Billeje Kahului Lufthavn – Maui Hawaii

Tips til billeje i Kahului Lufthavn på Maui, Hawaii

Maui er den næststørste ø i øgruppen Hawaii. Billeje Kahului Lufthavn indgår i de fleste turisters planlægning af besøg på øen. Maui har med 1883 km2 en størrelse lidt mindre end Fyn og er derfor bedst at opleve i bil.

Der findes en bus fra lufthavnen, men Maui øen er en oplagt kør-selv-ferie destination. Billeje Kahului Lufthavn er muligt fra en lang række selskaber. Book altid bil hjemmefra (fra Europa), idet man derved får langt bedre forsikringsbetingelser end, hvis man booker direkte i USA – eller endnu værre/dyrere: blot møder op som ‘walk-in’ kunde i lufthavnen.

Se mere om forsikring ved billeje i USA.

Kahului Lufthavn Maui Hawaii

Kort over Maui øen i Hawaii.

Kahului Airport – OGG ligger på den centrale, nordlige del af Maui øen

Det oplagte valg på Maui, Hawaii: en cabriolet-lejebil

Søg den perfekte Hawaii udlejningsbil på Maui via Cartrawler USA i søgemaskinen herover. Når man søger på Kahului Lufthavn billeje (lufthavn forkortes OGG) får man det største udvalg op og kan vælge billigste bil. Vælg mellem tilbud fra Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Europcar, Hertz, National, Thrifty med flere.

Europcar har ofte de bedste tilbud i de billigere bilklasser, men ikke nødvendigvis, hvis man gerne vil leje en åben bil på Hawaii.

Man kan finde VW Beetle Cabriolet (ofte hos Europcar), Buick Cascada og andre åbne biler, men de to mest populære cabriolet-biler på Maui er uden sammenligning Ford Mustang Cabriolet og Chevrolet Camaro Cabriolet.

Mustang’en er det fornuftige valg og samtidig den antalsmæssigt nemmeste at finde. Blandt andet Dollar og Thrifty har dog også ofte Camaro’en, som er lidt frækkere, lidt lettere og dermed også lidt hurtigere.

Chevrolet Camaro 2019

2019 facelift – Chevrolet Camaro.

Fra efteråret-18 begyndte leveringen af den nye face-liftede model, mens Mustang fik sit første facelift af Sixt Generation modellen i slutningen af efteråret-17.

Den nye friske Camaro har sine fordele, men er stadig forsynet med et væsentligt mindre bagagerum på 200 liter (og også en ret lille bagagerumsåbning). Udsynet ud fra førersædet og fra kabinen i det hele taget er heller ikke så godt, som i en Mustang. Hertil kommer at førerpladsen synes mere ‘voksen’ og gennemført i en Mustang, selv om kvalitetsindtrykket er stort set på samme gode mellemniveau i de to åbne biler.

Ford Mustang Convertible 2019

Anbefaling af bedste udlejningsbil på Hawaii – book en Mustang cabriolet!

Mustang’en er det sikre valg. Skal Maui være øen, hvor der køres med åbent tag, er der imidlertid grund til også at overveje Camaro’en, som typisk tilbydes hos Dollar og Thrifty.

Prismæssigt er åben sportsvogn på Maui typisk muligt fra 3000-3500 kroner per uge. Til gengæld er der fri kilometer, alle forsikringer inkluderet (ved booking fra Europa), og klimaet på Maui er perfekt til sommeraftener med frisk luft i håret.

Amerikanske pony-cars – sammenligning af nyeste design features.

Gennemsnitstemperaturen på Maui (målt i lufthavnen i dagtimerne) svinger mellem 22 og 27 grader afhængig af årstid og måned. I november kan man eksempelvis regne med en gennemsnitlig dagstemperatur på 23 grader. Guide-USA anbefaling: Book en cabriolet! – I vil ikke fortryde det.

Kahului Lufthavn billeje – familie kør-selv-ferie

Hawaii billeje er generelt ikke billigt, men dog langt billigere end i Danmark. Familier vil med fordel kunne leje en SUV eller en minivan med plads til 6,7 eller 8 personer.

Hawaii minivan billeje – surfer-bilen med Stow ‘n Go arrangement.

Øen Maui er et surfer-paradis. Ingen udlejningsbil på Hawaii er mere velegnet til surfer-brug end Dodge Grand Caravan. Sæderne folder ned i gulvet helt eller delvist. Man kan derved skabe plads til næsten, hvad det skal være inklusiv surf-udstyr. Bilen kan også, hvis bilen har det mest omfattende Stow ‘n Go system, mageligt bruges som motel for 2 personer i en snæver vending.

On the flip-side er Dodge Grand Caravan ikke den mest moderne bilmodel i minivan kategorien. Faktisk har den eksisteret i mere end 10 år. Det skal dog tilføjes at den løbende er opdateret indvendigt. Desværre kan man heller ikke være sikker på at alle Dodge Grand Caravan har fuld Stow ‘n Go, men mange Grand Caravan udlejningsbiler har det efterhånden.

Chrysler Town & Country er samme bil, som Grand Caravan, men med lidt bedre udstyr.

Den største fordel ved Dodge Grand Caravan er at den som regel er billigste minivan til leje, air condition anlæggets kølekapacitet er naturligvis som et køleskabs – og så er denne USA minivan 5,14 meter lang og kan dermed sluge al oppakning uden problemer. Priserne starter typisk fra omkring 2800-3200 kroner for en uges billeje Kahului Lufthavn.

Mere moderne minivan-alternativer inkluderer Kia Sedona (Guide-USA anbefaling af minivan leje i USA) og Chrysler Pacifica.

Se også: Guide til valg af SUV billeje.

Er det muligt at finde meget billig billeje på Maui/Kahului Lufthavn?

På Maui er det meget svært at finde en bil til lejepriser under 1800-2000 kroner per uge.

En stadig strøm af turister holder priserne oppe på selv de mindste og svagest motorisere Ford Fiesta, Chevrolet Spark, Toyota Yaris m.fl. Disse småbiler er ret beset ikke værd at betale 2000 kroner for om ugen. Lidt større biler giver langt mere valuta for pengene, og husk også at en air condition i en lille bil har det svært i 30+ graders varme.

Vil man gerne billigt afsted i bil, har vi set Toyota Corolla tilbud fra Europcar til særdeles rimelige Hawaii-billeje priser.

Se mere om The Valley Isleden officielle turistguide til Maui.

Relateret artikel om biludlejning på Hawaii: 

Billeje Honolulu Lufthavn Hawaii – største lufthavn på øgruppen