Billeje Denver Lufthavn – DEN | Anbefalinger til valg af bil

Anbefaling: Få mest billeje for pengene i Denver Lufthavn

Benyt Cartrawler USA søgemaskine herover til at finde billig biludlejning i Denver.

Aktuelt har Discover Cars også konkurrencedygtige priser.

Ved valg af billeje Denver Lufthavn – DEN er det vigtigt ikke at spare de sidste 50 eller 200 kroner.

Langt bedre er det at vælge en bedre størrelse lejebil til samme pris eller et billigere tilbud på én af de bedste modeller. Se mere om de bedste lejebiler i USA herunder; specielt i forhold til billeje Denver Lufthavn.

Det skal bemærkes at udlejningsselskaberne altid har lov at stille med en ‘lignende model’ i samme størrelse, med samme udstyr, med samme antal sæder som booket. Meget ofte får man imidlertid præcis den bilmodel, der ses i tilbud og bekræftes denne bilmodel også på email (bekræftelse kommer efter ca. 1/2 time – kan tage op til 2 dage ved dyrere bilklasser) er der omkring 95% sikkerhed for netop denne bilmodel. Hvis man får bekræftet noget, man ikke synes om, skal man bare aflyse. Det koster ikke noget, så længe det gøres mindst 24 timer før afhentning med mindre andet specifikt er angivet.

Én af de bedste deals på billeje Denver Airport er den nyligt faceliftede Ford Edge. Bilen kører rigtig godt af en halvstor SUV-amerikaner, og selv om facelift i 2019 måske ikke har gjort den kønnere, er den én af de bedste SUV lejebiler i USA.

Ford Edge Titanium Elite

Masser af bil for pengene – SUV billeje Ford Edge fra Avis og Budget.

Se mere om Ford Edge.

Billigste bil i Denver Lufthavn

Masser af muligheder her; i Denver kan man leje alt fra en lille Chevrolet Spark (det dårligste valg) til Ford Fiesta og Toyota Yaris (vores favorit i mindste bilklasse).

Der er imidlertid ingen grund til at vælge den mindste bilstørrelse ved billeje Denver Lufthavn, for de gode tilbud findes i klassen lige over. En Compact eller Intermediate fås meget ofte til samme pris eller næsten samme pris, som en ‘sub-compact’.

Ford Focus billeje USA

Ford Focus billeje USA – samme bil som i Europa.

Prøv derfor i stedet at booke en Ford Focus i Compact klassen – og nogen gange er der endda tilbud på en Nissan Sentra i Intermediate klassen til næsten samme pris.

Se også: Vejledning til bilklasser i USA.

Bedste personbil – billeje Denver Lufthavn

Den i Danmark ukendte Nissan Sentra er forbedret betragteligt, og den halvstore bil lejes ud til virkeligt rimelige priser.

I nogen dele af verden kaldes Sentra modellen også for Nissan Pulsar eller Nissan Sylphy. Ingen af dem markedsføres for tiden i Danmark. Med ny model Nissan Sentra 2019 er det nok bedste bud på billig Denver billeje, hvis man ikke har brug for en SUV.

Nissan Sentra USA

Nissan Sentra – anbefaling af udlejningsbil i USA, hvis man ikke har brug for en SUV.

Bilen er godt 4,60 meter lang og meget komfortabel. Man får masser af plads i en Sentra, men knap så mange kræfter fra en enten 1,6 eller 1,8 liter motor til udlejningsbrug.

Prisen kan være næsten så lav som en Chevrolet Spark – og så skal man altså vælge en Nissan Sentra uanset at den måske koster nogen få hundrede kroner mere.

SUV leje – perfekt for de fleste

Vi kan se på vores udlejninger de sidste 10 år at langt de fleste danske turister, som rejser til USA, vælger at leje en SUV. Og trenden synes at forstærkes de sidste 2-4 år.

Dels er prisen ikke meget højere end for mindre biler, og dels er det meget behageligt med den ekstra plads.

Vores hitliste/anbefaling af bedste SUV billeje Denver Lufthavn omfatter: Ford Edge (mellem-model – som regel ikke billigste SUV), Ford Escape (som regel billigere end Ford Edge, men ikke altid) og Chevrolet Suburban mega-stort køretøj til nogen gange set under 2500 kroner/uge i Denver Airport fra Alamo Car Rental.

Chevrolet Surburban 2019

Super-tilbud af og til i Denver Airport – Chevrolet Suburban fra Alamo billeje USA.

Se også: Guide til USA – Visit Denver