Lej autocamper i Californien – find bedste pris via søgemaskine for motorhome.

Find og book motorhome i Californien

De imponerende naturområder i den vestlige del af USA er som skabt til ferie i et motorhome. Lej autocamper i Californien og oplev eksempelvis Yosemite National Park i Sierra Nevada bjergkæden eller tag turen nordpå op til Redwood National State Parks, hvor de enorme Redwood træer hersker.

Lej autocamper i Californien

Lej autocamper i Californien – her en Class B campervan ved Stillehavskysten.

I Californien finder man alle de store og kendte udlejningsselskaber for autocamper, og ligeledes en del mindre udlejere, som har specialiseret sig i udlejning af motorhomes i den vestlige del af USA.

Læs mere om udlejere af autocampere i USA

De mindre udlejningsfirmaer inkluderer eksempelvis:

  • Best Time RV Rental – Selskabet har hovedsæde i Las Vegas, men har derudover udlejning i Los Angeles, San Francisco og Phoenix. Best Time tilbyder udlejning af både Class B og C køretøjer samt en Jeep Explorer med telt på taget.
  • Jucy Rentals – Jucy er et af mange udlejningsselskaber, som oprindeligt startede i New Zealand. I USA har Jucy udlejningssteder i Las Vegas, Los Angeles og San Francisco (ved Oakland lufthavn). Jucy har specialiseret sig i udlejning af mindre Class B campervans.

Læs om størrelse på autocamper i USA

Hvad skal man se i autocamper i Californien

Lej autocamper i Californien og fokuser på de store naturoplevelser. Besøg de imponerende naturparker: Yosemite National Park, Redwood National State Parks, Death Valley National Park, Sequoia and Kings Canyon National Park, Joshua Tree National Park samt Lassen Volcanic National Park. Oplev også den ikoniske kystvej ud til Stillehavet Highway 1 – både nord og syd for San Francisco.

Autocamper envejsleje – lej autocamper i Californien

Alle autocamper udlejningsselskaber i Californien tilbyder envejsleje mellem deres lokationer. Det er populært at vælge envejsleje fra eksempelvis San Francisco til både Los Angeles og San Diego i det sydlige Californien. Mange vælger ligeledes at leje autocamper i Californien og returnere køretøjet i Las Vegas i Nevada.

Priserne varierer en del på envejsgebyr for autocamper. Flere selskaber kører i perioder kampagner, hvor de tilbyder gratis eller evt. 50% rabat på envejsleje. Ellers ligger gebyr for envejsleje i Californien generelt mellem $50 og $400 – ofte er gebyret højest ved leje af de store Class A motorhomes.

Kører du tværs over USA med autocamper fra San Francisco til eksempelvis New York kan envejsgebyret blive en del højere – op til $800. Du vil dog ligeledes kunne finde attraktive kampagnepriser på både daglig leje og envejsgebyr, når du lejer autocamper i Californien over en længere periode.

Ved at benytte søgemaskinen øverst på siden får du automatisk søgeresultater, som indeholder diverse gældende rabatkampagner fra de forskellige udlejere af autocampere i Californien.

Relaterede artikler: