Orlando Lufthavn billeje – tilbud på billigste SUV, cabriolet, minibus eller personbil

Lejebil til oplevelser i Florida – Ford Mustang eller SUV?

Orlando Lufthavn billeje favoritterne er i høj grad SUV familiebiler (5-7 personer) og cabriolet biler med plads op til 4 personer (convertible i USA).

For mange er leje af en Ford Mustang cabriolet eller en Chevrolet Camaro cabriolet en oplevelse, da denne biltype er langt dyrere i Danmark og dermed sjældent kan lejes eller købes med almindelig indkomst. I USA er en Ford Mustang Cabriolet derimod et helt normalt køretøj.

Rent Mustang Cabriolet California

Bedste åbne udlejningsbil i USA er for de fleste en Ford Mustang.

I nyeste udgave er Ford Mustang blevet langt mere voksen og har et hæderligt bagagerum på 320 liter i den åbne udgave mod Camaro’ens ca. 200 liter (det er meget, meget lidt). Tag derfor og book en åben Mustang fra eksempelvis Budget eller Avis. Vil man gerne prøve den sjove Camaro Cabrio, som vejer lidt mindre og derfor er lidt vildere, kan den ofte bookes hos Dollar eller Thrifty. Begge modeller starter typisk ved priser fra omkring 2300-2600 kroner for en uges Orlando Lufthavn billeje, men alt op til 2800-3000 kroner per uge er fornuftigt nok i denne bilklasse.

I klassen af SUV biler, er Toyota RAV4 og Ford Escape som regel blandt de billigste. Green Motion tilbyder også Nissan Rogue, som svarer til en Nissan X-Trail i Europa. Størrelsen på Nissan Rogue er en halv klasse større end Nissan Qashqai, der for at gøre forvirringen total kaldes Nissan Rogue Sport i USA.

Nissan Rogue USA

Nissan Rogue / Nissan X-Trail – billig SUV billeje i Orlando Lufthavn fra Green Motion.

Se også: Guide til valg af SUV billeje størrelse i USA.

Fakta om Orlando Lufthavn – MCO

Orlando International Airport – MCO er den officielle betegnelse for én af de mest populære Florida-lufthavne for danske turister.

Orlando ligger nord for Miami nærmest lige i ‘midten’; og ikke langt fra Tampa på vestkysten og Daytona Beach på østkysten af Florida-halvøen. I forhold til at komme rundt i Florida er Orlando Lufthavn billeje centralt og kan anbefales.

Se kort over alle Florida Lufthavne.

Bemærk at TUI (del af samme firma, som Star Tour) flyver til den noget mindre Orlando-Sanford Airport – SFB i Florida, men ikke fra Danmark.

Orlando Lufthavn billeje – værd at sammenligne priser

I Orlando Lufthavn – MCO findes stort set alle de amerikanske billeje-selskaber. Billigste lille personbil til leje er ofte fra Budget eller Dollar, men check også priser herover på USA billeje fra Orlando Lufthavn med Europcar og Green Motion. Begge har konkurrencedygtige tilbud til europæiske kunder.

Priserne for en SUV til 5 personer (betegnes typisk som kompakt SUV i Staterne) starter ved ca. 1500 kroner for en uges Orlando Lufthavn billeje. Det kan ske at der er tilbud helt ned fra 1200 kroner per uge hos eksempelvis Europcar, Green Motion eller Value Car Rental. De allermindste subcompact SUV biler såsom Jeep Renegade er måske nok billige, men af dårlig kvalitet i forhold til eksempelvis en Toyota RAV4.

Der er ofte mulighed for gratis envejsgebyr (one way fee) ved aflevering i en anden Florida-lufthavn. Anbefaling: Det er vigtigt at booke bilen hjemmefra, da man som europæisk kunde (bopæl i Europa) får langt bedre forsikringsbetingelser ved ikke at booke lokalt i USA.

Se mere om forsikring af USA lejebil.

Hvis man ønsker at flyve tilbage til Danmark fra Fort Lauderdale, behøver det således ikke koste ekstra for udlejningsbilen at blive afleveret her. Check dog altid prisforskel ved søgning på billigste bil fra én destination til en anden.

Hyundai Santa Fe billeje Orlando Lufthavn

Hyundai Santa Fe – blandt de mest populære SUV-biler til leje i Amerika.

Går man efter billigste Florida lejebil, og kan nøjes med mindre plads, er billigste billeje i Orlando Lufthavn ofte muligt fra omkring 900 kroner for en uge (mindre personbil). Langt de fleste tager dog en SUV, som udover at give bedre overblik for føreren, også kan rumme mere.

Guide-USA redaktionen anbefaler Ford Edge fra eksempelvis Avis eller Budget som den bedste all-round mellemklasse SUV til prisen. Sammenlign priser på biludlejning i Orlando Airport med Cartrawler ovenfor.

Mere information om SUV’erne Escape, Edge og Expedition samt naturligvis den ikoniske Ford Mustang på Ford.com.

Fly til Florida fra CPH med billeje-tilbud

Man bliver ofte tilbudt billeje i forbindelse med køb af flybillet. Check altid prisen på lejebil ved søgning ovenfor inden booking. Guide-USA.dk kan som regel skaffe de billigste Florida billeje-tilbud fra Dollar, Avis, Thrifty, Enterprise, Sixt USA, Value Car Rental, Europcar USA, Green Motion og Hertz.

Bemærk at med den kraftige konkurrence på flybilletter – af og til priskrig – vil der være mulighed for at flyve med eksempelvis Lufthansa eller Delta Airlines billigere til Florida via Frankfurt, München, Amsterdam, Berlin eller lignende stor europæisk lufthavn.

Se også: Flysøgning USA – find billigste flybillet.