Lej autocamper i New York – find bedste pris via motorhome søgemaskine

Søg motorhome i New York fra mange udlejningsselskaber

Flere og flere kombinerer storbyoplevelser i USAs største by med naturoplevelser i et motorhome under deres ferie i det østlige USA. Lej autocamper i New York og oplev eksempelvis den formidable natur i New England, de kæmpe vandfald ved Niagara Falls eller tag tilbage i tiden og besøg Amish-folket i Lancaster County i Pennsylvania.

Læs artiklen: Overnat i autocamper tæt på New York City

lej autocamper i New York

Lej autocamper i New York – kombiner storbyferie med naturoplevelser.

Endnu en god grund til at leje autocamper i New York er, at det ofte er muligt at flyve billigt til den populære storby på østkysten af USA for derfra at påbegynde sin tur i eget motorhome.

Læs også: Hvilken autocamper størrelse skal man vælge?

I New York er det muligt at finde alle de kendte autocamper udlejningsselskaber, og pga. byens veludbyggede offentlige transportsystem er det nemt at komme til og fra udlejningslokationerne, som ligger lidt udenfor storbyens pulserende liv.

Vær også opmærksom på at flere af udlejningsselskaberne tilbyder gratis afhentning og returnering til/fra hotel og lufthavn i New York.

Læs mere om de forskellige udlejere af autocampere i USA.

Autocamper envejsleje – lej autocamper i New York

Alle de større udlejningsselskaber af motorhomes tilbyder envejsleje fra New York til det midt-vestlige USA samt helt over til Californien.

Priser på envejsgebyr på autocamper kan variere en del. Flere selskaber kører i perioder kampagner, hvor de tilbyder gratis eller evt. 50% rabat på envejsleje.

Typisk ligger gebyret for envejsleje fra New York til eksempelvis Denver mellem $300 og $800 – ofte er gebyret højest ved leje af de store Class A motorhomes.

Ved at benytte søgemaskinen øverst på siden får du automatisk søgeresultater, som indeholder diverse gældende rabatkampagner fra de forskellige udlejere af autocampere i USA.

Lej autocamper i New York billigere end i Los Angeles

Efterspørgslen efter autocamperleje i New York er generelt mindre end eksempelvis i Californien, og vores prissammenligninger vedrørende leje af autocamper i henholdsvis Los Angeles og New York viser da også en prisforskel på op til 20% i New Yorks favør.

Benyt søgemaskinen øverst på siden for at finde gode tilbud på leje af autocamper i New York.

Relaterede artikler: