Lej autocamper i Los Angeles

Mange danskere og turister fra det øvrige Europa flyver til Los Angeles for derefter at forsætte rejsen rundt i Californien samt andre delstater i autocamper.

Lej autocamper i Los Angeles

Lej autocamper i Los Angeles – og nyd friheden i et motorhome.

Den største by i Californien byder på et væld af oplevelser, og efter at have oplevet storbyens puls og mange kulturelle tilbud er det rart og afslappende at køre ud mod naturoplevelser i autocamper.

I Los Angeles findes alle de større udlejningsselskaber af motorhomes, og udbuddet af forskellige størrelser af autocampere i Los Angeles er stort.

Lej autocamper i Los Angeles – RV parks og campingpladser

Der findes flere RV parks / campingpladser for autocampere i Los Angeles området – blandt andre:

Dockweiler RV Park – Ligger direkte ned til stranden meget tæt på Los Angeles International Airport (LAX). Så der er en del støj fra flytrafikken, men ligeledes mulighed for at udføre seriøs plane-spotting på en flot lokation helt ud til Stillehavet 🙂

Lej autocamper i Los Angeles

Dockweiler RV Park i Los Angeles ligger lige ud til Stillehavet.

Hollywood RV Park – Nordvest for Hollywood og Burbank ligger Hollywood RV Park. Denne RV Park ligger tæt på den noget mindre lufthavn Van Nuys Airport, som i modsætning til de større lufthavne ikke bliver benyttet til rutefly og således ikke er så trafikeret.

Walnut RV Park – Længere nordvest for Hollywood RV Park i området Northridge ligger Walnut RV Park.

Malibu Beach RV Park – Flot beliggende RV Park lige ud til Stillehavet i Malibu vest for Los Angeles.

Golden Shore RV Resort – Er beliggende i området Long Beach i den sydvestlige del af L.A. ikke langt fra freeway 710.

Udlejere af den mindste autocamper i Los Angeles – Class B motorhome:

Jucy – Beliggende i området Hawthorne blot 4-5 km fra Los Angeles International Airport (LAX).

Lost Campers – Beliggende meget tæt på LAX i Inglewood området sammen med udlejningsselskaber for personbiler.

Lost Campers USA

Sierra Class Campervan fra Lost Campers – billig motorhome leje Los Angeles.

Escape og Wild Campers – Ligger ligeledes i området med biludlejning i Inglewood tæt på Los Angeles International Airport.

Udlejere af Class A og Class C motorhome i Los Angeles:

Depoterne for de større motorhomes i Los Angeles ligger oftest lidt væk fra lufthavnene så de større køretøjer ikke behøver blande sig i trafikken til og fra lufthavnene.

Cruise America – Depotet for Cruise America autocamper i Los Angeles ligger i området Carson – lidt nord for Long Beach – lige ved Freeway 405 mod San Diego.

Apollo – Selskabet, som udlejer både Class A og Class C, ligger i området Bellflower lige ved Freeway 91 i den sydlige del af L.A.

Road Bear og Britz ligger på samme adresse i Agoura Hills nord for Malibu. Bredt udvalg af både Class C og Class A motorhomes.

Lej autocamper i Los Angeles

Road Bear Class C autocamper på en flot plads på Malibu Beach RV Park.

El Monte og Mighty og Compass deler beliggenhed på adresse i Santa Fe Springs sydvest for downtown L.A. lige ved Interstate 5 motorvejen mod San Diego. Stort udvalg af både autocamper Class A og Class C.

Best Time RV – Selskabet, som både udlejer en mere luksuriøs Class B campervan, Class C motorhome samt Jeep/Trailer Class J, ligger i området Stanton ikke så langt fra Anahem, hvor Disneyland i Los Angeles holder til.

Billigste leje af autocamper i Los Angeles – sammenlign priser med Camper Travel

Benyt den indsatte USA autocamper søgemaskine øverst på denne side for at sammenligne priser på leje af autocamper i Los Angeles. Via LA Motorhome søgemaskinen fra CamperTravelBookings.com, er det hurtigt og nemt at finde de billigste tilbud på leje af motorhomes i Californien.