Billig lejebil i Atlanta Lufthavn

Find bedste og billigste lejebil i Atlanta Lufthavn

Billigste billeje i Atlanta Lufthavn, Georgia er ofte en lille økonomiklasse-bil fra Sixt, Europcar eller Dollar-Thrifty.

Lejeprisen for en efter amerikanske forhold meget lille bil, som Kia Rio, Ford Fiesta eller Toyota Yaris, starter normalt omkring 1400 kroner per uge. Skal man køre længere stræk, er der imidlertid langt bedre tilbud på lidt større lejebiler i Atlanta Lufthavn.

Toyota Camry USA

Ofte gode Atlanta Lufthavn billeje-tilbud fra Europcar – Toyota Camry.

I stedet for en lille bil, kan man for få hundrede kroner ekstra per uge booke en Toyota Camry i standard klassen. Den nye Camry er en tyst og komfortabel bil til 5 personer på langtur; med et meget stort bagagerum på 524 liter.

Der findes næppe en anden USA lejebil til under 1500-2000 kroner per uge med så rummeligt et bagagerum.

Se også: Valg af bilstørrelse i USA.

Anbefalinger til Atlanta Lufthavn billeje – SUV lejebiler

Priserne er lave på biludlejning i Atlanta Lufthavn. Det svarer sig generelt ikke at booke billigste, mindste udlejningsbil. Det svarer sig som regel heller ikke at tage næst-billigste billeje Atlanta Lufthavn – ATL.

Mange danskere, som rejser til USA, har mest ud at leje en SUV og der er gode muligheder uden at man behøver at ruinere sig.

De traditionelle kompakte SUV lejebiler i USA bliver langsomt større. Både Toyota RAV4 og Hyundai Santa Fe (begge nye modeller) er gode bud på billig SUV leje i Atlanta Lufthavn. Priserne starter ved omkring 1500 kroner per uge. For kun lidt mere, kan man ofte booke en Ford Edge SUV hos Budget Car Rental.

Toyota RAV4 billeje

Et godt valg, hvis man vil spare penge – Toyota RAV4

Luksus SUV leje i Atlanta Lufthavn

Vil man have lidt ekstra luksus på sin USA rejse, har Sixt ofte super-billige SUV biler i premium klassen.

Vi har set Range Rover Velar fra kun 2000 kroner per uges Atlanta Lufthavn billeje. I Danmark er en Range Rover Velar en millionærbil med en nypris fra små 900.000 kroner.

Range Rover Velar - Car Rental US

Man tror næsten det er løgn, men Sixt har af og til fantastiske USA billeje tilbud.
Tjek selv aktuelle tilbud i Cartrawler-søgemaskinen øverst på siden.

Hvor ligger Atlanta Lufthavn?

Verden travleste lufthavn målt på antal passagerer ligger 11 km (7 miles) syd for storbyen Atlanta i staten Georgia.

Det officielle navn er Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport – forkortes ATL. Lufthavnen har hele 5 parallelle landingsbaner (runways). Delta Airlines har hovedkvarter i ATL.

De fem vigtigst indenrigsflyruter til Atlanta Lufthavn er Orlando, Fort Lauderdale og Tampa lufthavne i Florida samt New York La Guardia og Los Angeles. De travleste ruter fra Europa er Amsterdam-Schiphol, Paris CDG og London-Heathrow.

Se også: Fly til USA.

Antallet af passagerer, der går gennem lufthaven er på årlig basis omkring 110 millioner. Det svarer det ca. 300.000 passagerer om dagen.

Relaterede artikler og links:

Oplev Atlanta i Georgia.

Tip: Book billigt hotel i Atlanta.

Den officielle Atlanta turistside.