Billeje Washington Dulles Lufthavn | Gode råd om biludlejning | Personlig rådgivning

Washington Dulles International Airport ligger faktisk ikke i Washington DC, men derimod i staten Virginia. Lufthaven anvender forkortelsen IAD. Afstand til New York City fra Dulles Airport er godt 400 km/260 miles – svarende til ca. 4,5-5 timers kørsel.

Washington Lufthavn kort - Dulles Airport

Kort over Washington Dulles Airport – IAD

Dulles lufthavnen er den vigtigste Washington lufthavn for international trafik.

Se direkte flyruter fra Danmark til USA.

De to øvrige lufthavne (Baltimore-Washington og Ronald-Reagan Washington) tæt på den amerikanske hovedstad har begge vokset sig større end Washington-Dulles på antal af indenrigsruter og samlet antal passagerer.

Billeje Washington Dulles Lufthavn – gode tilbud på minivan med 7 sæder

Guide-USA anbefaling: Lej en pæn stor bil i Washington-Dulles. Priserne er generelt lidt lavere end i de store New York lufthavne, og der er især gode tilbud i mellemklassen i populære bilklasser, som personbiler, minivan og SUV.

Ét af de billigste Washington billeje-tilbud, vi har set, er Europcar minivan leje af Kia Sedona. Bilmærket er måske ikke så eksklusivt, men der er masser af udstyr og god plads i den nye Kia Sedona, som af og til kan lejes for 2300-3000 kroner per uge. Denne pris får de populære og meget mindre compact SUV, som Toyota RAV4 eller Ford Escape til at se lidt ‘dyre’ ud til priser mellem 2100 og 2800 kroner.

Kia Sedona 2019

Kia Sedona – et godt tilbud fra Europcar i Washington Lufthavn.

En 7-personers Kia Sedona er en stor bil med skydedør og oceaner af bagageplads. I sådan en slæde er der masser af kræfter til rådighed med (som standard) en kraftig 3,3 liter V6 motor med 276 hestekræfter og 6-trins automatgearkasse. Bilen trækker på forhjulene og er utrolig letkørt.

Se mere på Kia-USA siden.

En Kia Sedona med 7 sæder er en perfekt langtursbil til hele familien. Vil man gerne have noget lidt mere sportsligt og kan nøjes med 5 sæder, anbefaler vi Ford Edge SUV  fra eksempelvis Budget eller Avis. Husk at skal man køre langt i USA, er der altid brug for en kapabel bil af en vis størrelse.

Ved søgning på billeje Washington Dulles lufthavn findes der naturligvis også mindre biler til leje, men besparelsen er, som altid ved USA billeje, minimal i forhold til øget komfort i en stor bil eller SUV. Bedste lille mellemklasse-lejebil er en Toyota Corolla eller Nissan Sentra.

Nissan Sentra USA

Nissan Sentra sælger dårligere end forventet i USA – og det er synd, for ny model er god til prisen.

Mange biludlejere har fået ‘smidt en stak Nissan Sentra i nakken’ til meget lave priser. Vi anbefaler at booke denne bilmodel, hvis muligt, og undgå Ford Fiesta, Chevrolet Spark og lignende meget små biler til stort set samme lejepris. Check tilbud på Dollar billeje – her er en Nissan Sentra ofte billigst.

Billeje Washington Lufthavn – hvilket biludlejningsselskab skal man vælge?

Dollar, Europcar og Thrifty har ofte de bedste tilbud på billeje i Washington Dulles Lufthavn.

Fra Thrifty kan eksempelvis ofte booke en Ford Fusion. Denne 4,80 meter lange bil bliver omtalt som en small sedan i USA, men det skal man ikke lade sig narre af. Ford Fusion (samme bil som Ford Mondeo i Europa) er en rigtig god rejsebil med plads til 4-5 personer og bagage.

Thrifty har Ford Fusion til priser fra omkring 1500 kroner per uge. Alt under 2000 kroner per uges Washington Dulles billeje i denne klasse er en god deal.

Ford Fusion 2019

Ford Fusion – ikke nyeste model længere og derfor ofte billig at leje.

Lej stor SUV – masser af muligheder og ofte gode tilbud på billig amerikanerbil

Der kan herske lidt ‘forvirring’ om prissætning på SUV biler i USA.

Ved billeje Washington Dulles lufthavn kan man af og til finde rigtig amerikaner-store SUV lejebiler til priser, hvor man tror, der er tale om en fejl. Nissan er måske ikke det bilmærke, man mest forbinder med stor SUV leje i USA, men check alligevel priserne på leje af en Nissan Armada SUV.

Nissan Armada 2019

Anbefaling stor SUV leje: ‘Nissans Toyota Landcruiser’ er veludstyret og virkelig ‘value for money’.

Nissan Armada er i samme klasse som Chevrolet Tahoe, Chevrolet Suburban, Ford Expedition og GMC Yukon. Der er således tale om en Full-Size SUV. Armada’en hed tidligere Nissan Patrol og er én af de bedste biler i full size SUV klassen. Den produceres naturligvis i USA.

Se også: Valg af SUV størrelse lejebil.

Den nye Nissan Armada blev introduceret i 2016 og har således fordelen af at være blandt de absolut mest moderne biler i full size SUV klassen. De kæmpestore Chevrolet og Ford SUV-biler får talrige facelifts og detailændringer, men fornys ikke så ofte.

Den fuldfede nye Nissan Armada har som standard alt i sikkerhedsudstyr, navigation, parkeringsfølere og dertil en 5,6 liter V8 motor på 390 hestekræfter. Det rækker til at lægge fra land i ‘næsten-Mustang’ tempo 0-100 km/t på under 7 sekunder. Måske endnu mere imponerende er at den klarer en 1/4 mile på 15 sekunder. Det må man selvfølgelig ikke i en lejet bil, men det er da rart at vide at den kan 😉

Vi har set Nissan Armada hos Dollar billeje i Washington Dulles Lufthavn fra under 3200 kroner per uge.

Relaterede artikler og links:

Washington’s Birthday – Presidents’ Day

Find billigste billeje i USA