Lej bil i Houston George Bush Intercontinental Airport – IAH

Texas næststørste lufthavn efter Dallas-Fort Worth er Houston Airport (også kaldet George Bush Intercontinental Airport).

Houston Lufthavn er på størrelse med Kastrup i København. Med beliggenhed 37 km nord for Houston centrum er der stor søgning på billeje Houston Lufthavn.

Den ligger mellem Interstate Highway 69 og Interstate Highway 45. Hardy Toll Road har også forbindelse (express road) fra Houston centrum til Houston Airport, men bemærk at der kræves EZ TAG betalings-sensor for at benytte Hardy Toll Road.

Biludlejning er billigt i Houston Airport – IAH, som udover forretningsrejsende også bruges af et betydeligt antal turister.

Lej Ford Mustang Cabriolet

Man kan sagtens køre USA tyndt i en åben Ford Mustang.

Lej eksempelvis en Ford Mustang Cabriolet i Houston Lufthavn fra omkring 2000-2200 kroner per uge med fri kilometre. Priserne kan svinge lidt med sæsonen, men generelt er billeje-priser i Houston Lufthavn meget stabile. Budget og Alamo har gerne nogen af de bedste tilbud. Man kan også ske at få en Chevrolet Camaro Cabriolet ved booking af Mustang – af og til gives der valg ved skranken.

Se også: Lej billig cabriolet/convertible 

Billeje Houston Lufthavn

Bemærk at der er forskel fra selskab til selskab på, om bilen afhentes ved terminalen i Houston Lufthavn eller om man skal en tur med gratis shuttle bus for at komme úd til eksempelvis Europcar USA. Netop Europcar har nogen af de bedste tilbud på SUV biler; eksempelvis Toyota RAV4. Se mere om afhentingssted på det givne tilbud inden booking.

Toyota RAV4 billeje

Masser af SUV lejebil for pengene i en Toyota RAV4 – eksempelvis fra Europcar.

I de mindste bilklasser er billigste lejebil i Houston Lufthavn ofte muligt at booke fra omkring 1000 kroner per uge (Toyota Yaris, Ford Fiesta, Chevrolet Spark eller lignende). Der er gerne rigtig gode tilbud fra Dollar, Alamo og Europcar.

Husk at man generelt ikke sparer meget ved at leje en lille bil i USA.

Af og til er Alamo billigst, hvis man indregner prisen for ekstra chauffør på længere lejeperioder. Med ca 8-15 USD i ekstra-betaling (gebyr) per dag for ekstra chauffør, kan det betale sig at holde øje med tilbud, der indeholder gratis ekstra chauffør.

Se også: 10 tips til kørsel i USA.

Bemærk også at man altid kan aflyse og genbooke uden beregning indtil 24 timer før lejens påbegyndelse. For at være sikker på at bookingen bliver effektueret, anbefales det dog altid at foretage booking 2-3 dage før ankomst til lufthavnen. I princippet kan man booke online en time før afhentning, men er der mangel på biler i en given bilklasse – eksempelvis cabriolet eller minivan, er det ærgeligt at skulle nøjes med en anden type bil end planlagt.

Se også: Staten Texas.