At holde ferie i motorhome/autocamper i USA er en stor oplevelse, og friheden til at kunne bo i sit køretøj under ferien i USA er et kæmpe plus for mange familier.

Guide-USA holder løbende øje med autocamper tilbud USA, og til tider kan der opnåes store ekstra rabatter hos udvalgte udlejere af motorhomes i USA.

Find autocamper tilbud USA

Autocamper tilbud USA – spar penge ved at benytte tilbudskampagner.

Ferie i autocamper er sjældent en billig ferieform, idet leje af motorhome i USA ift. leje af personbil er dyr. Ved at udnytte de periodiske tilbud kan det dog være muligt at opnå 10 – 50% rabat, og derved behøver ferieformen ikke at slå bunden ud af feriebudgettet.

Udlejningsselskaber afholder løbende specifikke tilbudskampagner, hvor eksempelvis det daglige lejebeløb kan være reduceret, miles-pakker kan være ekstra nedsat, envejsleje kan være gratis osv.

Læs mere om de forskellige udlejere af autocampere i USA

Guide-USA samarbejder bl.a. med søgeportalen Motorhome Republic og her vises alle autocamper tilbud USA i real-tid. Dvs. at såfremt man søger på en specifik leje-periode, hvor et eller flere udlejningsselskaber afholder autocamper udsalg USA, vil disse resultater automatisk blive vist.

Aktuel tilbudskampagne februar 2020:

Motorhome Republic afholder 2020 GLOBAL SALE i februar 2020.

For at gøre brug af autocamper tilbud USA via Motorhome Republic, skal reservationen være foretaget senest 24. februar 2020.

Lejen skal finde sted i tidsrummet 16. februar – 31. december 2020

De aktuelle tilbud på autocamper leje i USA under 2020 GLOBAL SALE varierer ift. både udbydere af køretøjer samt autocamper modeller.

Benyt link til søgeportalen Motorhome Republic og indtast dine søgekriterier for at finde de aktuelle autocamper tilbud USA.

Læs også: Gode råd om kørsel med autocamper

Sådan finder du bedste motorhome tilbud i USA

Benyt Motorhome Republic søgemaskinen for at finde autocamper tilbud USA.

Når du har indtastet dine standardoplysninger i søgemaskinen og afsendt din elektroniske forespørgsel, tager Motorhome Republic direkte kontakt til den pågældende udbyder af autocamper for at få bekræftet, at den ønskede autocamper er ledig.

Herefter får du bekræftelse retur på e-mail med enten OK for den ønskede leje eller et tilbud på en lignende leje, såfremt din forespurgte autocamper ikke er ledig. Herefter kan bookingen afsluttes – eller du kan foretage en ny søgning samt sende en ny forespørgsel, såfremt den alternative leje ikke ønskes.

Det er naturligvis gratis at søge efter aktuelle priser i Motorhome Republic søgemaskinen.

Relaterede artikler: