Hollywood-skiltet – tag det bedste billede – Griffith Observatory

Hvorfra er det bedst at tage et godt billede af Hollywood-skiltet? Det ikoniske store hvide Hollywood-skilt troner ud over Hollywood oppe fra Mount Lee i Hollywood Hills, og der er flere gode spots hvorfra et godt billede kan tages.

Hollywood-skiltet i Californien

Det verdenskendte skilt på Mount Lee – bedste udsigt til Hollywood-skiltet.

Rejsetip: Book billigt hotel i Hollywood, Los Angeles.

Griffith Observatory ligger i Griffith Park, som er det store grønne område oppe i den østlige del af Santa Monica bjergene, hvor Hollywood-skiltet står. I parken finder du også Griffith Observatory – et planetarium fra 1935, som er blevet flot renoveret, På parkeringspladsen ved Griffith Observatory – specielt yderst til højre når du har front mod skiltet – er der god mulighed for et godt skud.

Griffith Observatory - Griffith Park - Dantes View

Griffith Observatory i Griffith Park.

Når nu du er her så kig endelig ind i det flotte – og stadigt fuldt fungerende Griffith Observatory – det er endda gratis. Kun på forestillingerne, som vises i Samuel Oschin Planetarium kan der være entre-gebyr.

Se i de offentligt tilgængelige teleskoper og gå en tur i den permanente udstilling, som omhandler menneskets søgen efter stjernerne, og som går i dybden vedr. de mange forskellige aspekter indenfor stjerne-observation.

The Mt. Hollywood Trail: I Griffith Park er der adskillige vandrestier med forskellige sværhedsgrader alt efter om du er på jagt efter en nem vandretur eller en mere udfordrende en af slagsen. Mt. Hollywood Trail hører til den nemme kategori og er en rundturs-sti på lidt under 5 km., som starter omme bag observatoriet. Mt. Hollywood Trail har ikke de store højdeforskelle, og er således også fin tage børn med på – der er en fin udsigt til Hollywood-skiltet under vandreturen.

Bedste Hollywood Skilt billede Griffith Park

Hollywood Sign set fra Griffith Park stien.

Canyon Drive Trail: Såfremt du gerne vil tættere på Hollywood-skiltet kan du tage vandreturen ad Canyon Drive Trail. Denne tur er lidt længere med en rute på ca. 10 km. lang og er noget mere kuperet end Mt. Hollywood Trail. Stien fører dig helt op bag Hollywood-skiltet på Mount Lee, og denne sti har sin begyndelse og afslutning ved Bronson Canyon Griffith Park p-pladsen.

View behind Hollywood Sign - Mount Lee

Udsigten fra Mount Lee – lige bagved Hollywood Sign.

Såfremt du vil nyde en tur på hesteryg kan det lade sig gøre ved Sunset Ranch Hollywood, som tilbyder flere forskellige guidede rideture, hvor du ligeledes vil komme tæt på Hollywood-skiltet. Sunset Ranch ligger ligeledes i Griffith Park, og flere af 1920’ernes westerns har benyttet dette område som kulisse hvilket guiderne på rideturene vil kunne berette meget mere om. Der er således mulighed for at få lidt Hollywood historie med under rideturene.

Mulholland Hwy er ligeledes et godt sted at få en god udsigt til Hollywood-skiltet. Denne vej snor sig op gennem Hollywood Hills og der er flere steder langs vejen, hvor du kan få en flot udsigt til skiltet.

Lake Hollywood Park er en mindre park med legeplads for børnene, bænke og borde samt grill-område. Her har du ligeledes en rigtig fin udsigt til Hollywood-skiltet.

Tip: Book oplevelser i Los Angeles