Overnat i autocamper tæt på New York

Selvom “autocamper” og “New York City” ikke umiddelbart lyder som et godt match, er det faktisk muligt at finde adskillige campingpladser for autocampere tæt på storbyen. Book i god tid for at være sikker på en plads!

autocamper tæt på New York

Autocamper tæt på New York City – Liberty Harbor RV Park.

Populært at kombinere storby med naturoplevelser på østkysten af USA

De senere år har flere og flere danskere på storbyferie i New York kombineret storbyoplevelser med autocamperleje på østkysten af USA.

Især er det populært at starte med at udforske metropolen New York City for derefter at nyde den nordøstlige del af USA i en lejet autocamper med al den frihed og luft til impulsivitet, som denne ferieform opfordrer til.

Mange, som lejer autocamper i New York, tager eksempelvis på en oplevelsesrig tur til Boston via naturskønne veje og områder gennem Connecticut og Rhode Island.

New England er et imponerende område med storslået natur og forskelligartede landskaber, som inviterer til at gøre mange stop undervejs for at nyde den utæmmede natur.

Find og lej autocamper i New York

Campingpladser tæt på New York City

Herunder listes nogle af de mest populære campingpladser for autocamper tæt på New York City:

Liberty Harbor RV Park, Jersey City, New Jersey

Umiddelbart på den anden side af Hudson River – overfor Lower Manhatten – i Jersey City finder man Liberty Harbor RV Park. Fra denne velbeliggende campingplads er der bl.a. udsigt til Frihedsgudinden og Ellis Island.

Campingpladsen, som reklamerer med at være den tættest beliggende plads ift. New York City, ligger i gåafstand til både undergrundsbane ind til Manhatten samt stoppested for New York Waterway Ferry.

I forhold til typiske priser for overnatning på pladser for autocampere ligger Liberty i den øvre ende – ca. $110 + tax per nat (2020).

Link til Liberty Harbor RV Park

Camp Gateway, Brooklyn

Ca. 20 miles sydøst for centrum af NYC ligger Camp Gateway, som er en campingplads for motorhomes ikke langt fra JKF lufthavnen. På denne plads er der dog ikke mulighed for hverken tilslutning til vand, afløb eller strøm – såkaldte hookups – læs mere i ordliste for autocamper.

Derimod er det et billigt sted at parkere med autocamper – ca. $30 + tax per nat. Der forefindes dump station, hvor beholdere i autocamperen kan tømmes

Link til Camp Gateway, Brooklyn

Eastern Long Island Kampground, Greenport, New York

I Greenport på det østlige Long Island ligger Eastern Long Island Kampground. Med ca. 100 miles ind til New York City kan pladsen ikke siges at ligge tæt på, men da Long Island Expressway ikke ligger langt fra campingpladsen er det forholdsvis nemt at komme ind til attraktionerne i NYC. Pladsen ligger naturskønt blandt træer og er kendt for at være meget børnevenlig.

Pladsen inkluderer bl.a. swimmingpool, legepladser mv. Priser for autocamper $50 – $70 per overnatning (dyrere ifm. højtider).

Link til Eastern Long Island Kampground

Black Bear Campground, Florida, New York

En meget veludstyret campingplads med en meget naturskøn beliggenhed finder man på Black Bear Campground i byen Florida. Campingpladsen ligger ca. 60 miles nordøst for New York City, og der er mulighed for at tage offentlig transport ind til metropolen via den nærliggende by Harriman – ca. 17 miles fra byen Florida.

Det er ligeledes muligt at tage med på guided bustur til NYC direkte fra Black Bear Campground. I højsæsonen maj-oktober arrangeres sightseeing-ture til NYC to gange om ugen.

Den moderne campingplads inkluderer bl.a. swimmingpool, legeplads, pool-borde, bordtennis mv. Priser for autocamper $70 – $100 per overnatning.

Link til Black Bear Campground

New York City North/Newburgh KOA, Plattekill, New York

Længere nordpå ift. Black Bear finder man tæt på byen Plattekill campingpladsen New York City North/Newburgh KOA. Den største sammenslutning af privatejede campingpladser i Nordamerika hedder KOA – Kampgrounds of America, og KOA-pladserne er kendt for god standard og ikke mindst børnevenlighed i form af stort udbud af aktiviteter for børn.

Også fra Newburgh KOA arrangeres guidede heldagsture til New York City – busser afgår fra campingpladsen.

Priser for autocamper tæt på New York: $50 – $80 (kan være dyrere ifm. højtider).

Link til New York City North/Newburgh KOA

Relaterede artikler om leje af motorhome i USA: