Universal CityWalk Orlando

Universal’s entertainment område CityWalk, som åbnede samtidigt med Islands of Adventure i 1999, går du igennem umiddelbart inden du kommer hen til indgangene til både Universal Studios og Islands of Adventure.

Mange gæster, som har besøgt de to temaparker i løbet af dagen, hygger sig i CityWalk om aftenen og gør brug af de mange restaurationer, barer, butikker, biografer og andre underholdningstilbud, som ligger op og ned af hinanden.

Universal Citywalk Orlando

Om aftenen forsætter festen i Universal CityWalk Orlando.

Find og book overnatning tæt på Universal Orlando.

Nogle af de bedste og mest populære tilbud i CityWalk er nævnt herunder:

Hard Rock Cafe Orlando lå oprindeligt inde i Universal Studios, men rykkede for nogle år siden til CityWalk og blev lagt sammen med live scenen Hard Rock Live. Hard Rock Cafe Orlando er idag verdens største Hard Rock Cafe, og mens du spiser eller fester i HRC lokalerne i Orlando, kan du bl.a. nyde synet af legendariske ting og sager fra musikkens historie.

Hard Rock Cafe Orlando

Verdens største Hard Rock Cafe ligger i Orlando.

The Who guitaristen Pete Townsend’s Gibson Les Paul guitar, Buddy Holly’s berømte sorte briller og nogle af Elvis’ kostumer, som han benyttede under hans optrædender, er blot nogle af de udstillede rock items. I en helt anden boldgade står et stykke af Berlin-muren også til udstilling ved siden af HRC bygningen.

Bob Marley – A Tribute to Freedom er en natklub i Universal CityWalk, som hylder Jamaica og ikke mindst landets reggea-ikon Bob Marley. Mærk stemningen fra Jamaica i dette hyggelige sted, hvor du både kan nyde retter inspireret fra Jamaica, tage en drink i den store bar eller blot sidde og lytte til livemusik til sent på aftenen.

Bob Marley Universal Citywalk Orlando

Indgangen til Bob Marley – A Tribute to Freedom i CityWalk Orlando.

The Groove har de senere år været et af de populæreste dance clubs i CityWalk Orlando. Natklubben med flere etager har hver aften DJ’s, som sætter gang i festen. Minimumsalder er 21 år for at komme ind på The Groove.

The Cowfish Sushi Burger Bar er noget så utraditionelt som en restaurant, som serverer både fortrinlige burgere og fantastisk sushi.

Vivo Italian Kitchen – lige ved siden af Cowfish – serverer herlige traditionelle italienske retter med et moderne twist. Som en god italiensk restaurant har Vivo også en stort udvalg af vine på deres menukort.

Jimmy Buffet’s Margaritaville er den tilbagelænede og afslappede restaurant med alt lige fra traditionelle burgere til rejer i kokosnød.

The Toothsome Chocolate Emporium & Savory Feast Kithchen er en restauration, som især er kendt for sine enorme milkshakes og kæmpe udvalg i lækre desserter. På menuen er ligeledes et bredt udvalg af frokost- og aftenmåltider og du finder ligeledes en lille separat slikbutik.

The Toothsome Chocolate Emporium and Savory Feast Kitchen

Et par lækkerier fra The Toothsome i Citywalk.

Blue Man Group Theatre er en live optræden af “blå mænd”, som blander stand-up comedy, rockkoncert, teater og dance-party under deres festlige forestilling. Over 35 millioner har i løbet af årene oplevet dette imponerende sceneshow.

Universal Studios Store er souvenier butikken, hvor du finder alskens merchandise fra de forskellige temaer i Universals forlystelsesparker. Køb Hermiones tryllestav, Jurassic Park krus, Minion bamser, Transformer figurer og meget meget mere.

Universal Studios Store Orlando

Find dine souvenirs i Universal Studios Store Orlando.

Relaterede artikler og links:

Universal CityWalk, Universal Orlando

Book oplevelser i Orlando