidige er der heldigvis også nogen mere lødige indslag af mass market entertainment.

Især, hvis man godt kan lide ridning på hesteryg, fiskeri og lignende naturoplevelser er Kissimmee (med links til naturoplevelser) det helt rigtige sted at feriere.

Se også: Visit Kissimmee på Visit Florida.

Herunder gennemgår vi nogen af de mest populære seværdigheder i Kissimmee og afslutter med anbefaling af bedste familie hotel i Kissimmee – og der er selvfølgelig nogen stykker at vælge imellem i flere prisklasser; alle i kategorien børnevenlig overnatning.

Hvorfor skal man bo i Kissimmee? – overnatning med børn

Alting ligger tæt på i denne by. Man er, uanset hvilket hotel, man bor på, i kort køreafstand til Old Town og det vigtigste (for børn) underholdningscentrum Fun Spot America.

Ligefrem at tale om en Old Town er måske at overdrive, men træbygningerne er af udseende konstruerede, som man gjorde i 1920’erne. Selvom man med det samme kan se, at der er dømt tivoli for full blast, er Old Town faktisk meget sjov at se og opleve.

Om aftenen (mange aftener afhængig af sæson)  og i særdeleshed hver lørdag aften, kan man se top-restaurerede amerikaner-biler i slow motion med larm og lugt (ingen el-biler her) i Old Town.

Om aftenen er Old Town svær at overse – masser af ting at se på og prøve.

Fun Spot America – oplevelser for børn og voksne

Der er omkring 25 forskellige rides i Fun Spot America entertainment park.

Har man is i årene, kan man prøve Sky Sled – hvor man bliver kastet gennem luften omkring 100 meter oppe. Denne oplevelse er ikke gratis (20-40 USD), men noget af det tætteste man kommer på bungy jump. Advarsel: Ikke for tøsedrenge / tøsepiger.

Video Sky Sled i Fun Spot America.

Et andet etablissement er Machine Gun America; ligeledes i Old Town nord for Highway US 192.

Her kan man få lov at prøve kræfter med rigtige skydevåben; under behørig instruktion forstås. Aldersgrænsen er 18 år, men børn helt ned til 10 år kan faktisk også få lov at prøve, hvis forælder er med.

Denne type underholdning er meget populær i USA, hvor man i mange stater har et afslappet forhold til våben og våbenbrug.

Machine Gun America er langt mere et underholdningstilbud end en rigtig shooting range. Det er dog efter bedste amerikansk tradition fuldstændigt autentiske våben såsom Glock-17, M4 og AK-47 rifler, der anvendes – og dertil ‘live rounds’, så sikkerhed og disciplin skal være – og er i top.

I dansk optik er det mystisk, at man kan gå ind fra gaden og få dén slags skydevåben i hænderne, men det kan man altså i Kissimmee. Se også artikel på Newsweek.

Bedste familie hotel i Kissimmee – vores anbefalinger

Vi lægger ud med 2 relativt billige familie hoteller – gode til børnefamilier. Derefter 3 lidt dyrere og til sidst den luksuriøse oplevelse (så dyrt, som det nu bliver i dette billige Orlando område).

Billig overnatning i Kissimmee med børn:

Magic Moment Resort and Kids Club – børnevenlig overnatning – kan anbefales.
Yep – det lyder tacky, men det er faktisk et rimeligt godt bud på billigt Orlando hotel til prisen. Absolut værd at overveje, hvis man ikke har lyst til at betale over 1000 kroner per overnatning.

Magic Moment Kids Club Kissiimee

Hotel anbefaling: Magic Moment Resort and Kids Club, Kissimmee.

På Magic Moment Resort and Kids Club i Kissimmee er der gratis parkering, gratis morgenmad og gratis ophold for børn inkluderet i værelsesprisen; dog med visse begrænsninger. Hver dag er der to gratis afgange med shuttle bus til Epcot. Resort Fee kommer oven i prisen.

Se aktuelle tilbud på Magic Moment Resort and Kids Club

GreenPoint Hotel – billigste overnatning i Kissimmee (af og til).
Så bliver det som regel ikke billigere. Priser starter ved omkring 600-700 kroner per overnatning i 4-sengs værelse.

Green Point Hotel Kissimmee

Green Point Hotel Kissimmee.

Man skal ikke forvente for meget, men generelt er dette hotel rent og inkluderer det mest basale, der skal være på ferie i USA – inklusiv gratis parkering.

Morgenmaden på GreenPoint er ikke luksus, men faktisk rigtig ok.

Mange gæster er glade for og anbefaler derfor Green Point Hotel – til prisen. Der er relativt få klager på Tripadvisor og lignende vurderings-sites – på trods af at dette er et billig familiehotel. Har man luksus-vaner, skal man dog ikke booke her! 😉

Find bedste priser på GreenPoint Hotel Kissiimmee

Den smådyre / halv-billige kategori:

Regal Oaks Resort – fint til børn – Guide-USA anbefaling.
Anbefales til børnefamilier! Ikke helt topklasse lejlighedshotel, men et imponerende resort med over middel standard. Hold øje med priserne – de svinger. Spies Rejser kan have de bedste tilbud, men ikke altid. Interiør er efter dansk smag en anelse gammeldags.

Regal Oaks Resort Kissimmee

Regal Oaks Resort.

Man sparer også penge på Regal Oaks Resort, da der er gratis parkering lige udenfor ens eget ‘rækkehus’ med typisk plads til 6 personer; hertil tennisbane og naturligvis stor pool (god og flot) og fint fitnesscenter.

Guide-USA.dk anbefaler Regal Oaks Resort på adressen 5780 Golden Hawk Way, Kissimmee, FL 34746-7134 – men lad være at booke til over USD 350-400 per nat (billigste overnatning).

Se billeder og book overnatning på Regal Oaks Resort

Embassy Suites by Hilton Orlando Lake Buena Vista South
Man skal ikke lade sig afskrække af det lange navn.

Embassy Suites by Hilton er et udmærket prisbilligt alternativ med priser fra omkring USD 100 per overnatning; naturligvis dyrere for familie-værelser, men stadig relativt billigt.

Embassy Suites by Hilton Lake Buena Vista South

Der er ikke noget resort fee (da denne artikel blev udarbejdet). Tilbud inkluderer: Man kan selv bestemme, hvad man gerne vil have bragt som morgenmad (free made to order breakfast).

Hotellet er stort med 300 værelser og måske ikke det mest charmerende sted at bo. Parkering er ikke gratis ($13/dag), men til gengæld er der gratis shuttle bus service til Disney’s Epcot and Hollywood Studios – og et andet plus er at værelserne generelt er store. Det er ofte muligt at booke værelse med plads til to voksne og 4 børn.

Book familie-værelse på Embassy Suites by Hilton

Star Island Resort and Club – luksus til lavpris.
Stedet ser dyrt ud, men faktisk er Star Island Resort and Club ikke voldsomt dyrt at bo på, men dog tit lidt dyrere end andre mellemklasse hoteller.

Med god beliggenhed og mere ‘upmarket’ feeling end så mange andre steder, er dette måske bedste familie hotel i Kissimmee. Få steder får man så meget med i ‘pakken’. Her findes eksempelvis en palet af spa-tilbud, særdels flot pool, 9 tennis baner, golf driving range osv. osv.

Downside: Resortet er ikke nyt, og nogen værelser kunne trænge til renovering. Parkering er gratis.

Star Island Resort and Club Kissimmee

Star Island Resort and Club.

Bemærk at med 3 børn skal man enten leje en 3 bedroom villa eller reservere 2 værelser. Villaen er klart den bedste løsning fra omkring 1000 kroner per nat i lavsæson. Husk at booke i god tid!

Se priser på Star Island Resort and Club.

Luksus overnatning tæt på Orlando:

Gaylord Palms Resort & Convention Center – børnevenlig luksus. 

Blandt de absolut bedste familie hoteller i Kissimmee finder man Gaylord Palms Resort nord for Old Town.

Her er der, hvad der skal være – plus et godt udvalg af restauranter i gåafstand. Stedet drives af Marriott gruppen og ligger for sig selv i et naturskønt område.

Gaylord Palms Hotel Kissimmee

Gaylord Palms Resort, Kissimmee.

Anbefaling: Vælg Atrium View Room for oplevelsen.

Af alle familie-hoteller nævnt på denne side ligger Gaylord Palms Resort tættest på Walt Disney World, Universal Orlando etc. uden dog på nogen måde at være i gåafstand. Billigste transport, hvis man ikke kører med gratis shuttle bus fra hotellet, er en Uber eller Lyft – der som regel er langt billigere end dén taxi, hotellet ringer efter til gæster 😉

Tjek aktuelle tilbud på Gaylord Palms Resort.

Se også: Familie hoteller i Orlando.

Skal man overnatte i Kissimmee og måske Old Town?

Vores vurdering: Old Town Kissimmee har ikke en sk..disse med gammel by at gøre, og hele området er fra dansk vinkel objektivt set ekstremt tacky og amerikaniseret – MEN, det er også sjovt at opleve og børn elsker det.

Samtidig sparer man penge ved at overnatte i Kissimmee og hvorfor ikke? – Er farmand bilentusiast, er der spændende øser at se ved aftenstide, og om dagen alskens shopping af mystiske produkter at udforske. Hertil billige restauranter, god beliggenhed og mulighed for naturoplevelser tæt på.

Alle bortset fra ét af ovennævnte anbefalede hoteller ligger et par kilometers penge fra Old Town. Regal Oak Resort ligger i gåafstand på få minutter fra byen. Man kan sagtens finde billige, børnevenlige overnatningssteder meget tæt på Old Town også. Husk imidlertid at med tivoli-aktiviteter følger der altid en del støj.

Fun fact: FDM Travel skriver at Old Town er et stenkast fra de store forlystelsesparker Disney og Epcot.

De kan godt nok kaste langt hos FDM Travel, som bryster sig af at være eksperter på USA.

Nå, men Disney Hollywood Studio’s ligger altså godt 4 km fra Old Town Kissimmee og Epcot nærmere 5,5 km væk – begge afstande i fugleflugtslinje.

Relaterede artikler og links:

Sightseeing Pass Orlando

Billig billeje Orlando Lufthavn

Familie hoteller i Orlando – anbefalinger og gode råd til ferie med børn i Florida