Billeje Tampa Lufthavn – billig minibus, SUV eller personbil

Florida billeje Tampa Lufthavn

Tampa Lufthavn på den vestlige del af Florida ud til Tampa Bay og Den Mexikanske Golf. TPA er statens fjerde største lufthavn efter Miami, Orlando og Fort Lauderdale.

Tampa billeje Florida

Tampa Downtown.

Billig envejsleje – billeje Tampa Lufthavn

Ved billeje Tampa Lufthavn har man som kunde af og til fordelen af at mange udlejningsselskaber har brug for at få biler ud af Florida/ud af Tampa Lufthavn.

Årsag: Tampa Lufthavn – TPA er en udpræget turistlufthavn, hvor mange kunder vælger at aflevere deres udlejningsbil umiddelbart inden retur-rejse med fly til Europa eller til hjemrejse til en anden amerikansk eller canadisk stat.

Rent Mustang Cabriolet Florida

Åben lejebil i USA? – Bedste billeje Tampa Lufthavn er en Ford Mustang Convertible.

I Florida finder man nogen af de billigste udlejningsbiler. På eksempelvis Hawaii er priserne for at leje bil ofte næsten dobbelt så høje. Er man på udkig efter en åben bil/cabriolet i Florida, er Ford Mustang Convertible med et brugbart bagagerum på 320 liter i den åbne udgave at foretrække – især fordi konkurrenten Chevrolet Camaro Convertible kun tilbyder omkring 200 liter bagageplads.

Stort set alle selskaber inklusiv Avis, Budget, Enterprise, Alamo med flere har Mustang’en i flåden som normalt kan bookes billigt, hvis man booker i god tid.

En Camaro cabriolet kan tit lejes hos Dollar eller Thrifty billeje USA.

Billeje Tampa Lufthavn – SUV

De to hotteste modeller er Toyota RAV4 og Hyundai Santa Fe.

Toyota RAV4 2019 Florida

Ny Toyota RAV4 – en halv klasse større end gamle model.

Toyota RAV4 er ofte blandt de billigste SUV lejebiler i USA, og flere kårer den som den bedste “Compact SUV”.

Video: Here’s Why The Toyota RAV4 Is the Best Compact SUV.

Af og til vil en Ford Escape SUV koste det samme i leje, som en RAV4.

I Europa hedder denne, efter europæiske forhold, mellemstore SUV Ford Kuga. Største forskel mellem Europa og USA/Nordamerika model Kuga/Escape er motoren. I USA og Canada får man som standard en 2,5 liter benzinmotor (aldrig diesel). I Europa er diesel-versionen den mest populære Ford Kuga.

Guide til valg af SUV billeje størrelse i USA.

Hyundai Santa Fe 2019 udlejningsbil

Ny Hyundai Santa Fe – billig SUV billeje Tampa Lufthavn fra eksempelvis Dollar, Europcar og Enterprise.

Hyundai Santa Fe er ny model. Bilen produceres i staten Alabama og er endnu mere amerikaner-venlig end sidste model. Længden er nu 4,77 meter og dermed er den nye Santa Fe SUV 8 centimeter længere end forrige model med 5 sæder (gamle model fandtes også i en forlænget 7-personers udgave). Pladsforholdene er forbedret betydeligt og ligesom Toyota RAV4, er Hyundai Santa Fe i realiteten vokset en halv klasse.

Ny model Hyundai Santa Fe en bedre deal som lejebil i USA end den gamle – se dansk prøvekørsel fra Blog Om Biler.

Se mere på Hyundaiusa.com.

Det svarer sig ikke at finde mindre/billigere SUV billeje i Florida. Selv den velkørende Ford Edge kan af og til fås fra kun 2000 kroner per uge.

Alle billeje-tilbud i Florida, med mindre man er ovre i dyre eksotiske biler eller andet er angivet, har fri ubegrænsede kilometre inkluderet, og booker man sin billeje Tampa Lufthavn fra Europa, er forsikring også inkluderet uden at man behøver tilkøbe ekstra forsikring ved skranken.

Fakta om Tampa Lufthavn – TPA

Tampa International Airport – TPA er den officielle betegnelse. Den ligger 10 km vest for Downtown Tampa.

TIP: Søg billigt hotel i Tampa.

Byen har små 400.000 indbyggere, men der er så mange forstæder og Florida er visse steder så tæt befolket at The Tampa Bay Area tæller mellem 2,5 og 3 millioner mennesker.

De største flyselskaber i TPA er Southwest Airlines, Spirit Airlines og Delta Airlines. Bemærk at Delta Airlines har direkte rute til Tampa fra Amsterdam-Schiphol.