Alamo billeje USA – biler, vurdering, tips og anbefalinger

Alamo er ét af de mest populære biludlejningsselskaber i USA

Alamo billeje stammer fra USA, men er efterhånden kendt over hele verden.

Man kan ofte finde konkurrencedygtige priser fra Alamo i Cartrawler-søgemaskinen (herover) eller via Discover Cars.

Alamo USA billeje

Både Alamo og søsterselskabet National Car Rental tilhører Enterprise Holdings.

Enterprise overtog i 2007 Vanguard Automotive Group og dermed de to guldæg National Car Rental og Alamo Rent A Car. Hovedkontoret for alle 3 brands ligger i Clayton, Missouri. Oprindeligt blev Alamo grundlagt i Orlando, Florida, i 1974.

  • Type af biludlejningsselskab: Full range leisure car rental company.
  • Guide-USA redaktionens vurdering: Vi anbefaler Alamo billeje til især SUV, minivan og premium/luksus-biler.
  • Eventuelle problemer med Alamo Biludlejning: Ingen problemer p.t.
  • Værd at bemærke/tips/plusser: Stor chance for at få en Toyota Sienna ved booking af minivan, hvor en Sienna er angivet.

Alamo kan ikke altid konkurrere – eller vælger ikke at konkurrere – på priser i de billigste klasser af udlejningsbiler i USA. Det sker dog ofte at der er gode tilbud i midsize størrelse som eksempelvis Toyota Corolla.

I denne artikel opdaterer vi løbende på gode tilbud og Alamo billeje USA deals.

Sammenlign Alamo priser fra Cartrawler USA i billeje-søgemaskinen ovenfor – eller tjek tilbud direkte fra Alamo her.

Der er stor forskel på, hvor og hvornår der er gode tilbud. Generelt vil man i Florida og Californien kunne finde de billigste udlejningsbiler i USA, men man kan også komme ud for at priserne stiger kraftigt i turistsæsonen, hvilket primært er sommer.

Find billigste lejebil ved at sammenligne i søgemaskinen ovenfor (Alamo Rent A Car og de øvrige amerikanske biludlejningsselskaber).

Toyota RAV4 2019 Florida

Toyota RAV4 SUV billeje i USA – godt tilbud på Alamo lejebil.

Fakta om Alamo udlejning og lejebiler i Amerika

Der findes totalt set op mod 1000 udlejningsstationer i USA, hvor der i mindre lufthavne ofte er tale om fælles-faciliteter med Enterprise.

Alamo Rent A Car Office USA

Alamo Rent A Car kontor i Seattle Lufthavn. 

Er Alamo billig? – som regel er selskabet blandt de billigste biludlejningsselskaber ved USA biludlejning.

Udlandsdansker-tip: Bemærk at hvis man lejer bil i Europa, eksempel som udlandsdansker i Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn, er der meget ofte Alamo, som markedsføres af Enterprise koncernen og tit med særdeles gode tilbud for udenlandsdanskere – dvs. typisk med fri kilometer og helt ned til 500-600 kroner per uges leje.

Fordel ved Alamo billeje i USA: De fleste lufthavns-kontorer er placeret på gode locations – enten i ankomsthallen eller sammen med de andre ‘store’ selskaber i Car Rental Centre – typisk sammen med Enterprise. Man behøver således så godt som aldrig at bevæge sig i shuttle bus uden for lufthavnsområdet.

Alamo billeje USA – hvilke personbiler kan bookes?

Man satser per 2019 i stor udstrækning på Toyota, Ford, Nissan og VW. Flåde-mix ændrer sig imidlertid løbende, og Alamo køber også Hyundai og Kia til flåden og i de dyrere bilklasser; Audi, BMW, Tesla, Lincoln og Cadillac.

Billigste udlejningsbil er ret beset ikke værd at leje. Der er ofte tale om en sub-compact Mitsubishi Mirage, Kia Rio, Ford Fiesta eller en Nissan Versa. Vi anbefaler som minimum at booke en Ford Focus størrelse lejebil (compact class) – kan også være en Hyundai Elantra. En Mitsubishi Mirage er nok den ringeste nye bil solgt i USA for tiden, og Alamo har (rigtig mange af) dem.

