Billeje Philadelhia Lufthavn – PHL | Stor SUV er bedste deal i Philly

Anbefaling: Billigste udlejningsbil er ikke værd at leje i Philadelphia Lufthavn

Stort udvalg og billige mellemstore udlejningsbiler finder man med Cartrawler USA billeje Philadelphia Lufthavn – PHL.

Bemærk at ved billeje Philadelphia Airport i Pennsylvania er der sjældent super-tilbud i de allerbilligste bilklasser. Sagt på en anden måde, så svarer det sig ikke at booke en Chevrolet Spark, Ford Fiesta eller lignende, når en Nissan Sentra eller en Hyundai Accent (begge 1-2 bilklasser over mindste klasse) ofte er lige så billige at leje på nær nogen få dollars.

Se også: Valg af bilstørrelse i USA.

Det svinger meget, hvilket billejeselskab, som er billigst, men hold øje med Dollar og Thrifty – ofte med gode deals.

Gode tilbud på SUV – anbefaling til billeje Philadelphia Lufthavn

‘Philly’ er, indrømmet, ikke det billigste sted at leje bil i USA.

De bedste tilbud finder man i klassen af SUV-biler. De største SUV’er er faktisk ofte lige så billige at leje, som i Californien og i Florida, der traditionelt på grund af millioner af turister har de billigste billeje-priser i USA.

Vi kan anbefale at se efter en Toyota RAV4 (ofte billigste SUV) – ny model 2019 er en halv klasse større end den udgående, men begge er gode familiebiler. Mellemklassen i SUV segmentet er typisk lige så dyre at leje, som én af de helt store Sport Utility Vehicles, men som mellemklasse SUV er Ford Edge fra Budget eller Avis bedste bud.

Toyota RAV4 2019

Billeje Philadelphia Lufthavn. Normalt ingen SUV pris-baskere i Philly – men Toyota RAV4 for 2000-2500 kroner per uge er også en ok deal.

Bedste personbil – lej bil i Philadelphia Lufthavn

Nissan Sentra er en undervurderet personbil – og mange steder i USA lejes den ud til særdeles rimelige priser.

Nissan Sentra USA

Best buy som billig USA udlejningsbil: Nissan Sentra.

Stor SUV leje – så taler vi rigtig amerikaner

Mange danskere har endnu ikke mod på at leje en rigtig stor SUV, men hvorfor ikke? Der er masser af plads på de amerikanske Highways – og amerikanerne kører selv rundt i om muligt endnu større biler – også som pensionister.

Chevrolet Surburban 2019

Philadelphia Airport Car Rental – Chevrolet Suburban fra Enterprise billeje USA.

Den fornuftigste løsning som ‘people carrier’ eller familiebil med plads til op til 7 personer og bagage er naturligvis en Dodge Grand Caravan. Priserne starter ved omkring 2500-3000 kroner per uge ved Philadelphia Lufthavn billeje. Check priser i søgefunktionen herover.

Dodge Caravan 2018 sliding door

Sliding door og stor bil med masser af plads – men Dodge Grand Caravan er efterhånden en gammel konstruktion.

Guide-USA billeje anbefaling: Ofte vil de største SUV kunne lejes for stort set samme priser i Philadelphia Lufthavn, som en Grand Caravan, og så er en Chevrolet Suburban, Ford Expedition, Chevrolet Tahoe, GMC Yukon, Toyota Sequoia eller Nissan Armada altså bare mere spændende at holde ferie i USA i.

Relaterede artikler og links:

News from Philly.