At holde ferie i motorhome/autocamper i USA er en stor oplevelse, og friheden til at kunne bo i sit køretøj under ferien i USA er et kæmpe plus for mange familier.

Guide-USA holder løbende øje med autocamper tilbud USA, og til tider kan der opnåes store ekstra rabatter hos udvalgte udlejere af motorhomes i USA.

Find autocamper tilbud USA

Autocamper tilbud USA – spar penge ved at benytte tilbudskampagner.

Ferie i autocamper er sjældent en billig ferieform, idet leje af motorhome i USA ift. leje af personbil er dyr. Ved at udnytte de periodiske tilbud kan det dog være muligt at opnå 20 – 50% rabat, og derved behøver ferieformen ikke at slå bunden ud af feriebudgettet.

Udlejningsselskaber afholder løbende specifikke tilbudskampagner, hvor eksempelvis det daglige lejebeløb kan være reduceret, miles-pakker kan være ekstra nedsat, envejsleje kan være gratis osv.

Læs mere om de forskellige udlejere af autocampere i USA

Guide-USA samarbejder med søgeportalen Camper Travel, og her vises alle autocamper tilbud USA i real-tid. Dvs. at såfremt man søger på en specifik leje-periode, hvor et eller flere udlejningsselskaber afholder autocamper udsalg USA, vil disse resultater automatisk blive vist.

Aktuelle autocamper tilbud USA:

Skal du leje campervan / motorhome class B i Californien kan du i lejeperioden 12. juni til 15. juli 2019 finde ekstra billig camperleje ved Travellers Autobarn.

Spar 30% ved at afhente model Kuga campervan i Los Angeles og efterfølgende returnere den i Las Vegas.

30% rabat gælder for leje i max. 14 dage.

For at gøre brug af autocamper tilbud USA ved Travellers Autobarn, skal du reserverer lejen senest 21. juni 2019.

Husk at der til forskel fra mange andre udlejere i USA er inkluderet ubegrænset antal kørte miles i lejebeløbet ved Travellers Autobarn.

Kuga campervan - Travellers Barn

Campervan Kuga fra Travellers Autobarn i USA.

Læs om Travellers Autobarn: Ny udlejer af campervan i USA

Sådan finder du bedste motorhome tilbud i USA

Benyt Camper Travel søgemaskinen for at finde autocamper tilbud USA.

Når du har indtastet dine standardoplysninger i Camper Travel søgemaskinen og afsendt din elektroniske forespørgsel, tager Camper Travel direkte kontakt til den pågældende udbyder af autocamper for at få bekræftet, at den ønskede autocamper er ledig.

Herefter får du bekræftelse retur på e-mail med enten OK for den ønskede leje eller et tilbud på en lignende leje, såfremt din forespurgte autocamper ikke er ledig. Herefter kan bookingen afsluttes – eller du kan foretage en ny søgning samt sende en ny forespørgsel, såfremt den alternative leje ikke ønskes.

Det er naturligvis gratis at søge efter aktuelle priser i Camper Travel søgemaskinen.

Relaterede artikler:

Denne artikel er senest opdateret i