Envejsgebyr ved leje af motorhome i USA

Såfremt du ønsker at afhente din RV i én by og returnere den i en anden by vil der oftest påløbe et one-way-fee (OWF) – envejsgebyr ved leje af motorhome. Gebyret afhænger af udbud/efterspørgsel på autocampere – så du vil kunne opleve stor forskel i one-way gebyret om du eksempelvis lejer autocamper i San Francisco og afleverer i Los Angeles eller gør det omvendt.

Envejsleje ved leje af motorhome

Envejsgebyr ved leje af motorhome i USA.

De enkelte udlejningsselskaber kører i perioder tilbudskampagner, hvor envejsgebyret er gratis. Disse kampagner bliver ofte gennemført i perioder, hvor selskaberne har mangel på autocampere ved ét udlejningssted og har for mange på andre lokationer. Det er således en måde at få kunder til at køre autocamper fra den ene til den anden lokation – og både udlejningsfirmaet samt kunderne får fordel af det.

Priseksempler på autocamper envejsgebyr i USA

Som nævnt kan envejsgebyret variere en del – både afhængig af om man booker lang tid i forvejen, og om bookingen er med afhentning / aflevering på populære lokationer, samt hvilket tidspunkt på året lejen foregår. Herunder følger nogle priseksempler på envejsgebyrer ved leje af autocamper i USA. Alle priser er fundet via søgninger på leje af autocamper via Camper Travel eller Motorhome Republic i november 2020.

Cruise America:

Afh. Las Vegas, afl. San Francisco, 2 ugers leje i juni måned – envejsgebyr $125 (50% af normalgebyr)

Afh. Houston, afl. San Diego, 3 ugers leje i april måned – envejsgebyr $275 (50% af normalgebyr)

Afh. Salt Lake City, afl. Seattle, 2 ugers leje i maj måned – envejsgebyr $200 (50% af normalgebyr)

Road Bear:

Afh. Oakland, afl. Las Vegas, 2 ugers leje i april måned – envejsgebyr $300

Afh. Las Vegas, afl. Denver, 3 ugers leje i maj måned – envejsgebyr $200

Lost Campers:

Afh. San Francisco, afl. Los Angeles, 1 uges leje i juni måned – envejsleje $199

Escape Rentals:

Afh. Las Vegas, afl. Denver, 3 ugers leje i maj måned – envejsgebyr $250

El Monte:

Afh. San Francisco, afl. Los Angeles, 1 uges leje i juni måned – envejsgebyr $350

Afh. Las Vegas, afl. Denver, 3 ugers leje i juli måned – envejsgebyr $350

Læs om de forskellige udlejere af autocampere i USA

Som det fremgår ovenfor er det meget svært at give entydige svar på hvornår og hvor envejsgebyret er billigst. Bedste råd er at foretage forskellige søgninger via Lej autocamper i USA for at undersøge priser i foretrukne perioder og geografiske områder.

Tip til gratis envejsleje af autocamper i USA

Såfremt du er fleksibel mht. geografisk område og har stort råderum mht. hvornår du vil tage en autocamper ferie i USA, er der et par fif, der er værd at have kendskab til.

Hvert år skal flere udlejningsselskaber have kørt spritnye autocampere fra produktionshallerne ud til deres forskellige lokationer i USA. Det betyder, at der fra tid til anden er mulighed for ekstra billig leje af autocampere i forbindelse med disse Relocation Specials.

autocamper envejsleje

Nye Road Bear autocampere ved RV fabrik i Indiana.

Tidspunkterne for Relocation Specials er dog ofte udenfor sæsonen om vinteren eller først på foråret, og disse ekstraordinære tilbud er meget populære, hvorfor de hurtigt bliver booket. Er du heldig kan du finde priser på leje af motorhome helt ned til $5 per døgn – vel at mærke inklusiv både envejsleje, ofte op til 1.500 miles, starter kit, personal kit, kitchen kit og brug af generator. Oven i prisen kommer ofte blot statsskat, udgifter til brændstof, evt. tegning af yderligere 3. parts forsikring og evt. ønske om leje af ekstra udstyr så som GPS.

Vær dog opmærksom på, at Relocation Specials i de fleste tilfælde kræver, at du afleverer køretøjet igen indenfor et begrænset antal dage.

For at finde tidspunkter og læse om mulighederne for at leje ekstraordinære billige autocampere kan du enten foretage søgninger i søgemaskine, hvor de aktuelle specielle tilbud vil dukke op, når du søger på dine foretrukne lejeperioder.

Du kan også gå ind på de enkelte hjemmesider for udlejningsselskaberne og læse nærmere om deres Relocation Specials. Herunder links til nogle af autocamper udlejernes specialtilbud ifm. flytning af autocampere / Relocation Special deals:

Road Bear Relocation Special – Afhentning af autocamper i Middlebury i Indiana og aflevering i enten Denver, Las Vegas, Los Angeles, New York, Orlando, San Francisco eller Seattle.

Cruise America Relocation Special – Afhentning i Phoenix i Arizona.

Apollo Relocation Special – Afhentning i Iowa og aflevering i enten Denver, Las Vegas, Los Angeles, New York, Orlando, San Francisco eller Seattle.