Fakta om Kissimmee – billig overnatning i Orlando

Kissimmee er noget for sig selv – på mange måder.

Der er eksempelvis ikke mange navne på byer i USA, som med en længde på 9 bogstaver kan staves ved brug af kun 5 forskellige bogstaver.

REJSETIP: Søg billig overnatning i Kissimmee

Kissimmee by Florida

Byen har omkring 60.000 indbyggere. Med beliggenhed 30 km syd for Orlando er Kissimmee perfekt til billig overnatning i Orlando – se mere nederst i artiklen.

Befolkningstallet er på det nærmeste eksploderet. I 1950 havde den søvnige forstad mindre end 5000 indbyggere. Dengang var de vigtigste erhverv landbrug (primært citrus-plantager og ranching). Se mere på byens egen hjemmeside. Nu-til-dags er turisme den absolut vigtigste industri i Kissimmee.

Inden man afskriver dette sted, som en turistfælde, er det imidlertid værd at se nærmere på fakta.

Se også: Fakta om Florida.

Old Town Kissimmee

Selv om byen er lille, er der et livligt forretningsliv med omkring 70 forretninger, underholdningsvirksomheder, cafe’er og restauranter.

Man kan få sig en tur i det store pariserhjul (Ferris Wheel). Er man modig, kan man blive kastet rundt i luften i diverse rides, der er til rådighed som tivoli-oplevelser i Fun Spot America tæt på Old Town.

Oplevelser for børn og barnlige sjæle i Old Town og Fun Spot America.

Ved aftenstide er der som regel flere gange ugentligt (og altid lørdag aften) optog med klassiske amerikanerbiler op og ned af gaden.

Old Town Kissimmee er med andre ord en blanding af alt mellem himmel og jord til fryd og fornøjelse for turister; ikke mindst turister med børn.

Muscle Cars Cruise Night i Old Town Kissimmee.

Seværdigheder i Kissimmee – oplevelser med få turister

Langt de fleste turister benytter primært byen til overnatning og tager hver dag bilen til de store berømte Disney oplevelser og øvrige seværdigheder i og omkring Orlando.

Man kan dog også finde oplevelser i Kissimmee. Prøv eksempelvis:

Godt udvalg af udendørsaktiviteter – eksempelvis horse riding.

Det bedste ved at overnatte i Kissimmee er at man ikke bor midt i the hustle and bustle. Uanset at hele byen lever af turister, er der stadig tale om en søvnig forstad til Orlando. Livsstilen er afslappet og priserne generelt lavere.

Lystfiskere kan naturligvis også få deres lyst styret på Lake Toho.

Tal med de lokale for at booke fiskeri-oplevelse eller benyt link!

Lystfiskeri i Florida – Lake Tohopekaliga (Lake Toho).

Billig overnatning i Orlando – bo i Kissimmee

Siden langt de fleste og bedste seværdigheder ligger syd for Orlando centrum, er Kissimmee et rigtig godt udgangspunkt for ferien i Florida.

Kissimmee kort Orlando, Florida

Hvor ligger Kissimmee? Kort over Florida. Billig overnatning i Orlando.

Overnatning i Orlando er ikke så billigt, som det har været, så der er penge at spare ved at booke hotel i Kissimmee i forhold til i Orlando. Især, hvis man sammenligner priser på overnatning i Disney resort hoteller med Kissimmee overnatningspriser, er der i realiteten flere tusinde kroner at spare.

Fun Fact:
Backstreetboys boyband kendis A.J. McLean er bysbarn.

Relaterede artikler og links

Anbefalinger til familie hoteller i Orlando

Florida rejsetips, seværdigheder og nyheder

Dansk Facebook Gruppe med USA rejsetips