Udflugter og guidede ture i Miami

The Magic City i Florida – Miami – er en meget populær ferie-destination for besøgende fra hele verden.

Guidede ture i Miami

Tag på guidede ture i Miami og i det nærliggende Everglades samt Key West.

Udover selve byen med bl.a. Downtown Miami oplevelser, Little Havana, Miami Beach og South Beach er der adskillige interessante udflugter, man kan tage på med udgangspunkt fra Miami.

Guidede ture i Miami

Klik på nedenstående links for nærmere beskrivelser samt booking af udflugter og guidede ture i Miami.

Miami City Highlights Tour med Hotel Pickup
4-timers guidet tur rundt til Miami’s største seværdigheder – inkluderer lokal engelsktalende guide og besøg i bl.a. Art Deco District, Little Havana og South Beach.

Kombi-tur – luftbådtur i Everglades og byrundtur i Miami
8-timers guidet kombi-tur til dels sumpområdet Everglades samt byrundtur til de største seværdigheder i Miami. Tag på tur i propeldrevet luftbåd i Everglades og oplev Miami seværdigheder som Art Deco området, Coconut Grove og Coral Gables.

Kombi-tur – City sightseeing, Biscayne Bay cruise og Everglades airboat
9-timers guidet kombi-tur med masser af oplevelser med både sightseeing i Miami, cruise i den Biscayiske Bugt samt tur i Everglades med propel-airboat. Engelsktalende guide med hele vejen og man får således masser af interessant information i løbet af dagen.

Sejltur i Biscayne Bay

Sejltur i Biscayne Bay.

Miami City Tour + shopping i Bayside + valgfri sejltur i bugten
Oplev det mondæne Miami på denne guidede tur rundt i den fashionable side af The Magic City. Oplev også det flotte udendørsmarked i Bayside med bl.a. flotte kunstnerboder. Valgfri sejllads i Biscayiske Bugt.

South Beach – Segway-tur ved solnedgang
Nyd en Segway-tur ved solnedgang i South Beach. Tag på guidet afslappet Segway tur og oplev solnedgang + nattelivets begyndelse i South Beach.

Speedbåds-sightseeing i Miami
45-minutters tur i ægte Miami Vice stil i en sej speedbåd. Kaptajn og guide på båden viser Miami fra vandsiden, og sejler bl.a. tæt på millionær-øerne Fisher Island og Star Island, hvor bl.a. filmstjerner og multi-millionærer bor.

Miami vandflyver

Oplev Miami fra en vandflyver.

Oplev Miami fra luften i en vandflyver
30 min. flyvetur i vandflyver over Miami. Oplev den flotte Biscayne Bay, og få flotte udsigter af bl.a. millionær-øer og flot Art Deco arkitektur fra luften. Piloten fortæller og guider under flyveturen, som starter og ender i vandet ud for Key Biscayne ved Miami.

Helikoptertur over Miami
Oplev Miami fra luften i en helikopter. 30 minutters flyvetur over alle de kendte seværdigheder og attraktioner i Miami. Man flyver over de kendte øer, Miami’s skyline, South Beach og meget mere. Afgang fra Miami Opa-Locka Lufthavn.

Udflugter fra Miami

Klik på nedenstående links for nærmere info og booking af udflugter fra Miami.

Heldagstur til Key West
På denne guidede heldagstur til Key West kan man opleve den helt specielle caribiske stemning i den afslappede kystby. Et af top-5 seværdighederne i Florida er helt sikkert et besøg værd i denne tilbagelænede amerikanske by. På den imponerende strækning til Key West kører man over ikke mindre en 42 små øer.

Airboat eventyr i Everglades
4½ timers udflugt i Everglades. Oplev det imponerende tropiske vådområde i det sydlige Florida. I en propel-airboat og med en fortællende kaptajn får man indsigt i Everglades specielle fauna og dyreliv.

Airboat i Everglades

Tur med airboat i Everglades Nationalpark – udflugter og guidede ture i Miami.

Kombineret tur med vandflyver og airboat til Everglades
Tag på guidet tur med vandflyver over Everglades og sæt dig derefter til rette i en propel-airboat og oplev det fantastisk sumpområde på nærmeste hold. Guidet besøg i en moderne indianer-lejr inden man tager retur med vandflyver til Miami.

Oplev Everglades med privat guide – med jeep og airboat
5-timers tur til Everglades med egen guide. Via engelsk-talende guide får du dybdegående kendskab til Everglades området med fokus på Big Cypress National Preserve med dets fantastiske natur og dyreliv. Området udforskes dels i jeep og dels i airboat. Mulighed for pick-up ved hotel i Miami.

Øvrige muligheder for udflugter fra Miami:

Spar penge på attraktioner og ture i Miami

Med et Miami Sightseeing Pass kan man spare penge på  bl.a. entrébilletter og ture i Miami. Vælg mellem forskellige rabatmuligheder og spar over 50% på attraktioner og ture.


Miami Sightseeing Pass

Relaterede artikler: