Vores februar Europcar billeje Las Vegas best buy falder uden for normal amerikansk logik.

I USA er en SUV en stor, imponerende bil med god frihøjde, brede døre, plads til vovse og byggematerialer (også samtidig), masser af kopholdere og en kraftig motor på mindst 3000 kubikker.

En rigtig amerikaner-SUV skal med andre ord helst have en V8 under hjelmen (eller til nød en V6) for at være det helt rigtige.

Til gengæld er køreegenskaber knap så vigtige for amerikanerne, og benzinforbrug? – well, så køber man vel ikke en SUV, og man kan da altid parkere en bil på 5-6 meters længde i USA uden problemer.

Hyundai Santa Fe car rental

Den store Hyundai med plads til hele familien.

Overraskende er det at man her på siden kan leje en næsten amerikaner-stor SUV-bil fra omkring 3000 kroner for to uger. Denne Hyundai SUV er tillige relativ benzinøkonomisk – ikke mindst fordi den ‘nøjes’ med en 2,4 liter benzinmotor med ‘kun’ 4 cylindre – og imponerende 185 hestekræfter i standardversionen (som man altid vil få ved leje af bil i USA).

En Ford Edge kører bedre, og kan bookes for lidt/noget højere pris hos Avis/Budget.

Check priser på leje af SUV i Las Vegas

Hyundai Santa Fe er med SFAR udlejningskode hos Europcar. Denne SIPP code (international klassifikation af lejebiler) står for Standard SUV (benzin) med automatgear og air condition.

Hyundai Santa Fe – Europcar billeje Las Vegas til lavpris via Advantage

Den mellemstore Hyundai Santa Fe fås hos Europcar billeje i USA i bilstørrelse midsize eller intermediate SUV.

Siden Europcar endnu ikke ved denne artikels udarbejdelse er tilstede med eget kontor i Las Vegas Lufthavn – LAS (McCarran International Airport) udleveres biler booket hos Europcar USA i Las Vegas lufthavn via udlejningsformaet Advantage Rent A Car. Dette er én af de billigste biludlejere i USA og samtidig ét af de mindste selskaber.

Prisen for en Hyundai Santa Fe i dette februar-tilbud var kun 555 USD for 15 dages leje. Det svarer til omkring 3300 kroner ved kurs USD/DKK på 6.

Se også artikel om hvorfor det netop nu er billigere at rejse til USA:
Det har aldrig været billigere at rejse til USA – dollarkurs under 6 kroner.

Regner man prisen ud med aktuel dollarkurs mid-februar-18 er der således tale om en efter danske forhold stor SUV til lige omkring 1500 dansker kroner per uge.

Se også: Vælg bilstørrelse ved USA billeje (SUV)

Der var (som altid ved billeje USA) fri kilometre inkluderet i lejen. Én af grundene til den specielt billige Las Vegas lufthavn lejebil var at pickup og drop-off var samme lokation (Las Vegas Airport). Af og til kan man dog finde tilbud på envejsleje med lige så gode priser.

Hyundai Santa Fe bagageplads

Hyundai Santa Fe bagagerum. Lej familiebil med god bagageplads i USA.

En Hyundai Santa Fe er en stor bil med et pænt stort bagagerum på 516 liter. I USA er det ikke rekordsættende, men trods alt en respektabel plads til bagage.

Der var ikke yderligere gebyrer på leje af denne SUV. Bilen var (booket fra Europcar her på siden) fuldt forsikret med ansvar og kaskoforsikring. Kunden valgte ikke at købe ekstra selvrisiko-forsikring.

Se mere om Hyundai Santa Fe på Hyundaiusa.com.

Bemærk at der på nogen lejer (som på denne) er en minimumsalder på 25 år.

Denne artikel er senest opdateret: 25. marts 2019.