Jul i Las Vegas

Er du i Las Vegas i julemåneden bør du ikke misse et par ærke-amerikanske attraktioner i den populære spilleby i Nevada. Oplev Jul i Las Vegas.

Glittering Lights – en Drive-Thru juleudstilling

Juleudstilling The American Way – oplev jule-attraktionen Glittering Lights på en racerbane i Las Vegas.

Man kunne tro at Drive-Thru juleudstillingen er lavet specifikt grundet pandemi-udfordringerne i 2020, men det er faktisk ikke tilfældet.

Jul i Las Vegas

Jul i Las Vegas.

Ja – hvor ellers end i Las Vegas kan du nyde en ekstraordinær amerikansk juleudstilling bag rattet i en bil med julemusik i radioen, mens du nyder varm chokolade, sodavand og popcorn.

På racerbanen Las Vegas Motor Speedway finder du Drive-Thru juleudstillingen Glittering Lights, som består af mange millioner blinkende og farverige lys inklusiv over 400 animerede udstillinger.

Den ca. 4 km lange racerbane i Las Vegas er fra begyndelsen af november til en uges tid ind i januar omdannet til et lyshav af fantasifulde LED-kreationer i julens tegn. Kæmpe lysende julemænd og rensdyr kombineret med bl.a. Tunnel of Lights, masser af LED dyr og Las Vegas inspirerede LED-formationer er blot nogle af oplevelserne i juleudstillingen Glittering Lights.

Jul i Las Vegas

Glittering Lights i Las Vegas.

Når du har købt bilbilletten ved indgangen får du besked på at slukke lyset på bilen og indstille din radio til den dertil indrettede julemusik-kanal. Kør derefter stille og roligt rundt på racerbanen og gør stop der, hvor du ønsker for at nyde de flotte julelys-dekorationer.

Glittering Lights er Nevadas største lysshow og har efterhånden små 20 år på bagen. De sidste par år har ca. 30.000 gæster årligt besøgt den populære og flotte Drive-Thru juleudstilling i Las Vegas.

Video med introduktion til Glittering Lights

Læs mere om Glittering Lights i Las Vegas.

Magical Forest at Opportunity Village

Har du børn med til Las Vegas sidst i november eller i løbet af december er Magical Forest at Opportunity Village et oplagt sted at besøge. Den magiske vinterby byder på masser af julestemning i for af festlige lys-dekorerede træer, flotte honningkager og naturligvis besøg af Santa Claus i julemåneden.

Jul i Las Vegas

Magical Forest at Opportunity Village.

Derudover finder du mange sjove attraktioner for børn – herunder et hyggeligt tog, som futter rundt i den hyggelige vinterby, karruseller, minigolf m.m. Der er også masser af muligheder for at smage varm chokolade, honningkager og andre juledelikatesser.

Magical Forest er en attraktion, som køres af velgørenhedsorganisationen Opportunity Village, som støtter og udarbejder programmer for unge og ældre med indlærings-vanskeligheder. Folkene i boderne i Magical Forest er alle frivillige, og alle indtægter fra entre, attraktioner mv. går således til Opportunity Village, som har eksisteret siden 1954.

Relaterede artikler om jul i USA: