Lej autocamper i Salt Lake City – find bedste pris via søgemaskine for motorhome

Find og book motorhome i Salt Lake City – tæt på Yellowstone Nationalpark

Salt Lake City – hovedstaden i delstaten Utah – er et godt udgangspunkt, når du skal på tur i autocamper i USA og udforske de imponerende naturområder i Utah, Wyoming, Idaho og Colorado. Lej autocamper i Salt Lake City og du er eksempelvis kun 4-5 timers kørsel fra Yellowstone Nationalpark.

Lej autocamper i Salt Lake City

Lej autocamper i Salt Lake City – her et motorhome C-25 fra El Monte.

En af de helt store fordele ved at leje motorhome i Salt Lake City er, at man sparer mange timer og kilometer, når autocamper ferie i USA går til nogle af de populære naturseværdigheder i det vestlige USA.

Læs mere om nationalparker i USA

I forhold til at leje motorhome i eksempelvis Los Angeles og San Francisco er du med udgangspunkt fra Salt Lake City meget tættere på både Zion, Bryce, Arches, Monument Valley og Yellowstone.

Herunder angives ca. køretider fra Salt Lake City til henholdsvis:

Zion Nationalpark i Utah: 4 timer

Bryce Canyon N.P. i Utah: 4 timer

Arches Nationalpark i Utah: 4 timer

Yellowstone Nationalpark i Wyoming: 5 timer

Monument Valley i Utah+Arizona: 6 timer

Udlejere af autocampere i Salt Lake City

Antallet af udlejere af motorhomes i Salt Lake City er mindre end i de mere populære udlejningsbyer i det vestlige USA – Los Angeles, San Francisco og Las Vegas.

Læs mere om udlejere af autocampere i USA

Lej autocamper i Salt Lake City fra følgende udlejningsselskaber:

Lost Campers
Den billigste leje af motorhome i Salt Lake City finder du ved udlejningsselskabet Lost Campers. Selskabet er den eneste udlejer af de små populære campervans, som også benævnes Class B motorhome.

Campervan Salt Lake City

Lej autocamper i Salt Lake City – her en campervan fra Lost Campers.

Når man lejer campervan ved Lost Campers, er der inkluderet 100 miles per dag, og det betyder at antallet af miles-pakker, som man skal tilvælge er begrænset ift. øvrige selskaber, hvor der ikke er inkluderet miles per dag.

Er man blot 2 personer, og ønsker at leje en billig campervan, som køres (og parkeres) som en personbil, er et køretøj fra Lost Campers et godt valg.

Cruise America
Det største udlejningsselskab for Class C motorhomes i USA er Cruise America. Selskabet har udlejningsdepoter over det mest af USA, og naturligvis også i Salt Lake City.

Deres køretøjer kan være af ældre dato, og ligeledes inkluderer deres autocampere ikke den ofte efterspurgte udvendige solskærm, som gør at man kan sidde udenfor i skygge, mens solen bager.

Læs også – Ordliste ved autocamper leje USA

Normalt er der ikke inkluderet udstyrspakker og miles-pakker i standardlejen ved Cruise America, men der køres af og til tilbudskampagner, hvor miles eller udstyr kan være en del af tilbuddet.

Når man har indtastet søgekriterier (afh.+afl. lokation og tidsperiode) i søgemaskine øverst på denne side, bliver evt. aktuelle tilbud automatisk vist som søgeresultater ved de enkelte udlejningsselskaber.

El Monte RV
Den 2. største udlejer af autocampere i USA – El Monte RV – har ligeledes udlejning af motorhome i Salt Lake City.

El Monte autocamper

El Monte autocamper – lej motorhome i Salt Lake City.

Udlejningsselskabet El Monte RV udlejer både Class C motorhome samt de store Class A, som kan være helt op til 34 feet lange.

Class C modellerne findes i størrelser fra 22 feet til 31 feet, og alle inkluderer praktisk udvendig solskærm. Lejer man den store 31 feet lange Class C motorhome kommer den i en version med to slide-outs.

Læs mere om udstyr mv. i artiklen Hvilken autocamper størrelse skal man vælge

Relaterede artikler: