Avis billeje USA – anbefalinger til billigste lejebil

Hvorfor vælge Avis billeje USA?

TIP: Tjek også prisen direkte hos Avis.
(Ud over søgemaskinen fra Cartrawler ovenfor)

Budget og Avis er begge del af samme selskab ved navn Avis Budget Group. I realiteten anvendes der på de fleste destinationer i USA præcis de samme bilmodeller, som hos Budget; bortset fra i de dyrere bilklasser, hvor især specialbiler og kategorien Avis Select afviger.

Avis Billeje USA

Avis anses for at være blandt de mest prestigefulde store biludlejningsselskaber. Priserne er ofte konkurrencedygtige, men som regel vælger koncernen at sætte de bedste pris-tilbud i de billige bilklasser på USA billeje under Budget brandet. Budget er ikke som sådan low cost, men mere henvendt til den prisbevidste forbruger. Avis billeje kan faktisk ske at være billigst 😉

Tip til billig USA billeje:

  • Type af biludlejningsselskab: Full range premium leisure & business car rental company.
  • Guide-USA redaktionens vurdering: Vi anbefaler Avis billeje USA især til luksus-SUV og special-tilbud på Avis USA hjemmesiden.
  • Eventuelle problemer med Avis Biludlejning: Ingen problemer p.t. – Avis er blandt de bedste i branchen.
  • Værd at bemærke/tips/plusser: Chevrolet Tahoe i full size SUV klassen er ofte billig. Ford F-150 i pickup kategori (double-cab) en god mulighed, hvis man søger sådan et køretøj.
  • Bemærk fordelagtige USA billeje tilbud: Anvend link til Avis direkte ovenfor.

Nederst i denne artikel opdaterer vi løbende på gode tilbud og anbefalinger af Avis billeje deals. Bemærk at FDM Travel og øvrige danske rejsebureauer også ofte anvender Avis.

Chevrolet Tahoe USA

Chevrolet Tahoe – en massiv slæde i SUV klassen – fås også som GMC Yukon (ofte billigst hos Sixt).

Fakta om Avis udlejningsstationer i Amerika

Der findes over 5000 Avis udlejnings-steder i USA spredt over alle 50 stater + District of Columbia.

Ofte er udlejningsstationer uden for lufthavne baseret på en franchise aftale. Fra kundens synspunkt er det underordnet om man lejer bil via en franchise (man opdager det sjældent), da selskabets brand, logo, reserveringssystem, service osv. styres stramt og med fokus på en ensartet kundeoplevelse uanset, hvor man afhenter eller afleverer sin udlejningsbil.

Avis satser også hårdt på konceptet Connected Cars, der digitalt monitorer mange aspekter af billeje-oplevelsen hos Avis.

Video: Avis Connected Cars

I forhold til Budget er priserne på ekstra services / options ofte lidt lavere – eller af og til uden gebyr. Avis lever primært af sine trofaste business-kunder, der også privat kan anvende deres rabat-kort. Der gives betydelige rabatter til gode kunder fra store selskaber.

Selskabet blev grundlagt af en hjemkommen pilot (bombefly) efter 2. verdenskrig. Se mere om den fremsynede Warren Avis i link nederst på denne side.

Spar penge – book altid Avis billeje USA hjemmefra (Europa)

Europæiske kunder kan med fordel altid booke fra Europa. Årsag er at prissætningen på leisure-kunder kan styres separat for incoming customers.

Det kræver imidlertid at man foretager sin booking fra udlandet, da denne pris styres via IP-adresse. Europa/EU-lande får ofte lavere priser end kunder fra andre oversøiske markeder, da konkurrencen fra især de nye udbydere (fra Europa) Europcar og Sixt er en trussel mod de etablerede selskaber på det amerikanske marked. Booker du fra en computer i Danmark, får du laveste (EU) pris – og ofte den absolut billigste Avis billeje her på siden.

Tip: Sidder du og booker Avis-bil i USA, og har du dansk pas/bopæl, kan du med fordel anvende VPN-forbindelse.

Avis biludlejning USA – flåde af personbiler og SUV

Ford er én af de store samarbejdspartnere.

I de mindre bilklasser dominerer Ford Fiesta og Ford Focus. Begge er imidlertid udgået af produktion til det amerikanske marked i 2020, så Hyundai, Kia og Toyota vil formodentligt snart overtage i de billigste klasser.

Ford Escape er ét af de bedste bud på en billig SUV, hvis man ikke booker en Toyota RAV4.

Se video herunder med den nye Ford Escape compact SUV. Bemærk at modellen i video er luksus-modellen. Som udlejningsbil har en Escape lidt mindre omfattende udstyr, men dog stadig mere end de fleste af konkurrenterne; og lidt bedre end hoved-konkurrenten Toyota RAV4.

Ford Escape – blandt de bedste compact SUV til attraktiv (billig) lejepris.

Den nye Ford Escape markedsføres også som en compact crossover – og den er da også lige en anelse mindre end Toyota RAV4.

Bagageplads i en Escape er 456 liter (i benzin-udgaven uden hybrid – den typiske udlejningsbil). En RAV4 har bagagerumsplads på hele 580 liter. Guide-USA.dk redaktionen anbefaler: Er man op til 3 personer, er en Ford Escape fin og nok det bedste valg. Er man 4 eller 5 personer, er en RAV4 det bedste SUV køretøj i kompakt-klassen. Toyota’en ligger mere ‘steady’ på vejen, mens Escape’en føles mere ‘sporty’.

Se også: Guide til valg af SUV størrelse.

Store 4-dørs biler på vej ud – gode tilbud i 2022!

Avis Biludlejning i USA markedsføres i høj grad på kvalitet af service, top vedligeholdte udlejningsbiler og god kundeservice.

I personbilsklassen med 4 døre er der købt ind af Ford Taurus, Chevrolet Impala og dertil den klassiske Chrysler 300. Alle er ret billige at leje – sammenlign lejepris på ovenstående links med FDM Travel, som også samarbejder med Avis i USA.

Chrysler 300 model 2019

Chrysler 300 er ofte billig at leje hos Avis USA.

De mest populære biler er de store SUV – og dernæst de efter amerikanske forhold små og mellemstore SUV.

Budget er som regel billigere, når der skal lejes en Ford Mustang Cabriolet, men på Hawaii og visse andre destinationer kan Avis have de bedste priser.

Anbefaling af billeje hos Avis – tips, gode råd, tilbud m.v.

Sammenlig altid priser inden du booker!

FDM, FDM Travel anbefaler i stor udstrækning Avis.

Priskonkurrencen er stor i vintersæsonen, hvor business er relativ ‘sløv’ – tjek også direkte booking-link øverst på denne side.

Book også den nye F-150 pickup truck direkte hos Avis.

Ford F150 leje Avis USA

Ford F-150 kan bl.a. lejes hos Avis USA.

Hold også øje med priser på booking af Ford Edge SUV til din USA ferie. Denne bilmodel er ikke ny, men stadig blandt de bedste SUV til en god (billig) pris.

Relaterede artikler og links:

Warren Avis (1915-2007) – en pioner inden for biludlejning.

Billeje USA – guide til bedste deal.

Avis.com