Billeje Chicago O’Hare Lufthavn – ORD | Billigste SUV-leje tips

Se vores anbefaling af billeje Chicago Lufthavn herunder.

O’Hare Lufthavn kæmper med Los Angeles LAX om titlen som næststørste lufthavn i USA. Hartsfield-Jackson Lufthavn i Atlanta, Georgia er langt den største målt på passagerer med over 100 millioner. Både Chicago-O’Hare ORD og Los Angeles LAX har hvert år besøg af over 75 millioner passagerer.

Billeje Chicago Lufthavn – O’Hare eller Midway

Man skal ved indenrigsflyvninger i USA være opmærksom på at der findes to store Chicago-lufthavne. Chicago-Midway har dog kun udenrigsruter til Canada og Mexico, så alle rejsende til Chicago fra Europa vil lande i Chicago-O’Hare Lufthavn efter turen over Atlanten.

Billigste billeje i Chicago O’Hare er ofte en lille Toyota Yaris, eventuelt en Chevrolet Spark eller en Kia Rio.

Toyota Yaris lejebil USA

Billigste Chicago billeje – men der er langt bedre tilbud end en Toyota Yaris.

Billig billeje – Lej en SUV i Chicago

Den mest populære bilstørrelse er SUV’en (compact eller intermediate) med plads til 5 personer. Prisforskel til mindste personbil er ofte kun få hundrede kroner per uge.

Se mere om valg af SUV størrelse ved USA billeje.

Blandt de bedste og billigste SUV billeje-tilbud finder man Jeep Patriot (eksempelvis fra Thrifty) og Toyota RAV4 (ofte den billigste compact SUV fra Europcar).

Jeep Compass Rental Car

Jeep Compass SUV leje i Chicago Lufthavn.

Jeep Patriot ser imidlertid noget større ud på billeder, end den er. Med kun 4,40 meters længde er der dog tale om en compact SUV. Efterfølgeren Jeep Compass har samme størrelse. Begge klemmer sig lige så nøjagtigt op i compact SUV klassen.

Jeep Patriot car rental

Jeep Patriot – populær kompakt SUV udlejningsbil i USA.

Skal man have god plads er en Toyota RAV4, en Ford Escape eller en Hyundai Santa Fe et bedre valg. Alle 3 findes i klassen compact SUV. Den nye RAV4 er sågar i nyeste 2019-udgave vokset med en halv til en hel klasse, så den må betragtes som en intermediate/midsize SUV.

Toyota RAV4 billeje

Toyota RAV4 – lej SUV med god plads i USA.

Guide-USA.dk anbefaler at booke den udmærkede Ford Edge, som ofte fås hos Avis og Budget i midsize SUV klassen. Vær dog opmærksom på at der altid kan stå en bil i samme klasse klar på car rental parkeringen uanset at man har bestilt en Ford Edge. Biludlejningsselskaberne garanterer kun mærke/bilmodel hvis det udtrykkeligt skrives i tilbuddet. Hos Budget og Avis billeje i USA er der gode chancer for en Ford Edge.

Vælg mellem følgende USA billejeselskaber:

  • Advantage
  • Alamo
  • Avis
  • Budget
  • Dollar
  • Enterprise
  • Hertz
  • National
  • Payless
  • Thrifty

Sådan finder man rundt – billeje Chicago Lufthavn

Lufthavnen ligger på Northwest Side omkring 23 km fra Chicago business centrum; også kaldet The Loop. Highway Interstate-90 løber tæt forbi O’Hare Lufthavn.

Størrelsen af lufthavnen gør at den er svært at overskue på et oversigtskort. Der er 5 terminaler, og Terminal 5 er dedikeret udenrigsterminal og ligger for sig selv. Flyver man til/fra København eller til/fra andre europæiske destinationer med europæiske flyselskaber, skal man som hovedregel anvende Terminal 5. Dog afgår Lufthansa fly også fra Terminal 1 og Iberia fly til Europa fra Terminal  3.

Se kort over O’Hare på Chicago Lufthavn ORD herunder.

Kort Chicago Lufthavn billeje

Billeje Chicago Lufthavn – illustreret som Rental Car Area midt på billedet.

Chicago O’Hare Airport Rental Car Centre

Man kommer rundt i lufthavnen; eksempelvis ud til Rental Car Centre og  ved at benytte Chicago O’Hare ATS (Airport Transport System). Har man parkeret privatbilen på Remote Parking i O’Hare skal man også benytte ATS (rød linje på ovenstående oversigtskort over Chicago O’Hare).

Se mere om transport i Chicago området på Chicago Transit Authority website.