Anbefaling: Man får en væsentlig bedre bil i standard og intermediate klasserne, hvor VW Jetta og Toyota Corolla samt Nissan Sentra er meget almindelige. Den udgående Chrysler 200 kan også stadig findes og er faktisk en helt fin bil til lav pris.

Chrysler 300 model 2019

En rigtig flyder fra Alamo – Chrysler 300.

I full size klassen kan man ofte finde rigtig gode tilbud på Chrysler 300.

Alamo Biludlejning i USA markedsføres i stor udstrækning som ‘feriebiler’ både i USA og i udlandet. Standarden er imidlertid høj – så længe man undgår de billigste modeller.

Alamo billeje USA – SUV og minivan lejebiler med god plads

De mest interessante value-for-money tilbud hos Alamo Rent A Car findes i SUV og minivan klasserne.

Den i særklasse bedste deal på en billig SUV er den nye Toyota RAV4, som kommer med alt i sikkerhedsudstyr som standard. Se mere om Toyota RAV4.

Den nye RAV4 ser stor ud, men er faktisk en anelse kortere end den foregående model, og samtidig en halv klasse større indeni.

Toyota Sienna

Måske bedste minivan på markedet.

Toyota Sienna er måske den bedste kvalitets-minivan, som kan købes til en rimelig pris. Alamo har den i flåden.

Nogen foretrækker Honda Odyssey eller Kia Sedona i denne klasse. Førstnævnte er sjælden at finde hos udlejningsselskaberne, da Honda ikke yder store rabatter. Den store Kia minivan ser måske lidt smartere ud, men samlet set vinder den 8-personers Toyota Sienna som en formidabel familiebil til langture.

Video: Toyota Sienna – en formidabel familiebil til langture.

Sammenlign Alamo billeje USA tilbud med priser fra forskellige andre biludlejningsselskaber på søgemaskinen øverst på denne side. Her får man automatisk de bedste tilbud op fra f.eks. Dollar, Thrifty, Budget, Fox, Hertz, Europcar, Sixt og newcomer Green Motion.

Har man lyst til at prøve den bedste amerikanskproducerede SUV, har Alamo den også (af og til markedsført som Enterprise lejebil). Man finder dog ikke Lincoln Navigator til leje i alle lufthavne, men ser du den til en god pris, så book den! Du bliver ikke skuffet.

Lincoln Navigator

Tyst og herskabsagtigt – Lincoln Navigator.

Anbefaling af billeje hos Alamo – tips, gode råd, tilbud m.v.

Chrysler 200 mini-flyder. Yep – det er en ‘oldgammel’ model fra 2015, men i seneste og allersidste facelift ser Chrysler 200 bedre ud end nogen sinde og ligner en rigtig amerikanerbil. Den kan stadig bookes hos Alamo til en god pris.

Kørsel til Canada tilladt. Vi har bemærket at Alamo tillader kørsel til Canada – og man kan også bestille envejsleje til Canada (med aflevering i Canada) mod merpris. Man skal dog for en sikkerheds skyld altid oplyse om sine Canada-planer ved skranken, når man afhenter bilen. Bemærk at man ikke kan køre 12- og 15-personers minibusser over grænsen til Canada. (Forbehold for ændringer: Tjek altid de aktuelle lejebetingelser)

Mazda MX5 hos Alamo (og Enterprise). Den lille vævre sportsvogn kan bookes per sommer-19 til samme pris som en Ford Mustang. Der er tale om RF-modellen med foldetag, som er langt den mest praktiske. Med lidt held bliver det billigere at leje en MX5 sportsvogn uden for højsæsonen. Nyeste Mazda MX5 har 181 hestekræfter i USA-versionen (altid med 2.0 liter motor) og skyder dermed 0-100 på omkring 6,5 sekunder med manuelt gear. Hos Alamo har den dog automatgear, men er stadig en fantastisk lille køremaskine.

Tjek priser ved booking direkte hos Alamo.
(og sammenlign med priserne du finder i søgemaskinen øverst på denne side)

I vores USA Facebook Gruppe fremhæver medlemmerne ofte Alamo som det bedste biludlejningsselskab i USA.