3LikeHome USA – Fri roaming i USA med telefoni og mobildata

3LikeHome USA er et dansk fri roaming koncept, der er inkluderet i de fleste mobil-abonnementer fra det danske mobilselskab 3. Konceptet 3 Like Home er specifikt målrettet danske rejsende i udlandet.

Et abonnement med fri roaming i USA er meget fordelagtigt at have, når man rejser til USA. Dermed kan man ringe, sende sms/mms og benytte mobildata (internet) uden ekstra omkostninger.

Se priser og bestil 3 abonnement med 3LikeHome her.

3LikeHome USA fri roaming

Få fri roaming i 73 lande inkl. USA og Canada med 3LikeHome USA.

Brug dansk mobiltelefon i USA til samme pris som i Danmark

I EU kan må nu om dage rejse til øvrige EU-lande med sit “normale” mobil-abonnement uden at risikere store ekstraregninger for roaming. Dette er imidlertid IKKE tilfældet, når man rejser til USA, Canada eller andre lande, der ikke er medlem af EU.

Med 3LikeHome kan 3’s privat- og erhvervskunder bruge deres smartphone i USA (og 72 øvrige lande) til samme pris som i Danmark.

Det er også smart at kunne benytte mobildata til GPS-Apps som Waze og lignende.

Dansk mobil-abonnement med fri roaming i USA

Flere danske mobilselskaber tilbyder nu mobil-abonnementer med gratis roaming i USA som en del af abonnementet.

Mobilselskabet 3 var det første danske teleselskab, der lancerede fri roaming i USA brandet som 3LikeHome USA.

Hvad er 3LikeHome? – Se priser på fri roaming USA abonnementer fra 3 Mobil

3 Like Home blev introduceret af mobilselskabet 3 ultimo 2015 – i første omgang med fri roaming i 28 lande i verden – herunder USA, Puerto Rico samt Amerikanske Jomfruøer (også kendt som Dansk Vestindien).

3LikeHome er per 2022 udvidet til at omfatte 73 lande i verden, og der er op til 25GB mobildata inkluderet i de 73 aktuelle 3LikeHome lande. Alle abonnementer omfatter Fri Tale/SMS.

Senest er Dubai, Abu Dhabi og resten af Forenede Arabiske Emirater samt Bosnien-Hercegovina, Kosovo, Montenegro, Nordmakedonien og Serbien blevet omfattet af fri roaming fra 3 Mobil.

Konceptet 3LikeHome er aktuelt inkluderet i alle 3Mobil Fri Tale abonnementer, og får gode anmeldelser.

Pris 3 Udland med gratis roaming i USA – abonnementer

Fri tale med op til 25 GB uden for EU (herunder USA):
Pris 125 kr. per måned.

Bemærk at alle 3 Fri Tale abonnementer nu inkluderer 25 GB uden for EU, så der er ikke grund til at købe et dyrere abonnement med mindre man har også behov for et større dataforbrug i Danmark eller EU.

Se de forskellige 3 abonnementer med 3LikeHome inkluderet her.

Bemærk at man ikke skal vælge et abonnement, der specifikt omfatter fri roaming og mobildata i USA. Alle abonnementer der markedsføres som Fri Tale inkluderer 3LikeHome i samtlige 73 lande.

3 Like Home betingelser:

3LikeHome betyder at i 3LikeHome-lande er sms/mms og fri tale til/fra danske og til lokale numre samt dataforbrug inkluderet – dog maks. 25 GB data pr. SIM-kort i 3LikeHome lande pr. regningsperiode. I 3LikeHome lande uden for EU kan du sende sms/mms og ringe til/fra danske numre og til lokale numre i landet i maks. 30 sammenhængende dage. Se inkluderede lande på 3.dk/3likehome.

Bemærk også at 3 ofte har særlige tilbud som for eksempel gratis oprettelse og ekstra data inkluderet i EU. (kan være relevant ved øvrige rejser)

Hvad er 3Family?

3Family fra 3 er ligeledes inkluderet i alle 3LikeHome abonnementer. Bemærk at 3Family tidligere hed 3Deling.

Med 3Family kan du dele data med resten af familien. Én datapulje, én regning – det er nemt, enkelt og overskueligt, og samtidigt er der penge at spare.

Læs mere om 3Family.

Relaterede artikler og links

VPN anbefaling til sikker brug af gratis WiFi

Mobiltelefon, data og WiFi i USA