Spar penge på billetter til Disney og Universal i USA – forudbestil billetter med rabat online

Har man besøgt en eller flere af de store forlystelsesparker i USA ved man, at det IKKE er en billig fornøjelse at komme ind i nogle af verdens mest fantastiske underholdningsparker.

spar penge på billetter til Disney og Universal

Spar penge på billetter til Disney og Universal i USA.

Konceptet i eksempelvis Disney World, Disneyland, Universal, SeaWorld mv. er, at når man først har købt den forholdsvis dyre indgangsbillet, er alle forlystelser og seværdigheder frit tilgængelige.

En enkelt voksenbillet kan nemt koste op til $130 og derover – blot for indgang til en enkelt forlystelsespark en enkelt dag.

Køb entrebillet via Undercover Tourist og spar penge på billetter til Disney og Universal i USA

Der er mulighed for at finde billigere billetter til Disney og Universal via billetsiden Undercover Tourist, som er et site, som siden år 2000 har specialiseret sig i at tilbyde rabat på indgangsbilletter til eksempelvis:

Undercover Tourist er godkendt af både Disney, Universal, SeaWorld, Legoland m.fl. til at sælge deres entrebilletter – og det er således helt originale entrebilletter, som man køber via hjemmesiden.

De nedsatte priser, som Undercover Tourist kan tilbyde, er pga. deres store promovering af de kendte forlystelsesparker, og det er ligeledes en administrativ hjælp for parkerne at Undercover Tourist står for en del af billetsalget. Disney, Universal, Seaworld m.fl. uddelegerer således en del af billetsalget til Undercover Tourist og i den forbindelse tilbyder de sitet fordelagtige priser på forskellige entre-kombinationerne til parkerne.

Hvor stor rabat på billetter til Disney og Universal?

Der er naturligvis forskel på hvor meget man kan spare på de forskellige billettyper – både afhængig af højsæson/lavsæson, antal dage man har brug for entre, samt afhængig af, om man eksempelvis har brug for fleksible entrebilletter, som giver adgang til flere temaparker på den samme dag.

Eksempler på rabat på billetpriser via Undercover Tourist i 2023: 

  • Universal Orlando: 2-dages Park til Park billet + en extra gratis dag: spar $53 ift. normal entre
    De $53 rabat er i forhold til normal voksen entrepris 3 dage til både Universal Studios og Islands of Adventure (Park til Park billet). Billetten med 3-dages adgang til Universal Orlando gælder i en periode på 7 dage. Behøver således ikke være 3 dage i træk, at man besøger Universal.
    Prisen ved Undercover Tourist er $298 (billigste mulighed).
  • Disneyland Anaheim, Californien: 3-dages Park Hopper billet: spar $23 ift. normal pris
    De $23 rabat er i forhold til en identisk 3-dages voksen entrebillet købt via Disney hjemmesiden til både Disneyland og Disney California Adventure Park (Park Hopper billet). Billetten med 3-dages adgang til både Disneyland og Disney California Adventure Park gælder i en periode på 14 dage, og inkluderer adgang til én Magic Morning. Magic Morning betyder adgang til Disneyland 1 time inden normal åbningstid med mulighed for at undgå køer ved udvalgte forlystelser. Billetpris ved Undercover Tourist er $396.

Alle priser på billetsiden Undercover Tourist er inklusiv lokal skat (sales tax) og moms (VAT).

BEMÆRK: Når man sammenligner priser på eksempelvis Universal’s hjemmeside, skal man være opmærksom på at de annoncerede priser oftest er uden sales tax. Det betyder, at der bliver lagt mellem 5% og 7% oven i prisen, når man når frem til betalingssiden.

Generelt er der mest at spare på flere dages-billetter til forlystelsesparkerne via Undercover Tourist, men dags-billetter til eksempelvis Disney, Universal og Legoland, Florida kan der også være rabat på i løbet af året.

Relaterede artikler og links

Find og book alverdens oplevelser i USA via Get Your Guide