Billeje Newark Lufthavn – New York | Billig leje af personbil – SUV – minivan

Anbefaling af billeje Newark Lufthavn – se hvordan priserne udvikler sig og check offentlig transport (links) og private transfer priser; som ofte er billigste mulighed samlet set – se nedenfor.

Billeje Newark Lufthavn – EWR

Erfaringsmæssigt er der to typer af USA lejebil, som 80-90% af danske turister efterspørger ved ankomst via Newark Airport.

Rigtig mange søger på billeje Newark Lufthavn for at finde en SUV til leje – og næsten lige så mange er på jagt efter en Ford Mustang Convertible eller lignende åben bil.

Lej en Ford Escape

Den i USA ‘lille’ SUV Ford Escape er præcis samme bil som Ford Kuga i Europa (Nissan Qashqai-størrelse).

Ved valg af SUV billeje i USA er det vigtigt ikke at vælge for lille en SUV, for der spares stort set ingen penge derved. Faktisk er det ofte muligt at hitte en stor velvoksen amerikaner-SUV til stort set samme pris, som en lille Ford Escape eller Toyota RAV4.

Hvad med eksempelvis en Chevrolet Tahoe? – af og til mulig at finde til billeje Newark lufthavn priser fra 3500 kroner per uge (normalpris er nærmere 5000 kroner/uge). Hvis prisforskellen er 300 til 800 kroner i forhold til en Ford Escape, skal man for sin egen skyld vælge amerikaner-bassen på 2,5 tons og over 5 meters længde. Chevrolet Tahoe er langt mere luksuriøs og komfortabel – og dertil gør den sig også langt bedre som baggrund på selfies end en Ford Escape/Toyota RAV4 😉

Chevrolet Tahoe

Chevrolet Tahoe findes billigere i Florida og Californien, men prøv den alligevel fra New York.

Det er svært at sige, hvilket billejeselskab, som er billigst, da det afhænger meget af konkrete tilbud, men Avis og Budget synes ofte at stå godt i konkurrencen overfor Hertz, Sixt biludlejning USA, Europcar, Thrifty, Dollar, Payless, Fox, Dollar, National etc.

Fakta om Newark Lufthavn (New York – New Jersey)

New Jersey lufthavnen Newark er i realiteten New Yorks næststørste lufthavn efter JFK. Med omkring 40 millioner passagerer årligt er Newark – EWR i runde tal 25% større en Københavns Lufthavn målt på antal passagerer.

Se kort over New Jersey – Newark Airport.

Der er relativt gode offentlige transportmuligheder mellem Newark Liberty International Airport (i New Jersey) og New York (NYC Penn Station især). Se mere om Pennsylvania Station (Penn Station NYC) forbindelser fra Midtown Manhattan mellem 7th og 8th Avenues og mellem 31st og 34th Street samt tæt på Empire State Building – link til Penn Station NYC siden.

Alternativt for hurtigste A til B rejse helt hen til dit New York hotel, kan vi anbefale vores Ground Transportation Service, som basalt set er en forudbestilt taxi/shuttle service fra lufthavn til destination (hotel) til forud-aftalt pris.

Se mere om offentlig transport fra Newark Airport på New York Port Authority siden. The Port Authority of New York and New Jersey er ansvarlig for de fleste af New York og New Jersey offentlige transport networks. Det er også her at man kan se, hvis der er aflysninger.

Usædvanlige priser på New York billeje fra Newark Airport

Det forekommer på nogen tider af året at Newark lufthavn er relativ dyr at leje bil i. Det gælder også de øvrige New York lufthavne. Som regel kan man dog ved tidlig booking få tilbud på USA-billeje fra Newark, som er rimelige – eksempelvis billigste SUV for under 2000 kroner per uge eller en lille bil fra omkring 1500-1600 per uges Newark lufthavn billeje i USA.

Booker man i eksempelvis efterårs-sæsonen kan man opleve det lidt sælsomme at Ford Mustang Cabriolet eller lignende er absolut billigste udlejningsbil i Newark lufthavn. Det skyldes at mange ‘Florida-biler’ er endt i New York lufthavne med turister på envejsleje. Mange europæere afslutter nemlig USA-turen med et besøg i New York og flyver hjem derfra.

Ford Mustang Fastback

Ford Mustang amerikanerbil – her som fastback (Mustang udlejningsbiler er altid åbne biler med mindre andet er angivet).

Man kan som turist udnytte dette ‘over-supply’ af åbne biler – især Avis/Budget Ford Mustang Convertible. Senere i vinterperioden tilbydes der slet ikke åbne biler fra Newark eller de andre New York lufthavne, da forholdene med sne og is ikke indbyder til kaleche-kørsel.

Newark Lufthavn cabriolet billeje

Oktober booking med kort varsel i en uge fra Newark Lufthavn – Ford Mustang Cabriolet billigst (men stadig smådyr).

En Ford Mustang er forsynet med en kraftig motor – forvent mindst 300 hestekræfter uanset, hvor billig udlejningsbilen er. Samtidig får man dog altid et halvsløvt automatgear, så helt så vild, som Mustang’en ser ud på papiret, er den ikke.