Sammenlign biludlejningsselskaber i Fort Lauderdale, Florida

Blandt de mest populære dansker-destinationer i USA er Florida det største hit, og derfor indtager billeje Fort Lauderdale Lufthavn førstepladsen målt på antallet af biludlejninger til feriegæster fra Danmark.

Tip: Aktuelt har DiscoverCars meget konkurrencedygtige priser i Fort Lauderdale.

Billeje Fort Lauderdale Lufthavn – anbefalinger og tips

Mens man ved vest-øst/øst-vest kørsel på tværs af stater som regel vil være nødt til at betale gebyr for envejsleje, er der mellem Florida-lufthavne som regel gratis envejsleje (no one way rental charge) fra ét eller flere selskaber. Bemærk at envejsgebyr ved billeje Fort Lauderdale Lufthavn er indregnet i den samlede lejepris ved søgning på www.guide-usa.dk .

Flere tips om envejsleje i Florida.

Man kan sågar være heldig at finde gratis envejsleje til Georgia eller Alabama, som er de to stater, som grænser op til Florida.

Jeep Compass Rental Car Florida

Billig SUV-leje – lej den nye Jeep Compass hos Fox Car Rental eller Dollar.

Normalen er dog at der over større afstande skal betales et gebyr for aflevering af lejebil på en anden destination (lufthavn eller bykontor).

Forsikring er let og ligetil ved USA billeje. Der er generelt ikke brug for ekstra selvrisiko-forsikring ved booking af bil fra Europa (online booking). Vil man gerne have mest mulig dækning, er det billigst at tegne selvrisiko-forsikring; også kaldes skadesrefusionsforsikring, ved booking (tilbydes altid ved booking på www.guide-usa.dk).

Se mere om forsikrings-termer i USA samt vores anbefaling til om man skal tegne ekstra forsikring af udlejningbil i USA.

Fort Lauderdale Lufthavn – hvilke biler kan man leje?

Florida har et fantastisk klima, og der er al mulig grund til at overveje at leje en Ford Mustang Convertible ved besøg i staterne. Dels er cabriolet billeje billigt (i forhold til alle andre lande i Europa) og dels er den nye Ford Mustang en fremragende bil. Husk den naturlige begrænsning på bagageplads og antal passagerer ved cabriolet-leje.

Se mere om cabriolet-leje i USA (bagageplads, bil-modeller m.m.)

Mustang Roadtrip Rental Car USA

Mustang Convertible – denne åbne amerikanerbil ‘is as good as it gets’.

Mustangen kan bookes hos eksempelvis Avis eller Dollar.

Skal man op i en stor SUV med god plads til 5 personer og bagage, er der ved billeje Fort Lauderdale ufthavn en lang liste af muligheder.

Check Avis og Budget, som ofte har en velvoksen Ford Edge fra ca. 2000 kroner for en uges USA billeje i lavsæsonen.

Er man på udkig efter at leje en rigtig stor SUV, er Sixt i Fort Lauderdale Airport ofte parat med det bedste tilbud. Vi har set Chevrolet Tahoe med 7-sæder fra under 2200 kroner for en uges USA billeje i lavsæsonen.

Chevrolet Tahoe Rental Car

Chevrolet Tahoe er en 5-meters SUV (og lidt til) – billig stor bil til leje i Florida fra eksempelvis Sixt.

Se mere om de forskelle i SUV bilstørrelse.

Hollywood i Florida – tæt på lufthavnen

Lufthavnens officielle navn er Fort Lauderdale-Hollywood International uden at den på nogen måde er ‘connected’ med Hollywood i Los Angeles, Californien.

Se mere om byen Fort Lauderdale, der også går under navnet ‘Amerikas Venedig’.

Se også den officielle hjemmeside for byen.

Hollywood, Florida er en by med 150.000 indbyggere mellem Fort Lauderdale og Miami.

Fort Lauderdale Airport har den internationale forkortelse FLL.

Relateret artikel:
Florida vejret