Berømte hoteller ved lufthavn i New York – TWA Hotel i JFK Lufthavn

Blandt hoteller ved lufthavn JFK i Queens, New York er TWA Hotel noget af det mest hotte, man kan forestille sig.

Hotellet åbnede i foråret-19 og udnytter den gamle flotte TWA Flight Center bygning i JFK.

TWA Hotel JFK Lufthavn

TWA Hotel i JFK lufthavn er en fin arkitektonisk kreation af finsk-amerikaneren Eero Saarinen; også kendt for design af Washington Dulles Airport – og desuden for ‘tulipan-stolen’ fra 1956.

Skal man overnatte på TWA Hotel i New York?

Selvfølgelig skal man det, hvis man har råd – men man skal også have et ærinde i JFK eller nærmeste omegn for at det giver mening. Værd at vide om New York hoteller ved lufthavn: TWA Hotel er det eneste hotel i JFK inden for lufthavnsområdet og har i alt 512 værelser.

Se også: Søg aktuelle tilbud og billigere hoteller ved JFK Lufthavn.

Overnatning på TWA Hotel er indledningsvis ikke voldsomt dyrt i forhold til normale New York priser for hotel-overnatning. Forvent at betale fra omkring USD 200 per nat, for et værelse ved direkte booking via TWAHotel.com.

Insider tip: Ingen andre steder vil man kunne gå i cocktail loungen ‘op’ i et Lockheed Constellation 4-motores propelfly fra 1958. Se mere om den for datiden meget driftssikre flytype Lockheed Constellation.

Den amerikanske præsident Dwight D. Eisenhower anvendte flyet (hele 3 stk. faktisk) – inden præsidentfly i USA officielt fik navnet Air Force One. Cocktail lounge Lockheed Constellation flyet i New York Hotel TWA hedder i øvrigt ‘Connie’.

Transport af Connie til final destination gik gennem New York.

Luksushoteller i New York – er TWA et luksushotel?

Strengt taget er TWA Hotel New York i JFK Lufthavn ikke noget luksushotel.

De fornemme omgivelser med arkitektur fra en svunden tid (1950’erne) gør imidlertid oplevelsen unik, så Guide-USA.dk anser dette lufthavnshotel for at være i luksusklassen uanset at prisen ‘kun’ er i den øvre middelklasse.

Se også: Billeje i JFK Lufthavn.

Time Magazine havde det nye TWA Hotel på sin liste over World’s Greatest Places 2019 – hvor også The Shed i det nye Hudson Yards områdefar westside Manhattan figurerer.

Ny trend for hoteller ved lufthavn – korte ophold i New York

Som på en del andre lufthavnshoteller i New York, tilbyder TWA Hotel 4-timers brug af værelse inklusiv swimming pool og gym access. Priserne for korte ophold på eksempelvis 4 timer er relativt høje, men det kan give mening for den travle rejsende.

Rejsetip: Find de bedste hoteller ved JFK Lufthavn.

Relaterede artikler og links

Helikoptertur New York – se tilbud og muligheder for at opleve Manhattan fra helikopter

Uber helikopter i New York – mellem Wall Street Heliport og JFK Lufthavn

JFK Lufthavn butikker og shopping – Kennedy Airport udvides for $13 milliarder

Book transfer til/fra JFK Lufthavn, New York