Billeje Seattle Lufthavn – SEA | Bedste biludlejningsselskab

Find billig billeje i Seattle Lufthavn

Benyt Cartrawler USA søgemaskine herover til at finde billigste billeje i Seattle Lufthavn.

Ved valg af billeje Seattle Lufthavn – SEA; også kaldes Sea-Tac Airport (for Seattle-Tacoma) er der gode muligheder for at spare penge ved at vælge det rigtige biludlejningsselskab.

Bedste biludlejningsselskab i Seattle Lufthavn: Alamo (ofte)

Alamo kommer tit op som ét af de billige selskaber. Set over en periode er det Enterprise-ejede selskab ofte billigst. Hvad bedre er: Alamo tilbyder som regel en lidt større bil til de samme penge (eller tæt derpå), i forhold til konkurrenter som Avis, National, Enterprise. Hertz, Sixt og Thrifty.

Toyota Corolla 2018 USA

Eksempel på god deal hos Alamo – Toyota Corolla fra ca. 1500 kroner/uge i lav-sæson.

I stedet for at booke en Chevrolet Spark eller en Ford Fiesta, er det mere fordelagtigt at få en mellemstor (efter danske forhold) bil til samme pris som billigste tilbud på én af ‘spare-modellerne’. Se også: Guide til valg af bilstørrelse i USA.

Udlejningsselskaberne har altid har lov at stille med en ‘lignende model’ i samme størrelse, med samme udstyr, med samme antal sæder som booket. En US version Toyota Corolla med 4 døre og 368 liter bagagerums-kapacitet er blandt de mest anvendte i klassen af ‘intermediate’ biler, så det er et rigtig godt tilbud, hvis den optræder som én af de billigste biler i en søgning herover.

Familiebiler og SUV – billeje Seattle Lufthavn

Mange danske USA-rejsende vælger at booke en stor familiebil – gerne af den lidt højbenede SUV-type.

I denne klasse er billejeselskabet Budget ofte bedst (måske ikke altid billigst). Med bedst mener vi at der kan bookes en rigtig attraktiv Ford Edge til en rimelig pris.

Ford Edge Titanium Elite

Masser af bil for pengene – SUV billeje Ford Edge fra Budget og også nogen gange fra Avis, som dog ofte er dyrere.

Sjov bil i Seattle Lufthavn – Sea-Tac

Seattle er en højindkomst-by med hovedkvarterer for blandt andet Starbucks, Expedia, Amazon, Microsoft, Nordstrom og Costco. Masser af store selskaber giver gerne et godt udbud af relativt billige spændende udlejningsbiler.

Vi kan anbefale at prøve at booke en Cadillac CTS hos Alamo.

Cadillac CTS 2018

Cadillac CTS billeje USA – som en 4-dørs BMW 5-serie eller Mercedes E-klasse i Europa.

Læs mere om Cadillac modeller på Cadillac.com.

Washington State ligger i den nordlige del af USA, og derfor er leje af cabriolet knap så populært. Avis og Budget har dog normalt en Ford Mustang Convertible på programmet; også med billeje Seattle Lufthavn som udgangspunkt. Bemærk at booker du envejsleje får du samlet pris for lejen op inklusiv gebyr for envejsleje (one-way rental).

Ford Mustang 5.0 GT Premium Convertible front 2018

Super-tilbud svære at finde i Seattle Lufthavn på cabriolet-leje – Ford Mustang Convertible fra omkring 3000 kroner/uge.