Billeje Los Angeles Lufthavn – LAX

LAX er blandt de travleste lufthavne i USA, og billeje i Los Angeles Lufthavn er det mest økonomiske transport-alternativ for de fleste danskere, som rejser til Californien.

Billeje Los Angeles Lufthavn – tilbud og pris-eksempler

En rigtig amerikaner-SUV er det perfekte køretøj for mange, som rejser til USA. Der findes et væld af mærker og modeller som udlejningsbiler. Af og til er der tilbud på den ganske fortrinlige og store Jeep Grand Cherokee. Et lidt billigere alternativ er den udmærkede Ford Edge. Prisniveau: 2000-3000 kroner per uge for en mellemstor SUV er som regel muligt.

Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee er egentlig i ‘prestige’ klassen, men fås nogen gange til ‘normal’ pris i LAX.

Billigste personbil i LAX koster fra ca. 1400 kroner per uge (v/dollarkurs 6,25 kroner). Der er absolut ingen grund til at leje de mindste biler, da en lidt større, langt mere sikker, bedre udstyret og væsentlig mere komfortabel lejebil kan fås fra omkring 1500-1600 kroner per uge. Et godt bud i ‘intermediate’ klassen er Toyota Corolla fra eksempelvis Dollar Car Rental eller Alamo.

Lejepris for Corolla’en er ofte under 1500 kroner per uges Los Angeles LAX billeje. I samme bilstørrelse med 4 døre finder man ofte Hyundai Elantra.

Toyota Corolla

God og billig billeje  i Los Angeles Lufthavn – Toyota Corolla.

Den mest populære bilklasse i Los Angeles Airport efter SUV-klassen er leje af cabriolet. LAX Airport har nogen af de billigste cabriolet billeje-priser i USA. Der er næsten statsgaranti for at få (eller kunne vælge ved skranken) den uforlignelige Ford Mustang Convertible, når man lejer åben bil i LAX. Motoren er dog meget sjældent en V8, men mindre kan også gøre det.

Lej Ford Mustang Cabriolet

Ford Mustang Cabriolet. Billeje Los Angeles Lufthavn.

Se også: Vejledning til valg af bilklasse/bilstørrelse.

Lejebil til  7 / 8 personer – anbefaling af minivan leje i USA

Er man 6, 7 eller 8 personer, kan det betale sig at kigge på leje af minivan i USA.

Biltypen er større end en SUV og er velegnet til en familie på ferie. Især er det værd at bemærke at der er plads til væsentlig mere bagage i en minivan i forhold til de lidt ‘smartere’ SUV biler.

Chrysler Pacifica Minivan

I en Chrysler Pacifica er der så godt som altid 8 sæder.

For god plads til alskens habengut (og eventuelt en enkelt overnatning bag i bilen for et par personer) er Chrysler Pacifica med Stow N’ Go sæde-arrangement (standard i Chrysler Pacifica) blandt de bedste valg – fås ved booking af Avis eller Budget minivan herover.

Stow & Go konceptet gør at alle sæder; bortset fra de forreste folder helt fladt. De kan man ikke regne med i andre bilmodeller i minivan-klassen.

Anbefaling af minivan billeje Los Angeles Lufthavn – LAX: Chrysler Pacifica er langt fra den bedste minivan med 7 sæder eller 8 sæder i brug. Se Guide-USA.dk anbefaling af bedste minivan leje.

Billigste minivan (MPV leje på dansk) starter i reglen ved omkring 2000 kroner per uge ved leje af bil i Los Angeles Lufthavn.

Envejsleje LAX – mulighed for gratis one-way-fee

Alle de store biludlejningsselskaber har naturligvis kontor i LAX Airport, og det er let at finde interessante tilbud på lejebil. I Californiens store lufthavne har man yderligere fordel af at envejsleje til eksempelvis Las Vegas ofte er gratis hos ét eller flere selskaber. Samlet pris inklusiv envejsleje-gebyr fremgår altid ved søgning på Guide-USA.dk.

Se mere om envejsleje i USA.

Mindste alder ved leje af bil i LAX – krav til kørekort

Et gyldigt kørekort, alder minimum 21 år (som regel, men det sker at 20 år, 19 år eller 18 år er muligt) og dertil et internationalt kørekort er, hvad der skal til for at leje bil i LAX.  Internationalt kørekort kan ske ikke at være nødvendigt hos nogen selskaber, men lad være med at tage chancen. Det koster ikke meget at få lavet internationalt kørekort i Danmark .

Hos nogen selskaber kan det lade sig gøre at booke billeje Los Angeles Lufthavn selv, hvis man har haft kørekort i mindre end ét år. Dette er usædvanligt i forhold til normale betingelser i Europa. Se under lejebetingelser på de enkelte tilbud. Ikke alle selskaber tilbyder dette, så har man ikke haft kørekort i minimum 1 år og skal leje bil i USA, så check lejebetingelser inden booking. Sixt USA har restriktioner.

Biludlejningsselskabet Dollar har ved sidste check ingen restriktioner på, hvor længe man skal have haft kørekort for at kunne leje bil, men check altid før booking af lejebil hos Dollar (betingelser kan ændre sig), hvis du ikke har haft kørekort i minimum 1 år.

Gratis ubegrænsede kilometre i USA

Man kan som hovedregel (undtagelser med specialbiler og extreme sportsvogne) regne med at der er fri kilometre (gratis og ubegrænsede) ved søgning på billeje Los Angeles Lufthavn.

Se også: Information om forsikring af lejebil i USA.

Relaterede artikler og links:

Introduktion til Los Angeles

Lej autocamper i LA.