Disney Springs – shopping i Orlando

Det store shopping, restaurations- og entertainment centrum i Walt Disney World Orlando hedder Disney Springs. Det kan bedst betegnes som et kæmpestort udendørs shopping mall med flot arkitektur – med restauranter i alle prisklasser og med en atmosfære, der er tilført noget af Disney’s magi.

Disney Springs Orlando.

Disney Springs Orlando.

Det er gratis at komme ind i Disney Springs – og tilmed parkering er gratis. Vær forøvrigt opmærksom på, at der ikke afgår busser fra Disney Springs til de fire temaparker eller vandparker – så det er ikke muligt at parkere gratis og derefter tage bus til parkerne. Derimod kører der busser, der transporterer gæster fra parkerne og hen til Disney Springs.

Find og book overnatning tæt på Disney World i Orlando.

Hvor ligger Disney Springs?

Disney Springs ligger rundt om en sø og tilbudene til besøgende inkluderer alt fra bådture, karruseller, biografer og bowlinghaller med live entertainment til helium-ballon ture, pony-rideture og mini-togture for de mindste.

World of Disney Store i Orlando er verdens største Disney forretning, og her kan du finde alt indenfor Disney merchandise – men som med alt andet Disney, er det ikke billigt.

Disney Store Orlando

Verdens største Disney Store i Orlando.

Besøger du Disney shopping området i Orlando om aftenen vil du kunne opleve masser af live underholdning, hvor størstedelen også er gratis. Lokale bands, menneske-statuer og dansende optog er nogle af ingridienserne på gaderne om aftenen. I området West Side finder du også det kendte spillested og natklub House of Blues, hvor både kendte og upcommings bands giver live optrædender.

Mange turister, som har været i Disney parker i løbet af dagen afslutter deres Disney besøg med hygge og shopping i Springs om aftenen. Derfor kan der sidst på dagen være mange besøgende i det populære område – ikke mindst fredag og lørdag aften, hvor mange yngre mennesker fra lokalområdet i Orlando også tiltrækkes af de mange tilbud.

Relaterede artikler og links:

Officiel hjemmeside: Disneysprings.com

Book oplevelser i Florida

Lej billig bil i Orlando Lufthavn