Billeje JFK Lufthavn – Kennedy Airport | Billigste tilbud og gratis rådgivning

JFK International Airport ligger i New York State og er den største af de 3 New York lufthavne JFK, Newark (i New Jersey) og LaGuardia i den nordlige del af New York City.

Kennedy Airport – JFK er den 6. travleste lufthavn i USA og ligger centralt i bydelen Queens (Jamaica området).

Kort New York lufthavne

Kort over New York lufthavne – kort over JFK, Newark og LaGuardia beliggenhed.

Billeje JFK Lufthavn – populære udlejningsbiler

Guide-USA anbefaler: Ingen grund til at leje en lille bil. Alle, som lejer bil i en New York Lufthavn, skal videre ud af byen. Skal man blive og holde ferie/gå på shopping i New York anbefaler vi vores Ground Transportation App – her kan man booke transport fra JFK til New York hotel til de billigste priser.

Skal man køre langt, er der brug for en kapabel bil af en vis størrelse. I De Forenede Stater er SUV-billeje det eneste rigtige. Der findes naturlig også små personbiler til leje i USA, men besparelsen er minimal i forhold til øget komfort i en stor bil eller SUV.

Guide-USA anbefaler Ford Edge, som i den nye udgave (face-lift 2018) er lige så god og lidt bedre end model Ford Edge (2015-frem)

Lej Ford Edge 2018

Facelift Ford Edge – fås hos Avis/Budget Biludlejning.

Man kan også hos mange JFK Lufthavn billeje selskaber leje den nye Chrysler Pacifica minivan, som er en mere moderne udgave af den klassiske Chrysler Grand Voyager/Dodge Grand Caravan. Book denne bil, hvis du har brug for 7 sæder, men en Ford Edge (5 sæder) kører langt bedre.

Chrysler Pacifica Minivan

Den nye Chrysler Pacifica med 7 sæder – billeje USA Sixt og Avis eksempelvis

Det er desværre svært at finde cabriolet-billeje i New York til rimelige priser. Det gælder også for billeje i JFK Lufthavn. Hvis man gerne vil køre cabriolet i USA, kan hjemturen med fordel arrangeres med aflevering af (i) billeje JFK Lufthavn.

Se mere om cabriolet-leje i USA.

Billeje-selskaber i USA – anbefaling i Kennedy Airport

Alle de store biludlejningsselskaber findes naturligvis i Kennedy Airport.

Vil man gerne have den hurtigste udlevering, er det værd at booke ved Dollar, Thrifty, Hertz eller Alamo, som alle har kontor i terminalen. Herefter tager man det interne transportsystem AirTrain og står af ved Federal Central Station.

Kort JFK Lufthavn New York

Kort over Kennedy Airport – terminaler i JFK

De øvrige selskaber har typisk off-site kontorer, som kræver en lille tur i gratis shuttle bus.

Billeje JFK Lufthavn – anbefaling udlejningsbil

De ovenstående SUV-biler kan bookes i Kennedy Airport fra ca. 2500 kroner per uge (når der er tilbud) – normalpris er nærmere 3000-4000 kroner/uge. En mid-size SUV billeje i JFK Lufthavn skal normalt ikke koste mere end max. 4000 kroner/uge. Hyundai Santa Fe er særdeles populær bandt billeje-selskaberne. Den har en størrelse circa som Ford Edge.

Bemærk at Kennedy Airport JFK som oftest ikke er billigste lufthavn at leje bil i. Faktisk er prisen ofte 1000-2000 kroner højere per uge (gælder alle bilklasser) end i mange andre lufthavne – specielt de billige lufthavne i Florida og Californien.

Se også: Vejledning til valg af bilstørrelse for SUV leje i USA.

Anbefaling: Bedste tilbud findes ofte i den kompakte SUV billeje USA klasse. Denne størrelse er stadig en pæn stor bil set med europæiske øjne. I stedet for en mindre personbil, kan man ofte booke en compact SUV for de samme penge og ofte under 3600 kroner per uge.

Europcar har gerne de billigste SUV-biler til leje i Kennedy Airport. Anbefaling billeje JFK Lufthavn: glem de allermindste SUV i klassen Economy SUV, såsom Jeep Renegade – i disse funky, men små crossover-biler,  er der ikke særlig god plads og besparelsen i forhold til en Toyota RAV4 er lille/ubetydelig i USA.

Toyota Rav4 SUV leje USA

Compact SUV er typisk en Toyota RAV4 – med gode oversigtsforhold og rigelig plads til de fleste

Billeje JFK Lufthavn – prøv den traditionelle amerikanerbil

Et ordenligt drøn af en bil kan let ske at koste fra omkring 3400-3800 kroner per uge (priser svinger en del i denne klasse afhængig af udbud og efterspørgsel). Det kan ske at man kan finde en stor amerikaner for under 2000 kroner per uges JFK billeje i USA. Chevrolet Malibu er basalt set samme bil, som nyeste Opel Insignia.

Anbefaling New York billeje: Man skal ikke lade sig skræmme af størrelsen. Vejnettet i og omkring New York og i resten af USA er bygget til store biler – parkering ligeså.

Chevrolet Malibu

Stor amerikaner: Chevrolet Malibu giver fuld valuta for pengene.

Se også: New York guidebog fra Lonely Planet – Oplev New York.

Se også: Den officielle hjemmeside for JFK Airport.