Lej billig bil fra Phoenix Lufthavn i Arizona

Find billig USA bil – billeje Phoenix Lufthavn

Phoenix Sky Harbor International Airport med IATA forkortelsen PHX er en større lufthavn. Antallet af ruter til Europa er dog stærkt begrænset (ultimo 2018 kun to ruter), men til gengæld er der masser af flyforbindelser til Canada, en del til Mexico og dertil flyruter til stort set alle amerikanske storbyer.

British Airways ruten fra London-Heathrow-LHR er aktiv hele året, og er eneste flyselskab, som anvender Boeing-747 fly i Phoenix Lufthavn. Hertil kommer Condor, som flyver sommerrute fra Frankfurt Lufthavn.

Toyota Corolla 2018 USA

Billig lejebil i Phoenix – med god plads og relativ kraftig air-con.

Biludlejning i Phoenix – PHX

Alle de store amerikanske biludlejere er naturligvis til stede i Phoenix Sky Harbour.

Anbefaling billeje Phoenix Lufthavn billeje: Glem de mindste biler! – det svarer sig ikke at spare 100-300 kroner per uge og blive henvist til en Chevrolet Spark eller lignende.

En Toyota Yaris eller en Ford Fiesta er ikke så slem, men til samme pris eller lidt mere, kan man booke en Toyota Corolla, som kvalitetsmæssigt er meget, meget bedre. Vi har set Toyota Corolla hos eksempelvis Europcar fra kun 1400 kroner per uge.

Dollar er ofte billigst med billeje; specielt på de store minivans. Konkurrencen er imidlertid hård, så premium brands som Avis, Hertz og Enterprise kan ofte ske at have det mest favorable tilbud; specielt hvis man booker lejebil fra udlandet.

Et andet billig-selskab er Advantage/Payless, som dog ikke satser så meget på europæiske kunder. Vælg desuden mellem Thrifty, Sixt (relativ ny i USA og med gode priser på lidt usædvanlige biler som eksempelvis små Mercedes), Firefly (Hertz billig-outfit), National, Alamo og Fox Rental Cars. Sammenlign priser og find billigste billeje-tilbud i Phoenix Airport herover.