De populære karakterer fra The Lego Movie filmene har netop fået deres helt egen plads i en Lego forlystelsespark – mød Emmet, Lucy, Batman og alle de andre i nyt temaområde i Legoland Florida.

nyt temaområde i Legoland Florida

Nyt temaområde i Legoland Florida – The Lego Movie World.

I det sydøstlige USA ligger Legoland Florida Resort – ca. 80 km sydvest for Orlando – ved byen Winter Haven.

Find rabat på billetter til Legoland Florida.

Siden 2011 har Legoland i Florida tiltrukket børnefamilier til forlystelsesparken fra nær og fjern, og udover godt 50 forlystelser, shows og attraktioner består Legoland Florida Resort også af et vandland, en botanisk have samt en hel del butikker og restauranter. Den altid populære lego-køreskole er naturligvis også at finde i Legoland i Winter Haven.

Legoland Florida

Miniland USA i Legoland Florida.

Læs mere om de største attraktioner i og omkring Orlando

Legoland Florida er delt op i mange forskellige temaområder med fokus på eksempelvis pirater, riddere, eventyr mv. Derudover findes der deciderede lego-områder som Lego Friends, Duplo og Technic. Lego har ligeledes løbende forhandlet rettigheder til at markedføre forskellige figurer og film-temaer – så som Lego Batman, Lego Star Wars og Lego Super Heroes – og flere af disse er naturligvis også at finde i Legoland.

Legoland Florida tiltrækker primært børnefamilier med børn i alderen 3 – 14 år. De helt vilde rutsjebaner, som eksempelvis kan opleves i Disney World eller Universal i Orlando, findes således ikke i Legoland Florida.

Find og book overnatning tæt på Legoland i Florida.

The Lego Movie World

Den første The Lego Movie – på dansk LEGO filmen – kom frem i 2014 og blev en kæmpe publikums-succes – ikke mindst i USA, hvor både store som små blev mindet om, hvorfor Lego er så populært et legetøjsmærke.

The Lego Movie 2 fik premiere i begyndelsen af 2019, og det er i forlængelse heraf, at The Lego Movie World 27. marts 2019 åbnede som et nyt temaområde i Legoland Florida.

Video-rundtur i The Lego Movie World:

The Lego Movie World – nyt temaområde i Legoland Florida.

Det nye temaområde, som i Legoland Florida erstatter det tidligere område The World of Chima, indeholder bl.a. følgende nye forlystelser:

Unikitty’s Disco Drop – et såkaldt drop tower, hvor man bliver hejst langsomt op og falder hurtigt ned – dog i noget mindre målestok end Det Gyldne Tårn i Tivoli, København.

Battle of Bricksburg – bådtur, hvor man med vandkanoner skal nedkæmpe de forskellige fjentlige Duplo karakterer fra The Lego Movie.

Legoland Masters of Flight

Masters of Flight – attraktion i nyt temaområde i Legoland Florida.

The Lego Movie Masters of Flight – tag plads i den flyvende triple-dækker sofa og tag med Emmet ind i den virtuelle Lego-verden. På rejsen flyver man bl.a. andet gennem Middle Zealand, Cloud Cuckoo Land og Pirate’s Cove.

Relaterede artikler og links:

Book øvrige oplevelser i Florida:

Denne artikel er senest opdateret: 5. marts 2020.