Billeje Miami Lufthavn – MIA | Billigste tilbud og gratis rådgivning

Rejsetip:
Ud over Cartrawler (søgemaskinen ovenfor) kan man også ofte finde rigtigt gode billeje tilbud i Miami via DiscoverCars.

Hvor ligger Miami Lufthavn?

Miami International Airport i Florida ligger 13 km nordvest for Downtown Miami, og billeje fra Miami Lufthavn hører til de mest anvendte transportformer i The Sunshine State.

Det interne transportsystem MIA-Mover står for forbindelsen mellem terminalerne og Miami Airport Car Rental Center samt desuden til den nærliggende Miami Central Station.

MIA Mover - Miami Lufthavn kort

MIA Mover – kører non-stop mellem lufthavn og Miami Central Station.

Billeje Miami Lufthavn – populære udlejningsbiler

Anbefaling: En minivan til 7 eller 8 personer udgør et rigtig godt alternativ til den traditionelle SUV.

Man kan blandt andet leje den nye Chrysler Pacifica minivan, som er en mere moderne udgave af Chrysler Grand Voyager/Dodge Grand Caravan.

Chrysler Pacifica Minivan

Den nye Chrysler Pacifica fås hos eksempelvis Sixt og Avis (7 personer).

Chrysler Pacifica minivan fås som hybrid (plug-in hybrid med kombineret el/benzinmotor) eller med traditionel benzinmotor, som er langt den mest anvendte lejebil. Den moderne Pacifica Hybrid anvendes også som førerløs bil af Waymo (Google selvkørende bilfirma) i et banebrydende test-program (dog ikke som førerløs udlejningsbil).

Er der ikke brug for 6 eller 7 sæder, anbefaler vi at leje en mellemstor SUV; eksempelvis Hyundai Santa Fe og, hvis muligt, èn af de bedste amerikanerbiler i denne bilstørrelse: Ford Edge SUV, som ofte kan fås billigt ved Avis og Budget.

Ford Edge

Den faceliftede Ford Edge. Populær billeje Miami Lufthavn.

Florida er perfekt til åbne biler, og ingen er mere oplagt at leje end den frække 4-personers Ford Mustang Convertible, som er langt den mest udbredte cabriolet til leje i USA.

Mustang Roadtrip Rental Car USA

Den nye Mustang Cabriolet – fra Dollar, Avis, Budget, Enterprise, Alamo med flere.

Billeje Miami Lufthavn – billige udlejningsbiler

Alle 3 ovenstående biltyper kan bookes som billeje Miami Lufthavn til priser fra 2000-3000 kroner per uge. Det er muligt at finde billigere alternativer, men erfaringsmæssigt giver en minivan, en SUV eller en cabriolet optimal value-for-money for rigtig mange danskere, som rejser til USA.

Europcar har per 2018 ofte et billigt SUV alternativ i form af Toyota RAV4, som er en SUV størrelse compact – dvs. en ‘lille’ SUV efter amerikanske forhold. Priserne for en Toyota RAV4 SUV starter af og til med tilbud under 1500 kroner for en uges Miami billeje fra MIA.

Toyota Rav4 SUV leje USA

Toyota RAV4 – høj førerposition og god plads i billig USA lejebil.

Den traditionelle amerikanerbil behøver heller ikke koste en formue at leje i Florida. Et godt bud er den nye Chevrolet Malibu, som er en flyder på 4,92 meter; og i øvrigt (som Buick Regal) søstermodel til nyeste Opel Insignia fra Europa.

I Florida kan en Chevrolet Malibu lejes fra 1200-1600 kroner per uge fra en lang række biludlejningsselskaber.

Chevrolet Malibu

Chevrolet Malibu – meget bil for pengene ved billeje Miami Lufthavn.

Skal din transport fra Miami Airport blot være den billigste bil muligt, er der hos alle selskaber småbiler, som Ford Fiesta (Avis, Budget, Alamo), Chevrolet Spark (Dollar med flere) eller Kia Rio (ofte muligt at leje hos Sixt). De mindste biler har plads til 4/5 personer, men bemærk at bagageplads er stærkt begrænset ved udnyttelse af alle sæder. Priserne på billigste Miami Lufthavn billeje starter typisk omkring 1000 kroner per uge.

Chevrolet Spark

Billigste bil fra Dollar Car rental MIA – Chevrolet Spark (i Europa kaldes den Opel Karl).

Vi har set tilbud på 800 kr/uge på billigste Miami lejebil, men så lave priser er svære at finde, hvis der dog ikke lige er udsalg eller special-tilbud. Til gengæld kan der ofte være gode tilbud på gratis envejsleje. Chevrolet Spark er en moderne konstruktion, men Ford Fiesta’en er et nummer større og i samme bilklasse, som Chevrolet Spark.

Anbefaling: Med mindre Spark’en er vanvittig billig (det sker hos Dollar, eksempelvis), er Fiesta’en eller Kia Rio’en det bedste valg.

Se også: Guide til valg af lejebil i USA.

Car Rental Centre MIA Lufthavn

Billeje Miami Lufthavn kan bookes hos de kendte store udlejningsselskaber, som alle findes i MIA Car Rental Centre. Hertil kommer nogen få knap så kendte selskaber. Listen over biludlejningsselskaber i Miami Lufthavn omfatter:

 • Avis
 • Budget
 • Advantage Rent A Car
 • Alamo
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Dollar
 • Hertz
 • E-Z Rent A Car
 • Green Motion
 • National
 • Payless
 • P & P Family Auto Rental
 • Sixt
 • Royal Car Rental

Ønsker man at anvende offentlig transport (Metrorail, Metrobus, Greyhound, Megabus, Miami Beach Bus, Tri-Rail) anvendes også MIA-Mover til Miami Central Station.

Se mere om offentlig transport fra Miami Lufthavn.