Budget biludlejning USA – biler, tips og anbefalinger

Budget billeje USA

De bedste priser fra biludlejningsselskabet Budget i USA

Det amerikanske biludlejningsselskab Budget Biludlejning findes i stort set hver eneste lufthavn i USA. Budget Rent A Car System har siden år 2002 tilhørt Avis-Budget-Group, men er oprindeligt grundlagt i Los Angeles, Californien.

  • Type af biludlejningsselskab: Full range leisure & business car rental company.
  • Guide-USA redaktionens vurdering: Vi anbefaler Budget billeje til især SUV rentals og Ford Mustang Convertible.
  • Eventuelle problemer med Budget Biludlejning: Ingen problemer p.t. – sådan har det været længe.
  • Værd at bemærke/tips/plusser: Stor chance for at få en Ford Edge ved booking af intermediate/standard SUV.

Nederst i denne artikel opdaterer vi løbende på gode tilbud og anbefalinger af Budget billeje deals. Gode tilbud kommer og går. Stor rabat på billeje med en høj normalpris er ikke altid specielt billigt. Bedste pris fås ved at sammenligne i søgemaskinen ovenfor. (Budget og øvrige amerikanske biludlejningsselskaber)

Lej Ford Edge 2018

Ford Edge én af de mest populære SUV lejebiler i USA – billig hos Budget Biludlejning

Fakta om Budget udlejningsstationer i Amerika

Der findes ca. 800 stationer i USA, hvor der som regel er tale om separate Budget kontorer.

Nogen fungerer dog i (kontor)fællesskab med Avis, og atter andre er licence-baserede – dvs. andre firmaer betaler royalty for at benytte Budget brandet, logo, reserveringssystem osv. Man kan ikke se eller mærke forskel på leje fra egne forretninger i forhold til Budget licencee stationer, da reglerne for at bruge brandet kommercielt er meget stringente.

Budget Biludlejning kontor USA

I USA er der altid mulighed for at leje Budget bil – et af de billigste selskaber i USA. 

Er Budget billig? – som regel er selskabet blandt de billigste selskaber ved USA biludlejning. I Europa er der ofte ikke så stor forskel mellem Avis og Budget, og i nogen lande i Europa markedsføres Avis søsterselskab slet ikke.

Fordel: De fleste kontorer i lufthavne er på gode locations (ikke uden for lufthavnsområdet).

Budget biludlejning USA – flåde af personbiler

Man satser i stor udstrækning på det sikre i Budget Rent A Car.

I de mindre bilklasser dominerer Ford Fiesta og Ford Focus, mens der i intermediate og standard bilstørrelserne ofte anvendes Hyundai Elantra og VW Jetta. Chrysler 200 er en overset bil, der er udgået af produktion, men kan fås til rigtig god pris for bilstørrelsen (som VW Passat).

Chrysler 200

Chrysler har skiftet fokus til Jeep’s og SUV’s – den udmærkede Chrysler 200 bliver foreløbig sidste sedan.

I de større og mere luksuriøse bilklasser indenfor personbiler er der ikke så stor kunde-interesse, men der findes dog masser af muligheder for at booke eksempelvis Ford Taurus, Chevrolet Malibu; premium bil hos Budget (!) – små-mystisk med en ‘flad’ Chevrolet, og Cadillac XTS i luxury klassen.

Budget Biludlejning i USA markedsføres i høj grad på kvalitet af service og god vedligehold af udlejningsbiler. Selskabet har ry for gode, billige lejebiler – uden at der er tale om discount som hos Payless.

I starten af 2020 blev der købt godt ind af udgående modeller, såsom Chrysler 200, Ford Taurus, Chevrolet Impala og endda nogen overgemte luksus-slæder i form af Lincoln MKS og dertil den klassiske Chrysler 300.

Alle er traditionelle 4-dørs biler, som ikke er populære hos amerikanerne længere. MEN – til udlejningsbrug er der ofte gode deals at finde.  Husk at tjekke priser på Ford Edge også – den bedste mellemstørrelse SUV.

Budget billeje USA – flåde af SUV biler

De mest interessante tilbud på billige Budget biler findes i det store og konstant voksende segment af SUV biler. Man kan være næsten sikker på at selskabet uanset lufthavn har et godt tilbud på en SUV.

Det nære samarbejde med Ford kommer især til udtryk i SUV klassen, hvor stort set hele USA-paletten af Ford SUV biler føres fra Ford Escape over Ford Edge til Ford Expedition.

Ford Escape 2019

Ford Escape og Ford Edge er blandt de bedste tilbud på Budget biludlejning – her Ford Escape.

Biludlejningsselskabet er især konkurrencedygtig i intermediate SUV og standard SUV bilklasserne, hvor Ford Edge som oftest kan bookes til en særdeles konkurrencedygtig pris. Konkurrenterne satser mere på Toyota RAV4 (nyeste model er større end den gamle RAV4 compact SUV class) og også større end Hyundai Santa Fe.

I billigste SUV-klasse er Ford Escape eller den nye RAV4 (Europcar og Alamo) bedste bud i compact SUV rental class.

Sammenlign Budget priser med priser fra forskellige andre biludlejningsselskaber i USA via Cartrawler søgemaskinen øverst på siden. Søgemaskinen finder automatisk de bedste tilbud fra f.eks. Dollar, Thrifty, Alamo, Sixt, Hertz, Europcar og Green Motion.

Budget convertible rental Ford Mustang

Til det ultimative roadtrip i USA er en cabriolet et godt valg.

Ford Mustang 5.0 GT Premium Convertible front 2018

Und jer selv at prøve at køre åben Mustang – hvis i er 2-3 (og måske 4) personer på USA-ferie.

Både Avis og Budget har den uforlignelige Ford Mustang på listen over udlejningsbiler. Den er et ‘best-buy’ – ikke mindst fordi den ofte er billigste cabriolet til rådighed (og billigere end hos Avis).

Anbefaling af billeje hos Budget – tips, gode råd, tilbud m.v.

Lej en Chrysler 200 i USA

Vi ved godt at det er en ‘gammel’ model helt tilbage fra 2015, men Chrysler 200 er ikke nogen dårlig lejebil til billig pris – og kan stadig bookes hos Budget. Det er dog kun få tilbage. VW Jetta er et udmærket valg til langtur.


Young driver fee hos Budget

Vi har bemærket at ‘young driver fee’ fortsat er lidt mere rimeligt hos Budget end hos de fleste andre billejeselskaber i USA med $27 per dag. Standard-pris for unge chauffører/lejere under 25 år er typisk landet på $30-$35 per dag hos Avis, Hertz, Sixt, Dollar, Alamo, Thrifty med flere.

Billig SUV-leje – vælg en Ford Edge

Anbefaling af Budget-billeje: Vi har bemærket at den udmærkede Ford Edge nu er det mest gængse tilbud på SUV-leje i Budget flåden. Ofte er det muligt at booke Ford Edge til samme pris eller endog billigere end den mindre Ford Escape SUV.

Relaterede artikler: 

Stor rabat på billeje i USA ved Budget.

Ford Edge – bedste SUV lejebil fra Avis og Budget i intermediate/midsize-klassen.

Budget US