Billeje Kona Lufthavn Hawaii – anbefaling billigste lejebil

Vores anbefaling: Billig billeje Kona Lufthavn

At finde billig billeje Kona lufthavn, Hawaii er i høj grad et spørgsmål om at booke lejebil i god tid.

Kona er den største lufthavn på The Big Island. Se også: billeje på Maui, Kauai, Oahu og i Hilo Lufthavn på Hawaii.

Se anbefalinger, tips og gode råd til at booking af billig billeje i Kona Lufthavn på Hawaii. I vores anbefalinger nedenfor har vi fokus på ikke at booke den forkerte type lejebil.

The Big Island Hawaii kort

Kona Airport på Hawaii (The Big Island) – og øst herfor Hilo Airport.

Øen Hawaii er med en størrelse på 10.430 km2 at sammenligne med Fyn og Sjælland lagt sammen. Uden en lejebil på Hawaii er det næsten umuligt at komme rundt.

Ford Mustang Convertible 2019

Mest populære dansker-lejebil på Hawaii – Ford Mustang Convertible.

Der er især gode forbindelser fra lufthavne i Californien til Kona Airport. Southwest Airlines og Hawaiian Airlines kæmper om kunderne med billige Hawaii flybilletter efter at Southwest Airlines i foråret-19 gik ind på markedet for low cost flyrejser til Hawaii.

Se også: Flyruter til USA.

Billeje Kona Lufthavn kan bookes hos Alamo, National Car Rental, Avis Rent-A-Car, Budget, Dollar, Thrifty, Sixt, Enterprise, Europcar, Fox, Payless med flere. Der er ikke den store forskel på selskaberne, men Fox og Payless kan af og til være de ringeste valg.

Man kan således på denne destination stort set gå efter pris på lejebil.

Anbefaling af biludlejning i Kona Lufthavn

Generelt bør man overveje om man ikke bare skal give los og leje en Ford Mustang Convertible. Der er 320 liters bagageplads i Mustang’en og det kan derfor sagtens lade sig gøre at feriere på Hawaii med 2-3 personer – og også med fire personer, hvis man rejser ‘let’.

En Mustang cabriolet er fundet til pengene; også selv om man ‘kun’ får en 2,3 Ecoboost med 315 hypper eller en 3,7 liter med ca. den samme power. Bedste lejebil for en familie med børn er dog, naturligvis, en SUV eller en full-size amerikansk minivan.

Glem de små biler til leje på Hawaii. Jo, man sparer måske 500 eller 1000 kroner på en uges Hawaii-billeje fra Kona Lufthavn, men det er ikke værd at sidde og blive irriteret over en Jeep Renegade (virkelig ringe lille SUV med Fiat-gener), Toyota Yaris (fin bil, men kun fin til max 2 personer) eller den absolut dårligste løsning: En Chevrolet Spark/Sonic eller næsten lige så ringe: Chevrolet Cruze.

Skal man spare på Hawaii billeje-budgettet er en Ford Fiesta eller en Toyota Yaris det bedste bud, men en Toyota Corolla i intermediate klassen er langt bedre og kan ofte fås til samme pris, som Fiesta’en.

SUV og minivan leje på Hawaii

Standard minivan-lejebil på Hawaii er en Dodge Grand Caravan.

Denne 5,14 meter lange flyttekasse af en bil er ‘a bit long in the tooth’ teknisk set (introduceret i 2008), men er stadig populær som basal, STOR, udlejningsbil.

Skal man leje en billig stor bil, er en Dodge Grand Caravan (eller Chrysler Town & Country – samme bil) det eneste rigtige. Volkswagen har sågar markedsført ‘flyttekassen’ som VW Routan på nogen markeder.

Dodge Grand Caravan 2019

En minivan til alle formål – Dodge Grand Caravan med masser af plads og typisk 7 sæder.

Hawaii SUV billeje – anbefaling til bedste familiebil (op til 5 personer)

Vores anbefaling til familien på op til 5 personer: Vælg en Ford Edge eller en Hyundai Santa Fe i den lidt større SUV klasse. Sidstnævnte er med stor sandsynlighed ny model, hvilket giver en fordel.

Er man knap så fokuseret på plads er en Toyota RAV4 måske det bedste kompromis, idet en RAV4 ofte er lidt billigere at leje end Ford Edge.

Fordelen ved en Toyota RAV-4 er at den er ny model. Se præsentation af den nye no-nonsense Toyota RAV-4 af YouTube-fænomenet Doug DeMuro:

Here’s why the 2019 Toyota RAV4 is the Best Compact SUV.

Se også: guide til valg af SUV-bilstørrelse ved USA billeje.

Forsikring af lejebil i USA – vigtigt at booke hjemmefra

Booking af USA billeje hjemmefra indebærer store fordele forsikringsmæssigt set.

Alle europæisk kunder får en langt bedre forsikring inkluderet ved booking fra Europa uden at skulle betale ekstra ved skranken.

Se mere om forsikring og USA billeje.

Book altid hjemmefra. Du slipper for at skulle parlamentere om køb af tillægsforsikringer ved skranken og kan altid med ro i sindet blot sige ‘nej tak’ til ekstra forsikringstilbud, når du ankommer til Kona Lufthavn.

Relaterede links:

Hawaii officielle turist-guide.

Book oplevelser på The Big Island.

Where to stay on Big Island – a neighborhood guide